Super bedrijf

Snelle levering, goede artikelen. Nette prijzen. Goede service. TOPPERS

Snelle levering ondanks drukke periode

Het bestelde item zijnde een M.2 1TB 2280 module van crucial werd snel geleverd en dat aan een vrij scherpe prijs, de module werkt perfect in een Lenovo M710s (conform de module selectie tool van Crucial), migratie data middel Macrium stelde weinig voor en was zo geregeld. Kortom snel besteld, snel geleverd en snel geimplementeerd, wat wil je nog meer, oh betaalbaar en dat was het ook, TOP

Ultra rapide

Commandez le soir 20h reçus le lendemain 13h. Et la cerise sur le gâteau moin chère que la communauté.

Bijna alles te koop, en goede klantenservice!

Uitstekende webshop. Bijna alles ging helemaal vloeiend! Zal hier zeker nog vaker onderdelen kopen.

Zeer professioneel bedrijf

Snelle service, komen hun belofte na dat ze leveren binnen 1 dag en je wordt keurig op de hoogte gehouden van de status van je bestelling!

super

zeer snellen levering en goede uitleg bij de producten

Snelle levering en top producten

Snelle levering en top producten

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Scherpe prijs en snelle levering!!

Ik heb recent een game pc samengesteld en het merendeel van de geselecteerde producten waren bij Megekko het beste geprijsd en op voorraad. Op de website werd duidelijk aangegeven wanneer het bezorgd zou worden, dit was direct na de feestdagen. Ik was er een beetje sceptisch over maar Megekko heeft die belofte compleet waargemaakt. De producten waren netjes en goed verpakt. Al met al een top ervaring met Megekko!

Prima prijs / kwaliteit en snelle levering.

Snel verzonden, goed verpakt.

Snel verzonden, prima verpakt.

Ruime keus en prima prijzen

Ik kon bij Megekko prima vinden wat ik nodig had en de onderdelen werden snel geleverd. Handig dat ik op de pak-bon kon zien hoe lang ik op welk onderdeel garantie had. Prima web shop ervaring dus.

Juiste prijs en zeer snel geleverd!

In de avond besteld en de volgende dag al geleverd! Kortom uitstekend! Volgende keer zeker weer bij Megekko bestellen!

Beste webshop tot nu toe

Altijd snelle levering en overzichtelijke website.

Snelle levering en ook prima communicatie via de e-mail.

snelle/goede levering

Aantal onderdelen gekocht voor bouwen nieuwe pc. Alles goed en binnen enkele dagen geleverd, zoals bij voorraad indicatie stond aangegeven. Geheel was goed verpakt.

Snelle communicatie en een breed assortiment

De helpdesk functioneert goed via e-mail. Handig als je alles bij een leverancier wilt houden

Zeer netjes ingepakt.

Goed product en zeer zorgvuldig ingepakt hij doet het goed wat men mag verwachten van je intel processor top.

Goede en snelle levering!

S'avonds besteld en volgende dag geleverd naar volle tevredenheid heid!!!

super !

order geplaatst de dag er na al geleverd in Belgie top service bestelling na bestelling top.

goed geleverd /en snel

snelheid en goedkoop

Vlotte levering en juiste materiaal!

Na één dag zoals gemeld al geleverd in Belgie. Het juiste materiaal en vlot kunnen betalen met Bpost. Mijn vorige bestelling voor 2 x ram 8GB, geleverd na twee dagen. Wel problemen om te betalen met Bpost of enige andere bank! Dan maar gekozen voor betaling in 30 dagen via Klarna, daar dezelfde problemen! Na derde poging is de betaling waarschijnlijk gelukt krijg nu nota " Betaling wordt verwerkt".

Snelle levering had al eerder goede ervaringen

Goeie prijzen en snelle levering (Belgie)

Nu en dan bestel ik hier hardware. Bijna altijd de goedkoopste en snelle levering naar België. Verpakking altijd in orde. Spijtig als je een simpele vraag hebt over een artikel dat ze je altijd naar het forum doorverwijzen. Voor de rest zeer tevreden

Verschrikkelijk

Alles wordt er geprobeerd om het retourneren zo moeilijk mogelijk te maken.

Zeer snelle levering

Een aantal harde schijven besteld. Er was er een van beschadigd. Vervangende schijf was er binnen 3 dagen, ondanks de kerstperiode. BRAVO.

Spinveld 8

4815 HS Breda