Gevonden wat ik zocht

Overzichtelijke website met een goede prijs voor het product dat ik zocht. Volgende dag al in huis met updates via email.

Goed verpakt snelle levering

Megekko samen met postnl een perfect duo

Megekko samen met postnl een perfect duo

Snel geleverd, werkt goed

ik heb een groot deel van de onderdelen van mijn nieuwe pc hier besteld, alles werkt goed en was binnen 1 dag geleverd

top

snelle levering juist verpakt , blij mee

snel geleverd

snel geleverd en goed verpakt , bedankt

Super snelle levering, duidelijke tracking

Handige website, ze gaven als enige de garantietijd per voeding/PSU aan op de lange lijst met producten, handig!

Zoals altijd snel en zonder probleem

Prima ervaring

Goede ervaring met Megekko, goede verpakking en meestal op tijd geleverd.

Slecht

Ik heb een gloednieuwe pc gekocht. Wanneer ik deze wou opstarten bleek er al een account op te zitten waardoor 1) deze ooit al ergens gebruikt is en 2) ik niet op mijn computer kon aanmelden. Ik kan geen telefonisch contact hebben met de winkel dus ik wacht nog steeds op hulp.

Positief verrast

Na enkele negatieve berichten gelezen te hebben, over de betrouwbaarheid van de levering, en de slechte klantenservice, kan ik alleen maar positief zijn. Klantenservice is er uit kosten overweging niet, maar werft wel snel op mijn mail gereageerd, het product was precies wat ik besteld had. Het werdt op de beloofde dag geleverd, en in goede staat.

Altijd snelle levering en goede klantenservice

Ik heb al meerdere laptops en andere elektronica gekocht bij Megekko. Altijd snel geleverd en als er eens een keer een probleem was met een laptop hebben ze het apparaat omgeruild zonder probleem. Prima service!

Makkelijk, goed verpakt en snel geleverd.

Het hoeft allemaal niet moeilijk, je pakt je product, vul de (betaal)gegevens in en 1 dag wachten. Mits PostNL het verkl**t... In mij geval: volgende dag goed verpakte pakket binnen, ik: heel blij! M'gekko! By the way, voor pa ook een Nest Hub gekocht, volgende dag geleverd! Top!

zeer snel en snel geleverd.

alles was keurig en netjes geleverd

Perfect!

Laagste prijzen, ruim aanbod en voorraad, snelle levering, wat kan een mens meer wensen? Over de dienst na verkoop kan ik gelukkig nog niets zeggen, die heb ik nog niet nodig gehad, hopelijk blijft het zo :D

Snelle levering en top kwaliteit!

Nu al meerdere keren bij Megekko besteld en ik vind het een top site. Top kwaliteit producten en snelle levering. Ik ben erg blij met Megekko.

Excellent service

Everything was well packed fast delivery good prices

Supersnel geleverd, de beste prijzen

Megekko had een veel breder assortiment dan de andere online shops en was ook nog eens goedkoper. Heb hier een nieuwe pc samengesteld en ben zeer tevreden. Volgende keer weer bij Megekko.

Alles volgens afspraak

Na bestellen gewijzigde datum op gegeven en dit werkt perfect. Ook duidelijk op de hoogte gehouden van de status

Laadje was stuk achterplank deuk in voorkant verf beschadigd

Niet best zal wel aan de bezorging liggen

Je kan geen reacties zien, dat vind ik jammer.

Graag wat meer duidelijkheid indien iets misloopt met een bestelling

Ik ben niet echt verder geholpen toen ik recent een verkeerde bestelling heb aangevraagd. Er stak een geen retourlabel bij de verpakking. Ik moet nu zelf gaan uitdokteren hoe en waar ik het pakket moet retourneren. Ondanks eerdere mails, nog steeds geen duidelijke antwoord over het crediteren en terug aanvragen van de juiste bestelling.

Top service, snelle levering

Snelle levering, vlotte verkoop. Heel tevreden van mijn mos!

Prima producten en goed verpakt en snel geleverd

Communicatie verliep voorspoedig

Terrific! it's just a shame I saw too late the restocking of the Fractal Design Meshify 2 Compact Gr

Hello, Everything went well. I'm delighted with the experience. Terrific!. My daughter and I will now have a lot of fun while building the gaming PC. My only regret, I saw too late the restocking of the Fractal Design Meshify 2 Compact Gray so I bought it elsewhere (and much more expensive). The partnership with Tweakers.nl is brilliant. Next step, I'm going to buy the Intel Arc A770 Limited Edition at Megekko for Black Friday. Best, Géraud

Spinveld 8

4815 HS Breda