Mooie website mooie producten TOTAAL GEEN SERVICE!!!

Wat ze moeten doen, dat doen ze goed. maar iets extras zit er totaal niet in. Het is een winkel die prachtige producten verkoopt en de site is overzichtelijk en duidelijk. Mijn waterkoeler ging in de garantie periode kapot en kon hem retouren. Hun adviseren om met dhl te versturen en geven een label mee waaruit ik hoopte dat dit ook het verzend label is zoals grote bedrijven dit vaker doen en verwacht. Dit was echter niet het geval en is op slordige wijze van DHL het pakketje terecht gekomen bij een DHL servicepunt 2.8km verderop. Ik heb meerdere keren gevraagd of ze het pakketje wouden ophalen. zelf woon ik aan de andere kant van nederland en persoonlijk had ik dit wel gedaan als ik in zoon bedrijf werkte. Dit hebben ze niet willen doen en uiteindelijk is mijn pakketje zoek geraakt in de stroming van de DHL service. Als laatste optie heb ik ze gevraagd om een tegemoetkoming na een maand mailen en gezeur en gezeik hebben gehad voor een nieuwe waterkoeler, en dat kon er ook niet van af omdat hun "niet verantwoordelijk zijn". Echter kan je ze trouwens ook niet bellen om de ernst van de zaak uit te leggen misschien konden ze dan nog wat empatie tonen. puntje bij paaltje 1. Waneer een product kapot is betaal je zelf je verzendkosten ondanks hun wel een label sturen met adres en alles er op. 2. Verwacht niet meer van hun dan wat ze moeten doen, stukje service zullen ze niet voor reiken. 3. Voor een bedrijf wat zulke dure apparaten verkoopt is hun bereik matig. je kan ze niet bellen. Het is een mooi bedrijf hebben mooie spullen maar ik zou hier geen dure videokaarten kopen. Zolang alles goed gaat volgens het boekje zullen hun het werk goed doen. Maar zoals ik meerdere reactie lees bij afwijkende problemen, zijn ze alleen per mail te bereiken en reageren meestal ook niet snel op mailtjes. moeilijke mailtjes gaan vaak 24 uur overheen

Geen problemen ondervonden producten werken goed

Had een 1TB SSD en een 4TB HDD besteld, ze waaren snel binnen, en beide werken goed. natuurlijk zijn zulke dingen op de lange termijn pas te beoordelen, maar of deze producten het volhouden naar hun beloftes is de verantwoordelijkheid van PNY en Toshiba. de dingen via megekko gingen goed, en de producten kwamen binnen zonder beschadigingen, teminste zonder zichtbare of merkbare beschadigingen, ik heb geen atomaire scan gemaakt en die vergeleken met een atomaire scan vanuit de fabriek om te kijken of inderdaad iedere atoom op de juiste plaats and met je juiste orientatie en lading is.(maar die maken fabrikanten in 2022 ook nog niet, vergeet niet dat dit het verleden is) in het kort en in simpele woorden, niet alleen was megekko heel goedkoop maar ook, met snelle goede verzending en de producten kwamen in goede werkende staat aan, beide werken momenteel goed, en zijn al in gebruik.

Uitmuntend

Alles was top

Interessante aanbieder

Ook met eerdere bestellingen blijkt ook nu weer: groot aanbod, leuke prijzen en snelle levering. Daarnaast die 'lollige' nieuwsbrieven; ze maken er echt iets leuks van.

Goed assortiment, snel geleverd

Van alles wat ik nodig had voor mijn computer build had Megekko het nodige op voorraad of een goed alternatief beschikbaar. Assoritment is erg goed. Navigatie van de website vind ik wat lastig en kan wat mij betreft beter. Levering was uitstekend.

Snelle levering en goede service

Er ontbrak een onderdeel ondanks de beveiligde order afhandeling in het magazijn. Dankzij cameratoezicht konden ze toch zien dat een onderdeel niet in mijn doos belandde. 2 dagen later alsnog geleverd gekregen.

Snel en goed

Zeer snelle levering, prijs is redelijk.

Elke dag een status update en snelle service

De dagelijkse status over mijn order en voorraad was erg prettig. Er was wat onverwachte vertraging op een product, waarop ik een email stuurde dat ik ook wel over wilde stappen op een ander model. Vervolgens snel reactie gehad, order aangepast en de volgende dag alles in huis.

Top winkel, maar jammer van de extra reclame van derden.

Alles netjes op tijd geleverd, compleet, onbeschadigd. Negatief punt: reclame die je bij het afrekenen te zien krijgt voor een abonnement waarvan het niet duidelijk is dat het een abonnement is. Zelfde geldt voor de levering; krijg je een enveloppe met zogenaamd een extra cadeau, wat gewoon een verkapte marketing truc is.

Top tech bedrijf altijd goee spullen snelle levering en goeie klant behandeling zoals het hoord!!

De voorraden zijn uptp date lever tijden zijn accuraat en de communicatie is altijd top. Ook doen ze het adverteren leuk en zijn ze ook bezig met het mee denken voor de klanten. Mijn go to als ik pc spullen nodig heb.

super snelle levering

Snel geleverd nieuwe laptop, tas en muis. Prima prijs.

Very quickly

I usually buy hardware from Megekko, they are a trust company and the delivery it's always quickly. I bought some hardware pieces and a monitor in one day, and in the another day I had my products in my home.

Hele snelle levertijd en makkelijke interface

Ik ben heel erg tevreden over de snelle levertijd van mijn pakket, sneller dan ik had verwacht. Alles is keurig aanwezig en mooi. De interface van de website is duidelijk en makkelijk Met vriendelijke groet, Priscilla

Klantenservice 10/10 Verzending 10/10 Algemene ervaring 20/10

Snelle levering volledig volgens afspraak

Goede site en de levertijden zijn correct weergegeven. Prijzen zijn prima en de combi deals zijn ideaal.

Goedkoop, snelle levering & behoorlijke stock op voorraad

Onderdelen besteld voor men 1ste Game PC Build. Alles was op voorraad alsook top van prijs. Snel geleverd, kon zelf kiezen op welke dag het me best uitkwam om de levering in ontvangst te nemen. Megekko wordt vanaf nu de winkel waar ik al mijn hardware zal bestellen.

Prima, nergens probleem ondervonden!

Goede ervaring

Goeie snelle service

Goeie snelle service

snel geleverd wat werd besteld

Was voor mij de eerste keer bij megekko. De bestelde artikelen werden snel zonder fouten geleverd en alles werkt zoals het moet. Voor computer supplies wordt dit mijn vaste adresje.

Supersnelle levering

Goede prijzen. Snelle levering en behulpzame klantenservice

SUPER

Na bestelling en betaling op de website is het reeds de andere dag geleverd.

Goedkoop, voorraad en snelle levering

Complete lijst onderdelen voor het bouwen van een nieuwe PC gekocht; alles was op voorraad en zeer scherp geprijsd. Kon zelf een andere datum kiezen voor levering, wat handig uitkwam. Twee grote pakketten, alles prima verpakt: kortom perfect.

Goede service en prijs

Op tijd bezorgt en alles in orde. Wilde bestelling aanpassen maar was te laat maar ze gaven verzendkosten terug waardoor het niks kosten. Erg tevreden.

Keurig

De volgende dag in huis, unbox en zonder beschrijving aansluiten. Percect en ik ben er blij mee. Puur voor thuis gebruik, niet gamen. Mooi beeld en ik hoefde niet te wennen. Wel jammer niet in hoogte verstellen en ook niet kantelen de scherm. Maar goed, een ophoging en voila! Dat is de prijs ernaar. Betreft de 24inch curved samsung monitor

Super snel en voordelig

Na veel zoeken op internet heb ik Megekko gevonden als een betrouwbare online winkel.

Spinveld 8

4815 HS Breda