Omruiling zo snel als het licht!

In oktober kerstcadeau gekocht. Tweede kerstdag geïnstalleerd. Werkte niet naar behoren. Retour aangevraagd en meteen gekregen. 29 december de grens overgereden naar een postpunt post NL, omdat het in België heel duur was. Vandaag, 31 december, 12 u: levering nieuwe shift gear aangekomen! Zoon tevreden, wij tevreden. Jammer dat we moesten betalen voor retour, ook in Nederland.

Supergoeie service en snelle levering

Mijn zoon is geweldig blij met zijn game-kaart!

Snel en goed

Snel en goed

bestelling goed levering niet op mijn adres

bezorger heeft het ergens anders geleverd en niet bij mij thuis

Prima ervaring met adequate communicatie en aflevering van de aankoop

Heb mijn tablet bij Megeko op internet besteld. De fianaciele transaktie verliep voorspoedig en de levering van het poduct evenzo. Op zeer korte termijn vond de levering plaats. Terwijl ik van het verloop ervan snel en adequaat op de hoogte werd gehouden,. Het product ontving ik in onberispelijke staat. Chapeau voor Megekko.

zeer goed

mijn bestelling is zeer goed op tijd en wat ik had verwacht

Heel tevreden van de geleverde producten en snelle levering.

Bij het samenstellen van een gamecomputer voor mijn zoon was ik op zoek naar specifieke onderdelen. Na een lange zoektocht en het het lezen van vele reviews mijn keuze gemaakt. Megekko had deze allemaal in voorraad en over het algemeen waren alle producten bij hun het goedkoopst. Ik had online minder positieve ervaringen gelezen, maar ik moet zeggen dat ik persoonlijk zeer tevreden ben over de snelle afhandeling en levering.

Niets om over te klagen

Ik heb voor het eerst in mijn leven mijn eigen pc samengesteld en gebouwd. Ik kwam al snel bij Megekko uit op aanraden van anderen. Hun aanbod is zeer groot en ze liggen zeer scherp in prijs. Zelfs als je iets elders goedkoper vindt, dan gaat het nog maar over enkele eurotjes. Niet de moeite om ergens anders nog verzendkosten te betalen. Hun website is overzichtelijk en werkt zeer leuk. Enig (echter klein) minpuntje is dat na een hele tijd je winkelmandje word meegemaakt. Betalen ging vlot, ik werd meteen op de hoogte gehouden over de status van mijn bestelling en een dag later had ik de bestelling al in huis. Alles was netjes en zorgvuldig verpakt. Kortom, aanrader.

Voordelig en goede kwaliteit

Niks te zeggen anders dan dat ik tevreden ben

Goede producten heeft snelle levering

Ik heb een 4k televisie besteld die was snel geleverd

RAM bestelt, snel geleverd!

Goedkope ram, snel geleverd. Nooit problemen met Megekko, het is een van de beste webshops waar ik spullen koop.

Prima levering

De bestelling van 2 hdd was snel gedaan en goed geleverd tegen een scherpe prijs. Heel tevreden.

Alles was soepel

Zeer snelle levering en uitstekende service

Bestel nooit iets bij Megekko! Zijn **********!

In het verleden vaker bij Megekko besteld, nooit problemen mee gehad. Echter helaas zijn de tijden veranderd en is Megekko een grote **********bende geworden! Lees ook maar eens de reviews op andere reviewssite. Mijn verhaal: Was op zoek naar een 4k gaming monitor, deze gevonden bij Megekko tegen een scherpe prijs. Dus daar besteld. Bestelling en verzending ging vlot en de volgende dag de monitor al in huis. Tot zover het enigste positieve aan mijn bestelling. Mijn enthousiasme werd al snel tenietgedaan toen ik zag dat de doos van de monitor al open was geweest. Zelfs het adres van de vorige eigenaar stond nog op de doos en alle kabeltjes lagen los in de dood. Meteen Megekko mail gestuurd (want ja deze ********** kun je niet telefonisch bereiken) met dat ik een gebruikt artikel ontvangen heb. Ruim 4 dagen later heb ik nooit meer een reactie mogen ontvangen van Megekko. Zelfs na diverse mails waarin ik vraag voor een update. Lees op andere reviewssite dat Megekko niet houdt van problemen met producten en ze je dan volledig negeren. Ik kan dit nu volledig bevestigen. Mensen koop hier dus nooit iets! Zijn geldwolven die geen enekle klantenservice hebben. Ze lichten mensen op! Betaal liever iets meer en koop bij Coolblue of Bol, daar word je tenminste wel geholpen. Dit is de slechtste webwinkel die er bestaat. Ik ga vanzelfsprekend juridische stappen nemen tegen Megekko want ik heb mijn rechten als consument.

Grote voorraad en snelle service.

Haast alles op voorraad, de volgende dag in huis en prima service.

Precies hoe ik het had gehoopt!

Snelle levering, uitstekende deals en met sommgie producten is het voor heel je bestelling gratis verzend kosten! Ik recommendeer mijn vrienden, collega's en familie leden om ook hun IT nodigheden bij Megekko te halen. Ik ben 3x klant geweest en elke keer was het uistekend.

Snelle bestelling, snelle updates en snelle levering

Perfect afgehandeld. Snel en precies wat was beloofd.

Zeer slecht ik koop nooit meer iets bij dit bedrijf

Ik koop 2 laptops a 4000 euro en zijn in voorraad Ik bestel voor 22:30 maar de volgende dag kwam er geen bestelling binnen heb nu 2 dagen vrij genomen om de bestelling in ontvangst te nemen en nu zie ik op de app van dhl dat de bestelling nog 2 dagen later komt email gestuurd naar megekko krijg je als antwoord (Wat vervelend de bestelling is onder weg morgen komt hij bij je binnen ) weer een valse belofte die ze dus niet na komen Ik koop nooit meer iets bij megekko

2 maal defect product + lang wachten op geld terug

Na het kopen van een ram kit bij megekko, bleek een van de RGB lampjes die erop zat defect te zijn. Hiervoor had ik een RMA verzoek in gedient, welk geaccepteerd was. Vervolgens werd mij gevraagd of ik zelf even de retourkosten voor kon schieten, dit heb ik op 29 november maar gedaan. Blijkbaar vergoeden ze enkel een vast bedrag, gebaseerd op DHL, waardoor ik speciaal naar een DHL punt toe moest rijden. Deze is op 1 december verwerkt door megekko, waardoor ik op 2 december een vervangend product kreeg. Spijtig genoeg had dit product exact hetzelfde mankement. Daarnaast moest ik nog achter megekko aan voor de creditatie van de retourkosten (product is defect, er mogen dan geen retourkosten gerekend worden). Hier moest ik eerst 3 keer achteraan mailen, en waarna ik in de 3e mail uitgelegd kreeg dat er "iets fout gegaan was" en er geen IBAN nummer van mij bekend was (ondanks dat deze ook al in het verleden een keer gebruikt is voor een creditatie), heb ik deze door gekregen. Uiteindelijk stond het geld pas 16 december weer terug op mijn rekening. Aangezien het defect vooral cosmetisch is, voel ik er weinig voor om nogmaals door dit retourprocess met hen mee te gaan. Wel zeer spijtig dat ze, bij het leveren van een defect product, het zo lastig maken voor de consument om het product te retourneren.

Snel en goede prijs

SSD M2 besteld vanuit Belgie om 21h20, de dag erna om 10h25 geleverd. Alles mooi schokvrij verpakt.

Vlotte levering

Had snel een switch nodig van Unifi, al eerder een product bij Megekko besteld, wat ook snel geleverd is. Achteraf is de switch bij Megekko behoorlijk duur. Product is van goede kwaliteit en zoals al vermeld netjes en snel geleverd.

Geweldige Service en prijzen

MEGEKKO werkt zeer snel en kordaat. De prijzen zijn goed

Prima ervaring

Moederbord Processor en geheugen besteld na uitzoeken op prima website. Moederbord bleek vertraagd in levering, alternatief na mail besteld. Alles geleverd, prima service.

zeer goede kwaliteit en zeer goede service

heeb meerdere aankoop gedaan en was ook paar gevallen van verkeert bestelling en heb terug verzonden , nooit enige probleem zeer kontent van Megekko en hoop dat die zelfde blijven lang in toekomst

Top service en snel bezorgd!!

Avond laat bestelling geplaatst (met veel onderdelen) volgende dag netjes bezorgd. En dat met de drukke feestdagen. Petje af!!

Spinveld 8

4815 HS Breda