Zeer positief

Het bestelde was goed ingepakt en snel afgeleverd.

Goede prijzen, snelle levering, 100% oplossing van problemen.

Ik ben klant van Megekko zinds 2019. Meestal door hun Amazon shop maar ok door megekko.nl. Bijna altijd - computer parts. En altijd goede ervaring met bestellingen. Ik had ook ervaring met garantie. Dat was niet het duidelijke ongeluk, niet snel maar 100% goed oplossing. Zeker ik aanbeveel ze.

Altijd de beste prijs service en levertijden

Perfectie.

Goed servise

Bestelling in 2 dagen binnen

Snel geleverd en goede prijzen. Top Site!

good delivery, service and product

happy in all aspects

Prima en snel geleverd

Onderdelen tbs upgrade mijn pc besteld de volgende dag geleverd Was blij verast Als ik weer wat nodig heb ga ik weer bij Megekko bestellen

Super oke !

Super oke !

Zoals altijd, gewoon goed.

Twee maanden geleden een nieuw computerscherm besteld (en gekregen), gisteren een usb-stick besteld en netjes geleverd gekregen. En daarvoor ook al meerdere aankopen bij Megekko gedaan en altijd zijn de producten netjes, compleet en goed geleverd. Mijn ervaringen met Megekko zijn tot op heden zeer positief.

Goed!

De laagste prijs voor de goederen die ik wilde kopen. Snelle bezorging. Klein beetje informatie over het product en ik moest op andere sites kijken. Ik raad aan.

zeer goed

Goede kwaliteit, goedkope prijs

Snel & kwaliteit

Ruime keuze en duidelijkheid op de site. Bestelling wordt zorgvuldig verpakt, mocht een onderdeel niet op voorraad zijn wordt dit netjes vermeld en kan je een bestelling van meerdere producten splitsen, zodat de de onderdelen die wel op voorraad zijn al kan laten bezorgen.

Al een week aan het wachten op mijn product

Ik zou mijn hd60x capture card de volgende dag in huis krijgen, maar ben al een week aan het wachten en heb er nog steeds niks over gehoord.

Goed spul niet duur

Goed en niet duur

Prima levering

Snelle levering, beetje erg grote doos voor wat het was verder prima.

Is mijn 3de bestelling bij Megekko. Tot nu nooit problemen ondervonden en altijd snel geleverd.

Naar tevredenheid

Via USB oplaadbare soldeerbout was op voorraad en werd de dag na de bestelling al om 12:35u afgeleverd op de gekozen afhaallocatie: perfect!

Bestelling RJ45 connectors

Bestellen en verzending eigenlijk alles is goed alleen over het product zelf ben ik niet zo tevreden de RJ 45 cat6 connectors(dus ik besteld heb)hebben heel vaak slecht contact zodra ik ze aan gesloten heb heel vaak storing op een of meerdere aders dus heb ik al veel RJ45 connectors eraf moet knippen en weer een nieuwe eraan zetten ja ik moest even iets als ik ze meteen nodig heb

Gewoon bestellen

Als ik onderdelen nodig heb kom ik altijd terug bij Megekko. Never disappointed! 100% aanbevolen

Klant verloren, jammer Megekko

Al jaren klant bij Megekko, was altijd tot volle tevredenheid, het gaat altijd goed tot er een probleem is. Terugsturen is op kosten klant (€ 7,00 voor moederbord) vervolgens vaag verhaal dat het eigen schuld is, kosten hoger (inclusief verzendkosten) dan destijds de aanschaf. Als "productschuiver" prima, (reparatie) service een absolute afrader!

Heel tevreden over de snelle verzending

Heel mooie aanbieding en supersnelle verzending. Jammer dat je niet kunt betalen met Klarna, Riverty of Billink.

Fijn dat mijn bestelling is altijd volgende dag heb ik thuis.

Super service

Super service en zeer snelle levering! Go Megekko.NL!!

Wauwse WebWinkel Wonderbaarlijk Goed

Nou ja, Megekko heeft 'n duidelijke site, levert zoals ze beloven. Niet de allergoedkoopste, maar wel meer service en solide bedrijf. Monitor gekocht, gewoon volgens belofte geleverd. Duidelijke procedure.

Gewoon perfect

Spinveld 8