Zeer tevreden met het product. snelle levering.

good

User-friendly website, reasonable prices, fast delivery. Minus: This time I had some problems paying my order, contacted support - no answer. Finally, I found the solution myself...

Snelle levering ook al heb ik laat besteld. Alles werkte perfect..

Bij Megekko doen ze wat ze zeggen en zeggen ze wat ze doen; TOP!!!

Heel goede ervaring met deze 1e keer dat ik bij hen shop. Duidelijke orderbevestiging per E-mail, waarop aangegeven de verwachte leverdatum. Daarna bericht van de status: we doen ons best de leverdatum te halen en tenslotte: Yesss, we gaan de leverdatum halen! Je wordt hierdoor op prettige wijze bij hun proces betrokken en krijgt het gevoel bij Megekko goed te zitten. Ik ben nu fijn bezig met de assemblage van mijn PC......

Snelle levering met een redelijke prijs . binnen 1 dag geleverd .

Besteld en geleverd binnen 1 dag

Al eerder producten besteld bij me gekko/CD-Romland, maar altijd op tijd en goed geleverd of goed advies in de winkel in Breda.

Excellent service

Reception de chacune de mes commandes en un temps record. Généralement sous 1 jour ouvré. Emballé très soigneusement. Service impeccable. Je recommande vivement.

Heerlijk bedrijf al meerdere keren bestellingen gedaan en alles gewoon snel geleverd

Snelle levering en top kwaliteit!

Na amper 1 werkdag komen mijn bestelde artikelen aan. Ze hebben een ruim assortiment om onderdelen uit te kiezen, supersnelle levering bij bijna alle producten zolang ze in voorraad zijn. Hebben ook bijna altijd de goedkoopste prijs vergeleken met andere webshops! Zelfs retouren afhandelen verloopt soepel, dus wanneer je het verkeerde onderdeel besteld heb, pak je het gewoon terug in en stuur je het terug op!

Correcties waar nodig

Levering bleef uit, deelverzendingen gekregen. Deftige prijszettingen.

Altijd goede service voor de beste prijs

Op zoek geweest naar een koeler voor een oud platform (775). Uiteraard vindt je die bij Megekko. Toppers in hun vak, fantastische service en snel geleverd.

Super klantenservice

Waar andere webshops een leverdatum gaven van 10 mei (5 januari besteld) heeft de klantenservice na contact alles eraan gedaan om het binnen 3 dagen te leveren via hun leveranciers. Echt super want ze hebben het waargemaakt!

goede producten met beste prijs

Snelle levering van Kwaliteit

Bedankt voor de mooie onderdelen. Goed verpakt. Goede kwaliteit. Goede uitleg. Top.

Besteld tegen een scherpe prijs en de volgende dag in huis!

Afgelopen donderdag al mijn game pc hardware besteld, zoals gezegd volgende dag in huis! Alle hardware werkt perfect en geen geopende dozen tijdens de levering.

Altijd snel en groot assortiment

Ook fijn dat je op postnl punt kunt laten bezorgen en dan ophalen als het jou uitkomt.

Trustworthy!

I ordered my whole pc through Megekko and without even stepping inside their physical shop, I never had s single problem with their products.

TOP !

alles compleet en snel bezorgd zoals gevraagd, nog beter zelfs, het was er sneller ! bedankt Megekko team !

Excellent

Best quality and fast delivery.

Snel geleverd!

Ter vervanging van mijn Asus RX500 de Asus Geforce RTX 3060 PH-RTX3060-12G-V2 gekocht bij Megekko. Wat een kaart zeg, WoW draait nu als een zonnetje! De levering was heerlijk snel, goed zo!

Meerdere dingen besteld in 1 bestelling, waarvan iets niet op voorraad was. Gevraagd of dat apart verzonden kon worden; zonder enig probleem netjes apart geleverd. Ook zijn de bestellingen die je overdag plaatst netjes optijd binnen!

Prijs OK, snelle levering

Duidelijke beschrijving op website. Prijs regelmatig competitief. Levering snel en correct. Altijd zeer goed verpakt. Aanrader!!

In de avond besteld en de volgende begin-middag binnen, te goed voor woorden!

betrouwbare, servicegerichte en vriendelijke leverancier

Wat de aanleiding voor contact ook is, hetzij een aanpassing, een retour, of een vraag altijd word ik netjes geholpen. De site is duidelijk en overzichtelijk.

Spinveld 8

4815 HS Breda