Lage prijzen en snelle levering

Via prijsvergelijker van Tweakers komt Megekko altijd goed uit de verf en staan deze veelal tussen de laagste van de aanbieders. Zij verzenden zelfs op zondag zodat bestellingen van het weekend de maandag erop worden geleverd. Dit vind ik (in combinatie met de prijs) een uitstekende service en boven verwachting!

Uitstekende en snelle levering

Nette prijs en snelle levering

SD kaartje vlug en voordelig !

Goede ervaring met deze webwinkel.

Geen opmerkingen.

Snel en goede communicatie.

Goed verpakt, Super!

Bestelling gedaan van behoorlijk prijzige onderdelen wat mis kan gaan bij verzending. We weten tenslotte allemaal hoe sommige postbezorgers om gaan met de pakketjes. Ondanks dat de doos behoorlijk gekneusd was geen schade aan de bestelde onderdelen. Vanuit Megekko dus prima werk geleverd als het gaat om het inpakken. Op deze manier bestel ik volgende keer weer bij Megekko!

top

Lenovo pc gekocht was speciale aanbieding. Volgende dag in huis en de oude prijs stond er weer op. DUS WAS ECHTE AANBIEDING

Très bon site..sav..super

Livraison super rapide... beaucoup de choix de références des grandes marques..

Mooie, heldere webshop met heel goede filtermogelijkheden, precies wat je nodig hebt om tot een goede aankoop te komen. Levering is buitengewoon snel.

Ongekende klantenservice

Ik had een issue met een ontvangen product. Midden van de middag gemeld. Eind van de middag opgelost. Ongekende.

Zuinig zijn op zulke bedrijven

Met deze ruime keus, snelle levering en prima service. Zo zijn er niet veel, zuinig erop zijn....

werkt zeer goed

werkt zeer goed

snelle en goede levering

de levering was snel en de producten waren allemaal in orde. verder was de website overzichtelijk en makkelijk.

Snel, Duidelijk, makkelijk te bestellen

De levering was vlot...

Beter kan niet

Snelle verzending, uitmuntend verpakt, mooie prijzen, extreem goede klantenservice. Alles perfect.

Alles supersnel ontvangen<24u

Prima store: goede prijs voor goede kwaliteit

Snel geleverd, verpakking matig.

Met de huidige postNL bezorgers zou ik toch graag hebben dat een monitor beter verpakt wordt. Heb geen problemen ondervonden met het scherm en werkt perfect zoals het hoort. Website is duidelijk om je bestelling te plaatsen en extra informatie op te vragen. De gratis headset was een mooi extraatje. Ik raad dit product zeker aan.

Snelle levering en snelle reactie van email aan klantenservice

Van de tezamen bestelde en verzonden Monitor en light bar werd door PostNL alleen de light bar bezorgd. Email naar Megekko haalde mijn ongerustheid weg. De volgende dag werd ook de monitor door PostNL geleverd. Uit de Track&Trace bleek het probleem bij de distributie van PostNL te zitten.

Scherpe prijzen en snel levering

Megekko verdient al een hele tijd mijn voorkeur. De prijzen zijn scherp en elke bestelling wordt snel en correct geleverd. Heel overzichtelijke webpagina met een ruime keus aan producten. Aanrader !

Zeer betrouwbare ICT-leverancier

Bij mijn eerste bestelling een probleempje gehad en dat heeft Megekko zeer snel en efficiënt opgelost. Daarom zal ik zeker, bij een volgende aankoop van computerspulletjes, bij Megekko gaan shoppen!

Redelijke prijs

Megekko heeft een redelijk prijs en een perfecte service. Ze doen wat ze beloven en leveren zeer snel.

Volgens belofte kwam de levering de volgende dag binnen. Harddisk was netjes verpakt, precies volgens de ervaringen van eerdere bestellingen!

Verkeerde product ontvangen

Eerst een (grote) bestelling gedaan waarbij alles prima verliep. Vervolgens wilde ik nog een product kopen, deze had volgens de site een levertijd van 1 dag. Omdat ik weet dat het product pas net op de markt is heb ik vooraf nog even bevestiging gevraagd of zij het echt zo snel kunnen leveren, en dat konden ze. De volgende dag kreeg ik inderdaad het pakketje binnen, maar dit bleek niet het goede product te zijn... (AMD moederbord ipv Intel) Uiteraard gelijk weer een mailtje gestuurd; het probleem zou intern worden doorgezet. Nu zijn we vier dagen verder en heb ik nog steeds niks gehoord, alleen de (automatische) mail of ik een beoordeling wil plaatsen op deze site...

Prima. Snel geleverd, zoals gewoonlijk

Besteld, en al de volgende dag geleverd. Diverse emails houden je op de hoogte van de voortgang.

ik bestel nog meer

ondertussen voor de 2 maal iets besteld en alles verloopt vlot.

Spinveld 8

4815 HS Breda