Super service

Very interesting offers and super fast delivery.

snelle en betrouwbare levering

Snel waren de leveringen ook bij 2 anderen waar ik de naam niet van wil noemen maar ik had er geen glimlach bij toen ik de pakketjes kreeg en dat 2x met dezelfde klacht en die andere kon ik geen punt tussen zetten. Bij megekko waren HD schijven tenminste degelijk verpakt.

klote

Ontvangen product is niet volgens wat er op de website wordt geadverteerd. Communicatie was in het begin redelijk snel, tot het weekend, daarna blijft het (ondanks een vraag naar status op dinsdag) volledig stil. Na een 2e vraag naar status op donderdag krijg ik pas antwoord. Ook een excuus voor de ontstane verwarring door ontbreken van kritieke info wordt niet gegeven en men probeert mij af te schepen met €20,- korting. (terwijl concurenten die WEL eerlijk vermelden dat de Docking van de Razor Naga Pro niet inbegrepen is €40 euro goedkoper zijn.) Kort samengevat: - opgelicht (ontbrekende en misleidende info op de site) - Geen excuus - trage comunicatie - Geen degelijke oplossing

Snelle verzending. Goede producten. Ik raad iedereen van.

Snelleclevering en goede producten.

Alles goed

Alles goed

Goed, snel geleverd alleen bij de eerste bestelling vertraging en kapotte onderdelen thuis gekregen.

Jammer van de kapotte onderdelen en vertraging, maar de retour aanvraag was snel geaccepteerd. Nu alleen nog reactie terug krijgen.

Mijn vaforiete webshop

Uitstekende service

Alles prima verlopen

Heel snel geleverd

Prima apparaat en snelle levering

Prima bedrijf

Geheel conform beloofd was namelijk dat het product de volgende dag bezorgd zou worden. Dit gebeurde ook.

Veel aanbod, scherpe prizen en zeer snelle levering

Bestellen en volgende dag geleverd.

Verzoek review ruim voor bezorging producten

"Op 25-11-2022 heb je een aankoop bij ons gedaan en deze bestelling is volgens onze gegevens op 06-12-2022 bij je geleverd." Dit staat er in de review-verzoek e-mail. Gek genoeg is het vandaag 02-12-2022. Helemaal TOP dat Megekko.nl er zeker van is dat de aankoop goed bij mij aangekomen is. 4 dagen van nu. Maar helaas ben ik daar nog niet zo zeker van. 2 "black friday" aanbiedingen gekocht. Bezorgtijd van 11 dagen, is natuurlijk niet ok. De prijs daarentegen: kan ik niet over klagen.

Uitstekende service

uitstekende service en levertijd

Perfect!

Ik had tijdens Black Friday 3 producten besteld bij megekko en werden netjes zoals vermeld binnen 2 dagen thuis bezorgd.

top

snelle service en altijd daar met behoefte aan info veel keuzes en goede computerapparatuur en goede prijzen bedankt en moge allemaal doorgaan

Snelle levering en service

Ik had het verkeerde besteld, dit kon gelijk gewisseld worden. Levertijd was sneller dan oorspronkelijk aangegeven, dus top.

zakelijk mag je niks retour sturen !!!!!!!

Heb zakelijk 2 tablets besteld, waren niet de goede en mag ze niet retour sturen, terwijl er met grote letters op de site staat niet goed 30 dagen geld terug !. blijkt dus alleen voor particulieren te zijn als je de algemene voorwaarden leest. Zeer teleurstellend en niet duidelijk weer gegeven, nooit eerder meegemaakt, beetje kort door de bocht

Gewoon goed

Snelle levering, netjes verpakt en scherp geprijsd wat wil je nog meer. Zeker een aanrader!!!

Megekko - altijd goed en ik kan het weten: ik heb er duidelijk verstand van!

besteld, betaald, geleverd. alles goed!

Alles prima op de verpakking na

SD drive voor m'n laptop besteld. Snel en op tijd geleverd, niks op aan te merken alleen waar ik me mateloos aan erger is al het onnodige verpakkingsmateriaal! Werd geleverd in kartonnen doos met plastic opvulsels terwijl het makkelijk in een stevige envelop had gepast. Nu moest ik ook de hele middag thuis zijn voor de DHL, anders had het gewoon door brievenbus gepast. Overbodig en kan echt niet meer in 2022 vind ik!

supper

ik heb min nieuwe pc case cooler master masterbox td500 mesh white besteld waterkoeling nzxt kraken x73 white en de rtx 3070 gigabyte vision heb van al mij producten geen spijt supper dik in orde goede service en goede producten echt supper mooi alles werky zo als het moet

Top, nooit gezijk altijd alles goed geregeld

Producten altijd snel geleverd en als er iets is wordt het altijd snel en goed afgehandeld.

Lighting Fast

Buy an entire Desktop with all peripherals was delivered quick without problems! Thanks Megekko for your attention to the customers!

Goede prijs en service!

Vriendelijke klantenservice en duidelijke communicatie indien problemen!

Vlotte levering

Goede interresante prijs