Uitstekend bedrijf, hier word ik blij van.

Goede informatie op de website en via de mail. Snelle levering. Zending goed en zorgvuldig verpakt, zodat het onbeschadigd wordt afgeleverd. Ik heb het ASUS TUF GAMING B550-PLUS WIFI II moederbord en de AMD Ryzen 7 5700G processor nu een aantal dagen in gebruik en het bevalt prima. Ik heb voor Megekko gekozen om de scherpe prijzen en goede service.

Ik heb een hele goede gaming headsett koptelefoon gekocht bij Megekko.nl

Ik heb op 21-11-2022 een hele goede gaming headset koptelefoon gekocht bij Megekko.nl en dat is de Logitech-G Headset G635 7.1 Surround Sound Lightsync . Man wat een goed geluid komt er uit die gaming headset koptelefoon en helemaal als je de USB kabel gebruikt want dan kan je de geluidsweergave helemaal naar believen aanpassen met een extra gratis te downloaden App van Logitech . Ik ben heel content met dit product en ik kon de bezorging naar een postservice punt laten bezorgen wat ook top is dus geen onnodige zorgen dat mijn pakketje bij de buren beland .

hele pc build besteld hier, alles werkt goed. Vooral de 3080 van asus die ik besteld heb is echt een beest

SSS

Super/Snel/Soepel

Moet zeggen snelle levering alles was netjes ingepakt , vond het alleen jammer als ik ze vroeg om om hun advies , welke beste memory kon upgrade voor mijn synology (memory) konden ze mij daar geen antwoordt op geven en werd doorverwezen naar een FB waar ik daar me vraag kon stellen ,voor de rest prima afgehandeld kwa levering !

Mooie prijs, vlotte levering

Altijd mooi aan de prijs, vlotte levering. Next day is next day. Alleen jammer dat er niet een plafond zit op de 3,95 verzend kosten. Bv. Vanaf 150 gratis verzending.

Levering correct en op tijd!

Op 22-10 spullen besteld, binnen 24 uur alles geleverd en correcte spullen aanwezig in de doos

Alles perfect afgehandeld zoals geadverteerd

Vlot afgehandeld, goederen netjes afgeleverd. Graag weer.

Quick processing

Ordered on sunday evening and already in pickup location the day after. Items marked in stock as expected.

Nagenoeg perfect

Goeie prijzen, goeie kwaliteit en snel geleverd. Wat wil je nog meer?

Snelle levering en ook nog goedkoop

Zeer snelle levering en ook niet duur Echt top.

Makkelijke website om te bestellen en snelle levering

Megekko hanteerd goede prijzen en via het producten filter of zoekfunctie kun je altijd makkelijk alles vinden. ben nu al een paar jaar vaste klant en ben tot nu toe altijd tevreden geweest. Als je contact opneemt met megekko, krijg je altijd snel antwoord en de hulp is alktijd goed.

Snelle levering zonder poespas

Fijne snelle levering van mijn bestelde producten.

Goed behandeld, pakket en inhoud waren goed verzorgd

Goed behandeld, pakket en inhoud waren goed verzorgd

Ruime keuze, snelle levering.

Overzichtelijke website met ruime keuze en nog snel geleverd ook.

Besteld eerder aangekomen en was als verwacht.

Advertised with delivery in 2 days, its been 8 days.

When I chose to purchase from Megekko, the listing said my RAM would arrive in 2 days. I choose Megekko because they claimed the RAM was available in stock for quick shipping. then i get a message on the day i expected my package...a delay for 2 more days. my computer was down and needed new RAM. And the late date passed, and when you add the weekend, 8 days since i ordered and i still DO NOT have a tracking number. I should have just purchased from Amazon.

• Would you recommend us? No

Snel en professioneel

Snel en professioneel

Pas op! Gladde praatjes over retourneren die niet kloppen!

Op de website van megekko worden gladde praatjes verkocht over makkelijk retourneren binnen 30 dagen, je kunt het retour aanmelden in het retourportaal en dan sturen zij jouw een retourlabel op. Wat er niet bij vermeld word, en waar je later pas achter komt, is dat dit "retourlabel" alleen voor hun eigen administratie is en geen verzendlabel is. De retourkosten moeten dus zelf door de klant betaald worden. En dan is het mijns inziens erg misleidend om te zeggen dat zij een retourlabel zullen sturen.

Snelle en goede levering

Super snel geleverd en een top product

Mooie prijs, snelle verzending.

Kaart besteld op Zaterdag avond, Maandag in huis. Top niets meer over te zeggen.

Ideale webshop voor de PC-fanaat

Veel van alles op voorraad, snelle levering, degelijk verpakt.

Snel geleverd en goede service

goed he

titel