Snel, goed en geen poespas

Mooi assortiment, snel geleverd. Prima service.

Goede prijs, snel geleverd

De monitor was scherp geprijsd. Besteld en de volgende dag keurig in huis.

Goed hoofdproduct, nutteloos aanbevolen gerelateerd product.

Het hoofdproduct (PC luidspreker) voldoet prima. Jammer dat er bij dit hoofdproduct een nutteloos gerelateerd product wordt aangeboden: een audiokabel die niet eens aangesloten kan worden op de luidsprekers en bovendien overbodig is want er zit al een audiokabel bij de luidsprekers die wel aangesloten kan worden.

Supersnel geleverd.

Goed advies, scherpe prijs. Snel geleverd en nog eens goed op de hoogte gehouden. Kan eigenlijk niet beter.

Echt helemaal goed! De zoveelste bestelling alweer.

Enorm assortiment met de beste prijzen.

Altijd perfect

Beste prijzen, snelle levering. 10/10!

Great experience

Very fast delivery, and the item was packed well.

Lekker snel in huis

Snel gevonden wat ik zocht en snel in huis

Waardeloze klantenservice

Ze reageren gigantisch slecht, als ze überhaupt reageren. Ik heb een defecte GPU teruggestuurd, met bewijs dat deze daadwerkelijk defect is. Ik zou namelijk niks DURVEN terugsturen naar Megekko als ik zelf niet 100% zeker wist dat het defect was. Na mij 4 weken te laten wachten op een antwoord of een teken van leven geven ze aan dat de GPU helemaal niet defect is en dat ze hem terug sturen. Dikke onzin want ik heb zelfs video's doorgestuurd waarin ik laat zien wat er precies kapot is aangezien ze (blijkbaar) te achterlijk zijn om het zelf te vinden. Contact zoeken met de klantenservice heeft geen zin aangezien ze de hele tijd zeggen dat ze hier niet over gaan, en als je vraagt om contact met iemand die er wél over gaat dan hoor je niks terug. Ik ga hier echt nooit meer iets bestellen.

Geweldig bedrijf

Ze doen zoals ze ook zeggen ze houden bij of het product ook wordt geleverd. De prijs is gewoon grandiooooooooos. Leverings is verwacht zoals ze ook zeggen. Dus een zin Blijft zo doorgaan.

Erg fijn en snel geleverd

Het product werd erg snel geleverd en was in goede status

Top service! AANRADER

Vorige week een monitor besteld, deze bleek verkeerd besteld te zijn (zakelijk), toppers van Meggeko hebben zeer coulant gehandeld en monitor alsnog terug genomen. Andere bedrijven kunnen hiervan leren!

Onderdelen voor nieuwe PC

Ik heb drie maal onderdelen besteld voor een nieuwe PC, nl een Vidoekaart, een PC voeding en een i5 processor, helaas niet alle drie in één keer. Alle drie zendingen heb ik al de volgende werkdag in ontvangst kunnen nemen, super.

snel geleverd en fijne website

zoals hierboven gemeld, klein minpuntje was dat er voor de onderdelen die ik had besteld ook een aabieding was in dezelfde combinatie die ik in eerste instantie over het hoofd had gezien. Direct mailtje gestuurd een klein uurtje na de bestelling maar ze konden niets meer met de prijs doen. Enige optie was alles terugsturen als het binnen was en opnieuw bestellen , iets wat ik zonde vond.

Service en levering wel oké alleen begrijp ik het verzendkosten beleid niet!

Ik heb heel veel producten gekocht bij Megekko, soms meerdere hardware items op een dag deel. De levering service van Megekko is tot nu toe altijd goed gegaan, maar waar ik mij vaak wel aan stoor dat ze geen gratis levering hebben boven een bepaalde bedrag. Bijvoorbeeld bij een bestelling van boven de € 100 gratis levering wat vele webshops wel hebben. Dus Megekko hopelijk doen jullie hier iets mee, ondanks het feit dat jullie pc hardware items soms scherp zijn kwa prijs.

Super service

Snelle levering. 1dag levertijd. goeie service. Product zoals omschreven.

Top prijzen en erg goede service

Had een monitor besteld maar dat bleek toch niet de juiste voor me te zijn. Deze laten terugsturen en perongeluk mn muis dongle bij het pakket gedaan. Deze hebben ze na een email snel teruggestuurd en met de adere monitor die ik van ze heb gekocht ben ik zeer tevreden. Zou hier zo weer wat kopen!

Gewoon erg goed!

Nadat een bestelling die ik had gedaan bij een andere webshop was geannuleerd (niet meer in voorraad) wilde ik graag weten of Megekko dit product wel uit voorraad kon leveren alvorens de bestelling te doen. Deze vraag moest per e-mail aangezien je Megekko niet kunt bellen. Hopelijk krijg ik snel reactie, was mijn gedachte, want ik had het product met spoed nodig. Nu dan, ik kreeg ook zeer snel reactie terug en kon gelukkig direct de bestelling doen. Deze werd de volgende dag al bezorgd, in goede verpakking. Alles bij elkaar dus supersnel geholpen en geleverd, chapeau!

Alles naar wens, niets op aan te merken

Ik heb hier mijn nieuwe pc besteld. Alles verliep goed en ik heb geen problemen ervaren.

Goede prijs prima service

Goed geregeld, snel ontvangen en vlug antwoord op mijn vraag via de mail

Vlotter service van de helpdesk, fijn en pro-actieve oplossing.

Mooie prijs snel verzonden

aanbevolen! beste prijs op internet, En uiterst snel geleverd!

Perfect, volgende dag in huis

2 behuizingen en wat andere onderdelen besteld op zondagmiddag. De volgende dag nog in huis. Perfect verpakt. Top webshop

Snelle levering, lage prijs en goede service!

Snelle levering, lage prijs en goede service!

Ik koop hier al mijn nieuwe tech producten met goede reden.

Alles binnen mum van tijd aangekomen zonder gezeik, vaak met de goedkoopste prijs op het internet (voor als je het nieuw koopt dan). Als ik hardware nieuw koop, doe ik dat altijd hier.

Spinveld 8

4815 HS Breda