Zeer slecht ik koop nooit meer iets bij dit bedrijf

Ik koop 2 laptops a 4000 euro en zijn in voorraad Ik bestel voor 22:30 maar de volgende dag kwam er geen bestelling binnen heb nu 2 dagen vrij genomen om de bestelling in ontvangst te nemen en nu zie ik op de app van dhl dat de bestelling nog 2 dagen later komt email gestuurd naar megekko krijg je als antwoord (Wat vervelend de bestelling is onder weg morgen komt hij bij je binnen ) weer een valse belofte die ze dus niet na komen Ik koop nooit meer iets bij megekko

2 maal defect product + lang wachten op geld terug

Na het kopen van een ram kit bij megekko, bleek een van de RGB lampjes die erop zat defect te zijn. Hiervoor had ik een RMA verzoek in gedient, welk geaccepteerd was. Vervolgens werd mij gevraagd of ik zelf even de retourkosten voor kon schieten, dit heb ik op 29 november maar gedaan. Blijkbaar vergoeden ze enkel een vast bedrag, gebaseerd op DHL, waardoor ik speciaal naar een DHL punt toe moest rijden. Deze is op 1 december verwerkt door megekko, waardoor ik op 2 december een vervangend product kreeg. Spijtig genoeg had dit product exact hetzelfde mankement. Daarnaast moest ik nog achter megekko aan voor de creditatie van de retourkosten (product is defect, er mogen dan geen retourkosten gerekend worden). Hier moest ik eerst 3 keer achteraan mailen, en waarna ik in de 3e mail uitgelegd kreeg dat er "iets fout gegaan was" en er geen IBAN nummer van mij bekend was (ondanks dat deze ook al in het verleden een keer gebruikt is voor een creditatie), heb ik deze door gekregen. Uiteindelijk stond het geld pas 16 december weer terug op mijn rekening. Aangezien het defect vooral cosmetisch is, voel ik er weinig voor om nogmaals door dit retourprocess met hen mee te gaan. Wel zeer spijtig dat ze, bij het leveren van een defect product, het zo lastig maken voor de consument om het product te retourneren.

Snel en goede prijs

SSD M2 besteld vanuit Belgie om 21h20, de dag erna om 10h25 geleverd. Alles mooi schokvrij verpakt.

Vlotte levering

Had snel een switch nodig van Unifi, al eerder een product bij Megekko besteld, wat ook snel geleverd is. Achteraf is de switch bij Megekko behoorlijk duur. Product is van goede kwaliteit en zoals al vermeld netjes en snel geleverd.

Geweldige Service en prijzen

MEGEKKO werkt zeer snel en kordaat. De prijzen zijn goed

Prima ervaring

Moederbord Processor en geheugen besteld na uitzoeken op prima website. Moederbord bleek vertraagd in levering, alternatief na mail besteld. Alles geleverd, prima service.

zeer goede kwaliteit en zeer goede service

heeb meerdere aankoop gedaan en was ook paar gevallen van verkeert bestelling en heb terug verzonden , nooit enige probleem zeer kontent van Megekko en hoop dat die zelfde blijven lang in toekomst

Top service en snel bezorgd!!

Avond laat bestelling geplaatst (met veel onderdelen) volgende dag netjes bezorgd. En dat met de drukke feestdagen. Petje af!!

Zoals steeds perfecte prijssetting en supersnelle levering

Niet voor het eerst plaatste ik een bestelling bij Megekko, en opnieuw werd ik verrast door de concurrentiële prijzen die ze hanteren en natuurlijk ook de supersnelle levering van mijn bestelling. Voor alle computeronderdelen is Megekko al geruime tijd mijn go-to-shop.

snel geleverd voor goede prijs, maar het voordeelprogramma a 15 euro/maand kan een instinker zijn.

Heel fijn dat het zo snel geleverd kon worden: 21u de vorige dag besteld, 11.30 de volgende dag in huis. Wat ik niet zo fijn vind is dat er een kortingsaanbod voor een volgende bestelling van ca 17 euro wordt aangeprezen als je GRATS lid wordt van een voordeelprogramma. Dit programma kost echter na de de eerste maand 15 euro per maand en als je niet verder leest en alleen de korting ziet, dan is dat een onaangename verrassing. een voordeel programma dat 180 euro per jaar kost is alleen voor de hele grote frequente bestellers voordelig. Ik vind het

Op tijd geleverd

Netjes de volgende dag geleverd, ondanks dat het vier pakketten (waarvan één zware) waren.

GOED

Ondanks Kerstdrukte alles in huis . Bedankt.

Wel betalen, geen product leveren

Netjes verzend bericht ontvangen, dav van levering melding pakket afgeleverd bij u thuis. Echter waren wij niet thuis. Bij thuiskomst geen pakket, ook niet bij de buren. Direct megekko gemaild, zou onderzocht worden bij DHL. Tot 2 maal toe onderzoek afgerond, 1e onderzoek duurde 5 werkdagen: bezorger heeft het pakker normaal bezorgd. Gek want wij waren niet thuis, megekko gemaild dat er die dag niemand thuis was en de locatie gegevens van die dag meegestuurd waar wij waren. Aanvullend onderzoek gestart, na 2 dagen weer bericht: de bezorger heeft zijn route normaal gereden wij sluiten ons aan bij DHL. Wij gaan niet meer in op vedere mails hierover. Echter kan niemand mij vertellen waar mijn pakket is gebleven Tot op de dag van vandaag niks geleverd gekregen en 479 euro armer, dat is wat je noemt top service

Defect product met slechte service

Defecte laptop voor zakelijk gebruik ontvangen. Kan gebeuren maar na retour ter reparatie ben ik hem al bijna een maand kwijt en nog steeds niet terug.. Geen telefoonnummer om te bellen, per mail geen oplossing geboden behalve te wachten op reparatie leverancier. Erg nare ervaring, zakelijk geen zaken mee doen.

Na bestelling netjes binnengekomen en op afgesproken tijd

Snel en goed

Alles snel binnengekregen en ook alles correct

Ik was opzoek naar een Asus ROG MAXIMUS Z790 HERO moederbord. Nergens goedkoper gevonden! Een geweldig moederbord dat bovendien snel en gratis werd geleverd! Ik ben zeer tevreden.

's avonds wijziging laten uitvoeren aan de bestelling omwille van groot uitstel van de leverdatum. Hierdoor een dag later om 9h00 al alles mogen ontvangen.

Wil om te helpen uitstekend, maar uitvoering matig

Ik zocht een antenneverlengkabel. Dat was even zoeken, maar lukte. Alleen de uitvoering was verkeerd om, dus stekkers passen niet op elkaar. Jammer, slordig.

Ging soepeltjes.

Alles op vooraad en snelle levering. -puntje: ik bestel voor meer dan duizend euro en moet verzendkosten betalen...

Super snelle levering en goed verpakt

Zie bovens6taande

Snelle verzending. Alleen jammer dat het een halve dag later bij de concurrent een stuk goedkoper was.

Vriendelijk en snel

Reageert snel en vriendelijk. Producten zijn goed en snel geleverd

Snelle levering en hele goede service

Meedenkend, had wat besteld maar was iets vergeten, even mailtje gestuurd en heel netjes geholpen.

Very fast shipping

Good prices, fast shipping.

Spinveld 8

4815 HS Breda