Weer uitstekende service.

Inmiddels al 2 maand salarissen weggebracht bij Megekko. Wat vooral fijn is, is dat je op de hoogte gehouden wordt van de status van je bestelling. Waar ik bij andere bedrijven terughoudend ben met niet op voorraad aanwezige producten kan ik dit bij Megekko prima doen. Ze wachten niet op het moment dat je ze gaat lastig vallen over de levertijd maar sturen met regelmaat mail over de status. Ook als het een grotere bestelling is, is het geen probleem om te splitsen zodat andere artikelen eerder bezorgd worden. Vooral zo doorgaan Megekko!!

Weer uitstekende service.

Wonderful

Great prices, fast delivery, the Best place for computer components

Alles nagenoeg op voorraad.

Snel te bestellen en nog sneller geleverd. Voor prima prijs. Afleveren doet DHL, je wordt op de hoogte gebracht wanneer ze langs komen. Ik zal hier vaker gaan bestellen. Top service.

Alles nagenoeg op voorraad.

Goede ervaring

Mijn EVGA CLC 280 AIO RGB koeler besteld bij Megekko 8-12-2022 en 9-12-2022 in de late middag werd deze bezorgt. Zeer te vrede over deze bestelling.

een goede en snelle levering van het product

het product dat ik besteld had was zeer snel bij mij in huis toppie

een goede en snelle levering van het product

het product dat ik besteld had was zeer snel bij mij in huis toppie

De bestelde producten op tijd geleverd en in perfecte staat.

22.15 besteld dag erna in huis!

Super snelle levering, duidelijk contact. Top!

22.15 besteld dag erna in huis!

Super snelle levering, duidelijk contact. Top!

Scherp geprijsd en snel verzonden

Scherp geprijsd en snel verzonden

doen wat de moeten doen!

M2 opslag gekocht die snel en goed verpakt werd bezorgd. Werkt uitstekend!

Levert bestellingen tegen concurrerende prijzen op de afgesproken datum.

Extra: ook het retourneren van een defect artikel werd perfect afgehandeld.

Snel en betrouwbaar

Super site

Je recommande vivement ce site internet. Livraison ultra rapide. Service client super

Spinveld 8

4815 HS Breda