Klantenservice bestaat amper

Heb ruim 1000€ Uitgegeven en daar komt geen spikkeltje klantenservice bij kijken, 1 of 2 onderdelen zijn kapot geleverd en de klantenservice reageert niet of 1x in de zoveel dagen. Ik wil gewoon dat mijn nieuwe pc werkt. Zo simpel is het

scherpe prijzen en zeer snelle en correcte levering

om 9 uur s avonds een hele lijst met computeronderdelen besteld en de volgende ochtend werd alles al keurig geleverd.

Stuur zelden iets terug na een aankoop, nu een keer wel. Super afgehandeld. Reden terug sturen lag aan mijn onkunde.

Snel en goed

Bestelling om 22.15 uur geplaatst de volgende dag volgens afspraak al in huis. Prijzen zijn concurrerend dus wat wil je nog meer.

Top service over de jaren

Ben al enige tijd klant bij Megekko en elke keer opnieuw zijn ze zeer correct in de aangeboden informatie. Elke keer heb je je levering tijdig in huis en als je op de juiste moment kan bestellen is deze soms gratis of heb je er wat extra bij zoals bv. een gratis game of een goodie. Ik blijf na al die jaren hopelijk nog vele jaren klant!

Prima webwinkel

voldoende info, levering op tijd, niks mis mee

Goedkoop en snelle levering.

Beste prijs op de markt voor Samsung monitoren. €100 goedkoper tov bekende “ik ben toch niet gek-conculega”. Ipv €418 dus hetzelfde voor €318 !. En snelle levering op zaterdag!

Super duper perfecto!

Geweldige klantenservice snelle reacties personeel in de winkel heeft echt super geholpen daardoor kan mijn custom pc nu perfect in elkaar worden gezet. Alles was super snel binnen nu alleen nog twee fans! Echt top nog niet zo goed meegemaakt

Prima website, goede afhandeling an de bestelling

Duidelijke website, snelle levering

Geweldig!

Megekko is een heel fijn bedrijf om elektronica te bestellen, zelf heb ik al een paar pc onderdelen gekocht en recent een hele pc en het is allemaal soepel gegaan. Nooit problemen gehad ook niet als ik iets had teruggestuurd!

Snelle levering, goed product.

Snelle levering van een niet te dure laptop.

Ik vind megekko 1 van de goedkoopste en beste site voor pc onderdelen

SSD

Zoals afgesproken kwam mijn bestelde SSD op zaterdag aan. Alles perfect geregeld en iedereen heeft zich aan de afspraak gehouden .

Prima service! Snelle levering!!

Prima assortiment heeft alles wat je zoekt!

Great quality in service and product

Megekko has a simple and responsive UI which works great for me. Easy to find my receipts and to complete the other. On top, it always seems to have the best deals. I'm overall very satisfied with the store, recommended.

zeer goede service

op 28 oktober besteld en de volgende dag om 10 uur al geleverd, zeer goede service alles in de doos klopte, zeer goede printer is al geïnstalleerd en werkt perfect

Vlotte en correcte afhandeling en levering

Gemaakelijk gewild product gevonden en het vervolg om de bestelling te plaatsen en te betalen verliep zonder problemen.

alleen maar positief

ik kocht verschillende componenten voor de bouw van een nieuwe pc. Megekko heeft een groot assortiment en de prijzen zijn scherp. Ik vergat een onderdeel bij te bestellen en nam daarom contact op met de klantendienst. Ik kreeg zeer snel antwoord en een perfecte oplossing. Dus ook daar kan je op vertrouwen. Dankuwel Megekko, ik ben een tevreden klant en kom terug.

Goede ervaringen mee, alleen bereikbaarheid is iets minder

Ik koop sinds een tijd regelmatig bij Megekko. Ruim assortiment, bestellen is simpel, levering is snel en betaalbaar en de producten zijn goed. Ook is de service goed, problemen worden zo goed en snel mogelijk opgelost. Het enige minpuntje is dat ze alleen per email bereikbaar zijn, en dat je soms een paar dagen moet wachten op antwoord. Voor technische ondersteuning verwijzen ze je naar een Facebook pagina met andere klanten die elkaar helpen. Het is dus echt een gespecialiseerde handel in computers en onderdelen. Ze richten zich vermoedelijk op de meer ervaren computerbouwer/knutselaar, is mijn indruk. Al met al ben ik tevreden, en ik beveel ze aan.

Heel mooie aan koop plus snelle service

Heel mooie ervaring van mijn aan koop

exceeded expectations

Great fast support. Good packaging.

eerste keer

eerste keer bestel bij Megekko maar ik ben best tevreden over de werk wijzen

Snelle levering maar wazige website en contactmogelijkheden

Product snel geleverd. Kon echter geen 2 stuks bestellen. Onduidelijk waarom niet. Produkt paste echter niet. Is niet meer terug te vinden op website waardoor ik de duidelijkheid van de afbeeldingen niet kon checken. En zodoende weet of het aan mij lag of niet.

Leveringstijden kloppen niet

Als er.. leverbaar staat op voorraad...waarbij dan staat 3 dagen leverbaar en dan vervolgens een bericht te krijgen dat de bestelde case pas op 12/12/2022 geleverd kan worden daar kan ik ni bij. Er stond dus wel ni degelijk... uit eigen voorraad leverbaar... voor alle duidelijkheid. Iets duidelijker zijn met de voorraad aub,zet er dan gewoon bij het artikel...op bestelling bij leverancier!

Goede producten met snelle levering

Het product werd snel geleverd en werkt goed

Spinveld 8

4815 HS Breda