Super site

Je recommande vivement ce site internet. Livraison ultra rapide. Service client super

Snel en makkelijk.

Na, betaling krijg je een - echt - eenmalig aanbod waarbij je je je kan abonneren op een koop voordeel systeem. Als je daar niet direct gebruik van maakt krijg je geen 2e kans.

Goed assortiment, scherpe prijs

Liever geen DHL, DPD, maar PostNL

Alles naar tevredenheid.

Precies zoals beschreven. Voor 23.00u besteld; volgende dag geleverd. Geweldig hoor.

Top servicce en levering

Service en levering (de volgende dag) zijn echt top. Laptop zelf is precies als verwacht.

Snel en professioneel

Ik heb tijdens een sale een aantal nieuwe componenten voor mijn PC besteld bij Megekko. De prijs was keurig en de shop werkte probleemloos. Toen na een aantal dagen bleek dat 1 onderdeel (het geheugen) een langere levertijd had, kon ik deze gemakkelijk vervangen door een ander merk. De afhandeling hiervan en de levering waren snel en professioneel.

snel en vakkundig

duidelijke site, zorgvuldig uitgezochte (game) pc's en snelle service

Supersnelle levering!

Voor kantoor de (foute) kersttrui 2022 gekocht en naast dat het natuurlijk een mooi initiatief is supersnelle verzending!

Spinveld 8

4815 HS Breda