Alle accessoires voor laptop beschikbaar op 1 plek

Makkelijk te zoeken en vele accessoires beschikbaar en op voorraad. Enige nadeel is dat er verzendkosten betaald moeten worden terwijl ik voor ruim 60 euro heb besteld.

Eenvoudig te bestellen, snelle levering.

Mijn bestelling was eenvoudig te plaatsen en een snelle levering.

Gewoon goed snel besorgt en goeie service

Foutloos

Prima produkten voor een prima prijs, snel leverbaar, en inderdaad ook echt binnen de aangegeven termijn geleverd. Alles werkt. Niets op aan te merken.

goed bedrijf met kanttekening

helaas hebben ze me een al gebruikt moederbord gestuurd , dus toch maar retour gedaan en erbij gezet verkeerd besteld nu wachten op me geld terug voor de rest top !!

Goede service, snelle levering, veel keuze.

Een slecht werkend product werd zonder problemen gecrediteerd.

Opnieuw heel snel geleverd

Snel geleverd, prima service! Product lijkt ok, maar slechts kort in gebruik, dus nog moeilijk te beoordelen.

aanbevolen web store

Goede kwaliteit Goede prijs en snelle levering

elke aankoop dat ik deed bij Megekko,nl was perfect heb nooit probleem meegemaakt en alle producten perfect en goede kwaliteit en zeker goede prijs klasse

Simpel zoals het hoort

Flink aantal onderdelen besteld voor nieuwe pc. Als werd in één levering binnen 2 dagen geleverd. Niet de volgende dag zoals beloofd, maar voor mij maakt dat niet uit. Factuur post email naar ik nog een keer op papier bij de bestelling. Helemaal goed.

Snel en efficient

Volgende dag bezorgd!

Kapotte ssd

Bij megekko een 2TB ssd besteld, bij aankomst bleek deze defect. (kan gebeuren) Hiermee naar de winkel om in te leveren, weet de baliemedewerker mij te vertellen dat ik een rma moet aanvragen omdat de winkel geen garantie afhandeling doet voor de webshop. Je bent 1 en hetzelfde bedrijf, raar dat het zo werkt...... Na een discussie uiteindelijk een bewijs mee naar huis gekregen dat ik volgende week mijn geld wel op de rekening terug zie. Toen het nog cdromland was kreeg ik onmiddelijk een vervangend procuct mee naar huis. 5/10 matige garantie afhandeling.

Stabiele webshop en snelle verzending

Gebruik deze webshop (die nu ook blijkbaar een popup store heeft) nu al jaren en altijd is het een fijne ervaring. Dit keer kwam het pakketje sneller dan aangegeven op de website aan, goed verpakt, juiste producten. Niks op ze aan te merken, behalve dan ooit eens een keertje één stomme reclame, waar ik gelijk excuus voor kreeg. Dat zie ik een grote supermarkt niet doen. Daarnaast kreeg ik gratis stickers met tegeltjeswijsheden zoals "Het probleem met een computer zit meestal tussen het beeldscherm en de rugleuning van de stoel" & "Vergissen is menselijk voor totale chaos heb je een computer nodig" ik kon ze wel waarderen.

top

laat besteld toch snel ontvangen

Slecht. Tweede hand product gekregen ipv nieuw.

Slecht. Ik heb een tweede hand product gekregen, terwijl ik nieuw had besteld, en voor een nieuwe product had betaald.

Een perfecte eerste ervaring met Megekko!

Bloedsnel, netjes en scherp geprijsd

Prima on-line shop!

Alles snel en goed verpakt geleverd, geheel volgens afspraak. Prima producten en zeer uitgebreide website. Prijs-kwaliteitverhouding is ook naar behoren.

Tevreden

Ik ben heel tevreden klant van megekko altijd snel geleverd en goedkopere prijs MAAR. een slechte punt graag de kroeriers!! Pakketten niet inde gang achter laten en weg gaan!!! Wordt meestal pakket gewoon op de grond gezet buiten deur

Pakket ontvangen

Paket in Belgie afgeleverd op huisadres met postnl.be. Pakket was korte tijd zoek maar dat lag aan postnl.be niet aan mgekko. Prima service van mgekko!! (Volgende keer laat ik bezorgen bij afhaalpunt)

Prima de Luxe!

Goede prijs, no nonsens website, snelle bezorging.

Kleine vervelende nasmaak.

Na een hoop getwijfel over het aanschaffen van een nieuwe pc via een vriend bij Megekko terecht gekomen. Het online aankopen is makkelijk en eenvoudig en vrijwel alles was op voorraad behalve het ddr5 geheugen. Na het aankopen zag ik echter dat ik voor thuisbezorging had gekozen terwijl ik het zelf had willen halen in de winkel. Meteen een mailtje gestuurd en op zondag kreeg ik daar al antwoord op. Toen besloten om het toch maar door te zetten. En op woensdag alles bezorgd. Dus op dit gebied was de mail correspondentie uitstekend. Op zaterdag heb ik toen een vriend van mij de PC laten bouwen, hier begon de ellende.. De PC wilde helaas niet opstarten... achteraf bleek de socket en de PCU defect te zijn. Maar bij aankoop van het nieuwe moederbord in de winkel was duidelijk zichtbaar dat het eerste moederbord geen nieuw moederbord geweest kan zijn. Na het retour sturen was het antwoord dan ook dat dit door eigen toe doen was... frustratie allom. Uiteindelijke oplossing is dat ik de reparatie van 45 euro heb betaald en het moederbord daarna volledig is gecrediteerd, CPU werd meteen netjes gecrediteerd. Tip! Kijk eerst alles heel goed na bij levering en maak foto's en retourneer meteen!! Verder vond ik de service in de pop-up store erg goed en fijn.

Prettige en correcte en snelle levering.

Prettige en correcte en snelle levering. Bedankt!

Vlekkeloos

Zoals steeds een zeer aangename winkelervaring. Groot aanbod, scherpe prijzen en zeer vlot geleverd! Ik ben meer dan tevreden!!

Levering en prijs prima. Defect product geleverd en beweren dat het door de klant gedaan is.

Upgrade set voor pc gekocht. Enthousiast aan de bouw gegaan. Eenmaal bij het plaatsen van de CPU aangekomen bleek bij het openen van de socket enkele pinnen verbogen. Alsof er met een object in was uitgeschoten. Na het aangeven dat er een defect product geleverd was, kreeg ik kort te horen dat dit niet onder garantie valt! Ik ben zelf ingenieur in de electronica en de ontwikkeling en het werken met electronica is dagelijkse zaak voor mij. Vervolgens wordt er beweerd dat ik de schade heb gemaakt. Alle beschermfolies zitten nog op het moederbord, het bord is amper aangeraakt. Hopelijk komen jullie tot zinnen en werken mee aan een juist handelen van de levering van het defecte moederbord.

Spinveld 8

4815 HS Breda