snel geleverd

Goede ervaring

Bestelling was in 2 pakketen op dezelfde dag geleverd. Dat was erg fijn. Bedankt!

Top, concurerende prijs, snel, correct

In de avond mijn nieuwe laptop besteld, de volgende dag om 13.00 uur al in bezit. Netjes en stevig verpakt. Goede prijs.

Tevreden met de snelle levering.

Snelle levering.

Altijd al een eigen computer willen bouwen, vorige week de knoop doorgehakt. Alles op zaterdag besteld en maandagavond was ik al aan het gamen.

Vlotte levering van een bestelling, vlotte afhandeling van een geannuleerde bestelling

Na bestelling van een optische kabel werd deze al de volgende dag geleverd. Toen bleek dat de bezorgdienst het artikel niet kon afleveren (vanwege nieuwbouwwijk was adres niet bekend bij bezorgdienst), kon de bestelling vlot worden geannuleerd.

Usb van 128gb

128gb van kingston en dat voor maar geen 15 euro met verzendingskosten dit is gewoon de max

**********: Zeggen moederbord is niet compleet, en niet meer in nieuwstaat. Terwijl dit wel zo is

Ik wil toch menig mens waarschuwen voor dit bedrijf. Wanneer alles werkt is het top en niks aan de hand, maar wanneer er iets defect is en er geld teruggeven moet worden. Komt in één hun ware aard naar voren. Had een moederbord van 579 euro die defect was. Ik heb een computer winkel dit keer alles laten monteren. Eenmaal opgestuurd zeggen ze dat de doos niet compleet was. Terwijl dit door mij en de winkel extra is nagelopen en gecontroleerd. Maar ok met hun eigen spullen zouden ze de doos weer compleet maken. Zonder te overleggen sturen ze het product naar de fabrikant. Terwijl ik had aangegeven het om te willen ruilen. Mij daardoor 3 weken laten wachten om het te laten repareren. Krijg ik een mail terug het is terug van de fabrikant en je krijgt het geld terug. Week later nog niks gekregen en krijg zonder communicatie in één keer een mail dat het product naar mij retour wordt verstuurd en niet meer gecrediteerd kon worden omdat het moederbord niet compleet en schade zou hebben (dus niet meer in nieuwstaat). Na dreigen met een rechtzaak... hebben ze het uiteindelijk toch alles teruggevorded. AUB mensen koop niet bij deze zaak.

best price and fast delivery

Order the day before, received everything the day after. goods in the box where also well packed for extra protection

Uitstekkende webshop

Niet de eerste keer dat ik er iets bestelt - goede prijzen, snelle levering en altijd alles in orde, Enige min punt is dat ze gebruiken DHL en gaast van DHL heeft niet aangebeld en liet dure GPU gewoon in lobby ruimte van flat zitten (sic!)

Gewoon zoals het hoort

Gewoon zoals het hoort

gewoon goed

paar keer bij megekko wat besteld en geen problemen gehad

Goede prijs kwaliteit verhouding

Bestellen ging makkelijk

Al langere tijd klant bij Megekko en alles is prima in orde. Heb deze keer ram geheugen gekocht van Kingston en alles is in orde. Dus voor mij is Megekko nog altijd de beste.

open gebruikte / beschadigde doos bij aankoop van €999

Als vaste klant van Megekko helaas teleurgesteld bij de laatste zending. (altijd wel een aankoop van €1000 of meer per Jaar) Een scherm van € 999 gekocht, helaas een kapotte doos ontvangen, Alles was er al een keer uit en in gehaald. Snoeren zaten niet meer in originele verpakken, scherm folie is er afgehaald. Gelukkig was het scherm niet beschadigd maar vermoed een retour product hopelijk is er niks mee aan de hand. Had verwacht bij zo aanschafprijs minstens een nieuwe verpakking te ontvangen. Of er een briefje bij met uitleg dat het getest is of showmodel is of iets anders. Verder over de werking tot op heden tevreden.

Perfect! Fast, good price, best offer! :)

If u need something to build a cool PC this is the best place for spend your money! Big variety, good prices, super offers.

• Ajánlnál minket? Yes

Op zaterdag besteld en maandagmiddag direct binnen. Perfect!

Uitstekende en snelle levering

Bedankt voor de fijne transactie. Goederen waren niet op voorraad maar de leveringstijden werden gerespecteerd en alles is op tijd aangekomen.

Parfait!

Commande passé le dimanche soir, colis reçu le lundi.

Extreem snelle levering van een goed product

Op zondag avond heb ik een router besteld en in de vroege namiddag van de volgende dag had ik hem al in huis. Vlotte site en goede prijzen.

The best computer shop i NL!

Best Quality, Ordered product, the next day at your house. Perfect 10/10

Vaste klant wegens enkel goede ervaringen

Megekko heeft competitieve prijzen, overzichtelijke webshop en verzendt super snel. Daarbovenop heb ik ooit eens een product teruggezonden die na openen een miskoop leek (niks mis met het product) en ook zonder problemen geld terug gekregen.

Zeer tevreden, snel geleverd en goede kwaliteit.

Zoals altijd als ik bij megekko bestel wordt het snel geleverd, soms zelfs op dezelfde dag, de producten hoef je eigenlijk niet na te kijken want die zijn altijd zoals omschreven op de site. Verkeerd besteld ? Geen probleem terugsturen en klaar, niet de eerste keer dat ik hier heb besteld en zeer zeker ook niet de laatste keer.

Totaal onbetrouwbaar, klant is totaal ondergeschikt.

Ik zit al van voor de kerst te wachten op een pakket van Megekko. DHL geeft aan dat het probleem bij hen ligt, Megekko wil geen onderzoek starten. Ondertussen ben ik 110 euro armer en ze starten geen onderzoek om te achterhalen waar ze zijn. Ook had ik een niet werkende computervoeding gekregen. Deze op eigen kosten terug gestuurd. Uiteindelijk kreeg ik de voeding in precies dezelfde verpakking terug gestuurd, tot het plakband aan toe. Voeding werkt niet. Toch beweren zij bij hoog en laag dat dit een nieuwe voeding is. Sindsdien menig mail gestuurd maar ik krijg steeds dezelfde reactie. Hij is wel vervangen. het probleem van de niet ontvangen onderdelen, de 110 euro, negeren ze in de laatste mail. Ik kan het nog op een andere manier oplossen, maar het zal maar je zuur gespaarde geld zijn om je spelcomputer beter te maken.

Meteen de juiste pc voeding en retesnel geleverd !

Ik ben niet anders gewend bij MEGEKKO. Tot de volgende bestelling Greatz Peter

Spinveld 8