2 maal defect product + lang wachten op geld terug
Na het kopen van een ram kit bij megekko, bleek een van de RGB lampjes die erop zat defect te zijn.
Hiervoor had ik een RMA verzoek in gedient, welk geaccepteerd was.
Vervolgens werd mij gevraagd of ik zelf even de retourkosten voor kon schieten, dit heb ik op 29 november maar gedaan.
Blijkbaar vergoeden ze enkel een vast bedrag, gebaseerd op DHL, waardoor ik speciaal naar een DHL punt toe moest rijden.
Deze is op 1 december verwerkt door megekko, waardoor ik op 2 december een vervangend product kreeg.
Spijtig genoeg had dit product exact hetzelfde mankement.
Daarnaast moest ik nog achter megekko aan voor de creditatie van de retourkosten (product is defect, er mogen dan geen retourkosten gerekend worden). Hier moest ik eerst 3 keer achteraan mailen, en waarna ik in de 3e mail uitgelegd kreeg dat er "iets fout gegaan was" en er geen IBAN nummer van mij bekend was (ondanks dat deze ook al in het verleden een keer gebruikt is voor een creditatie), heb ik deze door gekregen.
Uiteindelijk stond het geld pas 16 december weer terug op mijn rekening.
Aangezien het defect vooral cosmetisch is, voel ik er weinig voor om nogmaals door dit retourprocess met hen mee te gaan.
Wel zeer spijtig dat ze, bij het leveren van een defect product, het zo lastig maken voor de consument om het product te retourneren.