Zoals altijd weer snel en correct.

Niet een goede ervaring, verkeerde locatie geleverd en gefragmenteerd.

Beste Megekko Ik heb uitdrukkelijk het bestelling aangevraagd op een anderen locatie dmv te selecteren - enige optie op jullie website - voor een PostNL locatie. Toch is toen gekozen om het met DHL af te leveren én bij mij thuis. Héél lastig want het was een verrassing geweest, en deze verrassing is nu kapot gemaakt. Als laatste komen de bestelling in 3 verskillende 'stukken' waarvan een nog jiet hier is, dus het aankoop is niet bruikbaar. Overall echt geen goede ervaring. Zou veel handiger zijn als contact met mij opgenomen was om te zeggen dat het NIET bij een PostNL punt geleverd kunnen worden en wat zou dan het beste optie zijn.

Geweldig bedrijf

Prijzen zijn goed niet de goedkoopste Maar als wat besteld is het de volgende dag in huis.

Alles correct en snel.

Prijskwaliteit van het product en snelle levering: top.

Klantenservice laat te wensen over

Vlotte verzending maar contact met klantenservice of klantvriendelijkheid onder de maat. Megekko : voor mij niet meer.

Laat op de avond besteld en volgende dag al in huis

Veel sneller dan dat wordt het niet. Helemaal super!

goede zaak snelle levering

ik heb er twee keer wat besteld en ben tevreden, levering snel en het aanbod is groot. Heb de Samsung 990 pro besteld en die kon de grote concurrent niet leveren.

Koop hier bijna al mijn pc componenten

Altijd zeer goed geprijsd en nog nooit ontevreden geweest.

Erg frustrerend

Mijn vorige bestelling bij megekko was ik zeer tevreden over, maar deze verliep alles behalve soepel. Op de website staat het moederbord dat ik wil alleen duurt het iets langer, vervolgens moet ik een andere kiezen omdat hij er niet is, nou prima vrede mee want hij ging met dezelfde levering mee. Nu zou de case later komen en in een ander pakket waar ik ook vrede mee heb. Nu heb ik 2 pakketjes van postnl waar de case in zit en krijg ik ineens bericht van DHL dat ze mij hebben me gemist terwijl ik niks heb besteld. Kom ik thuis en is het moederbord er niet. Nu moet ik het moederbord maandag pas ophalen en de case heb ik wel. Ook worden er 2 leveranciers gebruikt terwijl postnl bij de buren legt en DHL aan de andere kant van de stad. Nu kan ik 3 dagen helemaal niks

Goede service snelle levering

Vertrouwd en scherp geprijsd

´zeer snelle service

Snel geleverd word nog besteld bij jullie zeer blij mee

DE website voor alles pc's!

Zoals altijd, goeie service, fijne website, eerlijke prijzen, en top klantenservice!

Overzichtelijke site en snelle levering

Overzichtelijke site en snelle levering

top

super snelle levering , en goed verpakt

Prima ervaring

Betrouwbare webshop Snel verzonden en goed verpakt. Niets op aan te merken!

Heel goed en snel

Niet goed opgelet en verkeerde monitor besteld die voor Games bestemd was terwijl kleuren voor mij belangrijk zijn. Monitor retour gestuurd en binnen enkel dagen mijn geld terug gekregen. Daarna een juiste monitor besteld waar ik zeer tevreden over ben.

Snel geleverd, alles in 1 x goed

Zoals gebruikelijk bij Megekko. Besteld, volgende dag geleverd, alles in orde. Kan er niks meer over vertellen :-)

Perfect verpakt en tijdig geleverd!

Ondanks wat voorraad problemen heeft Megekko alles netjes zsm geleverd.

Goede prijs en snel geleverd

Savonds laat besteld en volgende dag al in huis. Met de klantendienst nog geen contact gehad.

Fijne en snelle service, Top

Na contact over een verkeerd gekozen afleverdatum is dit direct geregeld TOP!

Had verkeerde leverdatum ingevoerd erg blij met snelle reactie en goede service

mijn bestelling netjes behandeld en geleverd zoals aangegeven.

perfect geregeld

Prima prijs en prima producten

Prima prijs en prima producten

Bestel hier al 3 jaar. Nooit problemen gehad, altijd snel verzonden

Bestel hier al 3 jaar. Nooit problemen gehad, altijd snel verzonden

Megekko altijd goed!

Bij Megekko ben je altijd op het juiste adres!

Spinveld 8

4815 HS Breda