Uitstekend produkt, uitstekend dienst, uitstekend levering. Kortom 2e aankoop en alles is uistekend! DAN

Uitgebreid assortiment met goede prijzen en snelle levering met lage verzendkosten.

Al verschillende spullen besteld en tot nu toe heb ik geen klachten. Terugsturen is nog niet aan de orde geweest dus daar kan ik geen oordeel over geven.

Snelle levering, goede klantenservice

Heb m'n hele bestelling gemakkelijk online kunnen maken aan goede prijzen. Ik had een probleem met mijn gpu en kreeg meteen een nieuwe. Splitsen van een bestelling tussen beschikbare en vertraagde onderdelen was ook geen probleem.

Kon but jna niet gelovwn hoe fantastisch de service is.

Gewoon uitstenkend op zijn minst. Geweldig asortiment aan vrij lage prijzen in vergelijking met de rest. Super snel gelevert. Had een probleempje (door eigen foutje), klantenserice heeft binnen het uur gereageert en alles in orden gebracht. Gewoon fantastisch

Snel en correct geleverd

Geen idee waarom ik geen 5 sterren geef ?!? Oke dan, 4.5 Sterren!, gewoon omdat bij een concurrent de helft van men goederen goedkoper waren.

Retour werkt niet en ik kan geen account aan maaken

Telkes als ik een account wil aan maaken brenkt het mij naar de zelfde paagina inplaats van te registeren. Ze gaven mij een link over e mail maar dat had het zelfde resultaat. Ik kan een product dat ik heb besteld niet retouren vanweegen het zelfde probleem ze gaven me een link dat naar de zelfde pagina gaat als ale andere keeren waar ik het niet kan retouren maar waar staat hoe het moet en dat is priema maar dan staat er dat ik op retouren/reparaties moet drukken en zover ik weet bestaat die knop niet.

Zoals verwacht

4070Ti besteld de 9de januari, en de 10de zat ie al in mijn PC. Netjes verpakt, geen beschadigingen Gewoon een goede,snelle levering!

Gewoon Top

Alle onderdelen voor mijn pc komen van Megekko. Super snelle leveringen. Ik heb nog geen problemen ondervonden met de kwaliteit van de onderdelen dus over service na verkoop kan ik niets vertellen. Ben zeer tevreden Dank u.

snel geleverd

Goede ervaring

Bestelling was in 2 pakketen op dezelfde dag geleverd. Dat was erg fijn. Bedankt!

Top, concurerende prijs, snel, correct

In de avond mijn nieuwe laptop besteld, de volgende dag om 13.00 uur al in bezit. Netjes en stevig verpakt. Goede prijs.

Tevreden met de snelle levering.

Snelle levering.

Altijd al een eigen computer willen bouwen, vorige week de knoop doorgehakt. Alles op zaterdag besteld en maandagavond was ik al aan het gamen.

Vlotte levering van een bestelling, vlotte afhandeling van een geannuleerde bestelling

Na bestelling van een optische kabel werd deze al de volgende dag geleverd. Toen bleek dat de bezorgdienst het artikel niet kon afleveren (vanwege nieuwbouwwijk was adres niet bekend bij bezorgdienst), kon de bestelling vlot worden geannuleerd.

Usb van 128gb

128gb van kingston en dat voor maar geen 15 euro met verzendingskosten dit is gewoon de max

**********: Zeggen moederbord is niet compleet, en niet meer in nieuwstaat. Terwijl dit wel zo is

Ik wil toch menig mens waarschuwen voor dit bedrijf. Wanneer alles werkt is het top en niks aan de hand, maar wanneer er iets defect is en er geld teruggeven moet worden. Komt in één hun ware aard naar voren. Had een moederbord van 579 euro die defect was. Ik heb een computer winkel dit keer alles laten monteren. Eenmaal opgestuurd zeggen ze dat de doos niet compleet was. Terwijl dit door mij en de winkel extra is nagelopen en gecontroleerd. Maar ok met hun eigen spullen zouden ze de doos weer compleet maken. Zonder te overleggen sturen ze het product naar de fabrikant. Terwijl ik had aangegeven het om te willen ruilen. Mij daardoor 3 weken laten wachten om het te laten repareren. Krijg ik een mail terug het is terug van de fabrikant en je krijgt het geld terug. Week later nog niks gekregen en krijg zonder communicatie in één keer een mail dat het product naar mij retour wordt verstuurd en niet meer gecrediteerd kon worden omdat het moederbord niet compleet en schade zou hebben (dus niet meer in nieuwstaat). Na dreigen met een rechtzaak... hebben ze het uiteindelijk toch alles teruggevorded. AUB mensen koop niet bij deze zaak.

best price and fast delivery

Order the day before, received everything the day after. goods in the box where also well packed for extra protection

Uitstekkende webshop

Niet de eerste keer dat ik er iets bestelt - goede prijzen, snelle levering en altijd alles in orde, Enige min punt is dat ze gebruiken DHL en gaast van DHL heeft niet aangebeld en liet dure GPU gewoon in lobby ruimte van flat zitten (sic!)

Gewoon zoals het hoort

Gewoon zoals het hoort

gewoon goed

paar keer bij megekko wat besteld en geen problemen gehad

Goede prijs kwaliteit verhouding

Bestellen ging makkelijk

Al langere tijd klant bij Megekko en alles is prima in orde. Heb deze keer ram geheugen gekocht van Kingston en alles is in orde. Dus voor mij is Megekko nog altijd de beste.

open gebruikte / beschadigde doos bij aankoop van €999

Als vaste klant van Megekko helaas teleurgesteld bij de laatste zending. (altijd wel een aankoop van €1000 of meer per Jaar) Een scherm van € 999 gekocht, helaas een kapotte doos ontvangen, Alles was er al een keer uit en in gehaald. Snoeren zaten niet meer in originele verpakken, scherm folie is er afgehaald. Gelukkig was het scherm niet beschadigd maar vermoed een retour product hopelijk is er niks mee aan de hand. Had verwacht bij zo aanschafprijs minstens een nieuwe verpakking te ontvangen. Of er een briefje bij met uitleg dat het getest is of showmodel is of iets anders. Verder over de werking tot op heden tevreden.

Perfect! Fast, good price, best offer! :)

If u need something to build a cool PC this is the best place for spend your money! Big variety, good prices, super offers.

• Ajánlnál minket? Yes

Op zaterdag besteld en maandagmiddag direct binnen. Perfect!

Spinveld 8

4815 HS Breda