Beste elektronisch site

Snel levering en gekke deals op deze site I love it

Super vriendelijk, dank!

Mijn bestelling werd na de bestelling al gelijk vertraagd en de dagen erna werd mijn bestelling elke dag met een dag uitgesteld. Dus ik was eerlijk gezegd een beetje geïrriteerd en heb meerdere mails gestuurd. Er werd altijd heel vriendelijk gereageerd door Lori van de klantenservice. Ze heeft ook haar best gedaan om de laatste status op te zoeken en mij erover terug te mailen. Dank voor alle moeite en wees zuinig op Lori als medewerk(ster) ;)

Goed aanbod, goede prijzen, goede service, goede levertijd!

Meerdere keren producten besteld. De eerste keer heb ik een hele PC besteld, megekko was een van de goedkoopste voor de hele set-up. Alles was goed verpakt en snel aangetekend geleverd wat ik heel fijn vind, anders staat je pakje weer in de gang (bij ons in het appartement gebeurd dat vaak als het niet aangetekend is.) Daarna losse componenten bijbesteld, zoals monitor armen. Ze hebben een goed aanbod en als een van de weinige webshops bieden ze een specsheet met alle technische details. Wederom de volgende dag netjes aangetekend geleverd. Een keer een vraag gesteld bij customer support en ik had snel reactie. Ik zou megekko aanbevelen en ze zijn mijn nr 1 supplier. Ik zou ze

super goede service.

Altijd snelle levering van bestellingen, als er iets niet klopt of een onderdeel is kapot wordt er zo snel mogelijk een oplossing gezocht. Top service!

Snelle levering en goede klantenservice !

Heb 2 bestellingen gedaan in 2 weken - levering altijd op de volgende dag. Klantenservice geeft aantword dezelfde dag nog. Meggeko is een van de beste IT leveranciers voor particulieren op de nederlandse markt in mijn mening.

Vandaag besteld, volgende dag geleverd, top, prijs kwaliteit, top

Goede prijs, snel geleverd

Zoals het hoort.

Mooie prijs en snelle levering

Veel keuze en eenvoudig te bestellen

Perfect duidelijk wat er beloofd werd

Perfect snel en duidelijk

Bondig; correct snel, goed verpakt, en correct.

Bondig; correct snel, goed verpakt, en correct.

Ben zéér tevreden!

Makkelijke bestel procedure met goede uitgebreide uitleg m.b.t. de door mij bestelde Asus laptop, zodat er haast geen vraag over blijft. De ene dag besteld en de volgende dag in de ochtend is Super! Het enige minpuntje is dat men alleen per mail bereikbaar is, maar jaah, een telefoon helpdesk kost geld en wordt verrekend bij andere aanbieders, in de prijzen.

top

Spannend

Mijn neef had veel verteld over jullie en had goeie ervaringen met het bestellen van onderdelen. Mijn neef heb ik hoog zitten dus dacht zodra ik een gaming pc wil dat ik het bij ' megekko' zal en moet halen. Na mijn bestelling had ik voor het eerst het idee dat iets niet klopte omdat er een onderdeel ontbrak, dus ik maakte me zorgen. zelf ben ik niet bekend bedrijven waarvan je contact heb via de email ipv telefonisch. Uiteindelijk heb ik mijn overige onderdelen de volgende dag kunnen halen. Dus mijn totale ervaring is wel leuk maar maakte mij alleen zorgen.

Positief

Betaalbaar. Snelle levering.

Snelle levering en ruime keus

Uitstekend!

Ben mijn hele pc aan het ombouwen met nieuwe onderdelen. In principe is mega gekko de goedkoopste van allemaal wat er gunstig is natuurlijk. Wordt zeker aangeraden hier!

Snel en goed , geleverd.

No nonsens

Prima site, betaalbaar en keurig op tijd.

Geweldige firma, snelle levering en competatieve prijzen

Geweldige firma, snelle levering en competatieve prijzen

prijs/kwaliteit prima, én weten waarover ze het hebben.

Fijne winkel voor computer gerelateerde zaken. Scherp geprijsd en veel varianten.

Kan beter

Ik heb dus een voeding gekocht bij deze sluit ik hem aan maar men pc start niet ik hoop dat men appratuur niet beschadigd is hij is nu bij een computer reparateur ik hoop dat ik niks moet vernieuwen

Wederom bestelling goed verlopen

Altijd tevreden geweest van Megekko. Ze leveren op tijd, bestellingen zijn correct ingepakt, de prijzen vallen mee over het algemeen. En de twee keer dat ik hun klantendienst nodig had voor een retour of annulatie werd ik keurig geholpen.

snel en eerlijke prijzen

Dit is de tweede maal dat ik bestel bij Megekko en ze zijn van hun woord als ze zeggen de volgende dag zal het geleverd zijn. Top bedrijf en ik zal hier nog bestellen in de toekomst.

super snelle levering

Top product wederom gekocht bij Megekko!

Spinveld 8

4815 HS Breda