Lekker snel geleverd

Prima spullen voor een fijne prijs en ook nog eens bliksemsnel geleverd. Wat wil je nog meer?

Goede service, lage prijzen

Zover is mijn ervaring met Megekko altijd goed geweest, producten worden tijdig verzonden, komen goed verpakt aan en Megekko is in vele gevallen een van de goedekopere winkels waar ik computer hardware vandaan haal, niets te klagen!

Vlotte bestelling en super snelle levering

Effectief vandaag besteld en morgen thuis! Top!

Komt zeer betrouwbaar over.

Alles wat zij op de website vermelden kwamen ze ook na.

Snel en producten komen altijd in goeie staat aan, prijzen zijn niet verkeerd en de service is ook geweldig

Super snelle levering zoals beloofd.

Zeer goede beschrijving en goed materiaal. Levering top in goede verpakking. Prima webwinkel.

Goede producten

Aantrekkelijk geprijsde producten, correcte levering en afhandeling van de bestelling.

Gewoon goed.

Doe wat ze beloven en snel geleverd.

Altijd zoals het hoort

Sinds ik Megekko heb ontdekt is het steeds de eerste plek die ik check als ik iets nieuws nodig heb. Altijd vlot, probleemloos en een snelle service.

op sturen prima

maar via dhl niet zo tof Misschien een idee terug sturen zonder verzend kosten terug te kunnen sturen en tip zet er bij hoeveel pins case fan nodig heb dat misten ik

Zeer snel geleverd

Perfect geleverd wat ik besteld had.

Snelle verzending en netjes verpakt

Betrouwbaar en goedkoop

Goedkope prijs, goede service.

Duidelijk, snelle en correcte levering.

Binnen 24 uur werd snel en correct geleverd wat ik besteld had. Duidelijke website.

Zeer goede prijs kwaliteit verhouding

Nieuwe pc gekocht. Scherp aan de prijs(beste in NL). Na bestellen goede informatie over de verzending. Precies op tijd geleverd en volledig volgens verwachting.

Fantastisch!!!

Er is geen nee te koop. Het kan zijn dat je soms ff moewachten maar ze leveren echt! Ook de klantenservice is in 1 woord geweldig! Je kan altijd contact met ze opnemen en je krijgt altijd response op een hele vriendelijke manier, wat mijn dag weer goed maakt. Megekko is gewoon de beste computershop die er is!!

Goede prijs, netjes geleverd

Hier mijn nieuwe game desktop gehaald. Alles klopte en was de volgende dag geleverd. Super netjes!

Vlug en correct

Correcte prijzen en vlug geleverd naar België

Gekregen wat was besteld

Vlotte levering.

Altijd prima verzorgd

Betaalbaar snelle levering Goed verpakt Aanrader

Super !

Alles volgens bestelling netjes en op tijd geleverd, tegen scherpe prijs.

Verzending niet o.k.

Moeten zoeken waar mijn pakket afgegeven was. Terwijl we gewoon thuis waren. Met DHL verzonden altijd problemen. Terwijl ik aangegeven heb te verzenden met post nl. Jammer dat daar geen gehoor aangegeven is. Anders waren het vijf sterren geweest.

Scherp geprijst, sterk assortiment, super service.

Volgende dag bezorgd. Altijd goed bij megekko

Gunstige prijzen, snelle levering

Al eerder wat aangeschaft bij Megekko en was goed bevallen. Wederom goede prijzen en supersnelle levering. Thanks

Spinveld 8

4815 HS Breda