Laden reviews...
290 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
In de beoordelingen zijn snelle leveringen, scherpe prijzen en vriendelijk personeel duidelijk terugkerende thema’s. Klanten waarderen de betrouwbare service en heldere communicatie gedurende het bestelproces. Enkele opmerkingen gaan over beschikbaarheid of retouren, maar de algehele indruk is positief.
Vlotte verzending maar contact met klantenservice of klantvriendelijkheid onder de maat. Megekko : voor mij niet meer.
Dirk
Claes
Veel sneller dan dat wordt het niet. Helemaal super!
Jeroen
Deventer
ik heb er twee keer wat besteld en ben tevreden, levering snel en het aanbod is groot. Heb de Samsung 990 pro besteld en die kon de grote concurrent niet leveren.
Jack Korte
HALSTEREN
Altijd zeer goed geprijsd en nog nooit ontevreden geweest.
Tico
Apeldoorn
Mijn vorige bestelling bij megekko was ik zeer tevreden over, maar deze verliep alles behalve soepel. Op de website staat het moederbord dat ik wil alleen duurt het iets langer, vervolgens moet ik een andere kiezen omdat hij er niet is, nou prima vrede mee want hij ging met dezelfde levering mee. Nu zou de case later komen en in een ander pakket waar ik ook vrede mee heb. Nu heb ik 2 pakketjes van postnl waar de case in zit en krijg ik ineens bericht van DHL dat ze mij hebben me gemist terwijl ik niks heb besteld. Kom ik thuis en is het moederbord er niet. Nu moet ik het moederbord maandag pas ophalen en de case heb ik wel. Ook worden er 2 leveranciers gebruikt terwijl postnl bij de buren legt en DHL aan de andere kant van de stad. Nu kan ik 3 dagen helemaal niks
Jesse
Elst
Vertrouwd en scherp geprijsd
Willem
Arnhem
Snel geleverd word nog besteld bij jullie zeer blij mee
Dean Verbist
Herenthout
Zoals altijd, goeie service, fijne website, eerlijke prijzen, en top klantenservice!
Nino
Hilversum
Overzichtelijke site en snelle levering
Dennis
Goes
super snelle levering , en goed verpakt
sjb schilder
volendam
Betrouwbare webshop Snel verzonden en goed verpakt. Niets op aan te merken!
Bianca
Amsterdam
Niet goed opgelet en verkeerde monitor besteld die voor Games bestemd was terwijl kleuren voor mij belangrijk zijn. Monitor retour gestuurd en binnen enkel dagen mijn geld terug gekregen. Daarna een juiste monitor besteld waar ik zeer tevreden over ben.
Cees
Breda
Zoals gebruikelijk bij Megekko. Besteld, volgende dag geleverd, alles in orde. Kan er niks meer over vertellen :-)
Sander
Zwolle
Ondanks wat voorraad problemen heeft Megekko alles netjes zsm geleverd.
Angela
Huizen
Savonds laat besteld en volgende dag al in huis. Met de klantendienst nog geen contact gehad.
Ruben
België
Na contact over een verkeerd gekozen afleverdatum is dit direct geregeld TOP!
Henk
Spijkenisse
Had verkeerde leverdatum ingevoerd erg blij met snelle reactie en goede service
Tycho
Driebergen
perfect geregeld
Leo
Zoetermeer
Prima prijs en prima producten
Patrick
Reusel
Bestel hier al 3 jaar. Nooit problemen gehad, altijd snel verzonden
Thomas
Amsterdam
Bij Megekko ben je altijd op het juiste adres!
Samet
Maasmechelen
Zeer snelle service Originele stukken geen **** Een aanrader voor iedereen
Dimitri
Antwerpen
Although the article they had on the webpage turned out not to be available, the replacement and send of the order was really fast.
Giorgos
The Hague
En netjes verpakt opgestuurd. Top bedrijf
B.
Klaare
Artikel is echt binnen 24 uur geregeld, heel snel, netjes ingepakt! Bij retour zenden wordt alles keurig via de site begeleid en je kunt met gemak een A4-tje uitdraaien en een gedeelte op de doos plakken en een deel in de doos bij de bestelling, appeltje eitje, HEEL gebruikersvriendelijk! Toen ik het pakketje inleverde bij PostNL kwam ik er tot mijn schrik achter dat ik €7,50 aan pakketpost moest betalen, dat was even een flinke tegenvaller. Ik vind het logisch dat Megekko niet voor alle kosten op kan draaien en dat je als klant een redelijke bijdrage moet leveren maar de hoogte van dit bedrag maakt dat ik voortaan niet meer ga bestellen bij Megekko, ondank het feit dat alles vlekkeloos en netjes verloopt!
16 November 2022
Ellen Soomers