Megekko is een betrouwbare en erg snelle leverancier

Wij kopen reeds geruime tijd bij Megekko. De informatie is correct, de leverbetrouwbaarheid hoog en snel. De verpakking van kwetsbare onderdelen is prima! We hebben een keer moeten ruilen (mijn fout), ging snel en soepel! Speciaal voor Kerst ook de knotsgekke trui gekocht (aanrader). De reklames blijven exotisch en grappig, keep em coming.

Ik ben altijd tevreden met deze webshop. Ik heb mijn tweede gaming pc onderdelen hier allemaal gekocht. Rantenservice is goed, ze reageren snel. Ik zal het altijd aanraden boven Amazon.

Super altijd geweest

Bestel al zo een 7-8 jaar me hardware hierzo en heeft me nooit teleurgesteld!

Duidelijke Website, Snelle Levering, en Topservice bij Megekko!

Ik ben erg tevreden met mijn ervaring bij Megekko! De website is duidelijk en gebruiksvriendelijk, waardoor het gemakkelijk was om precies te vinden wat ik zocht. Het bestelproces verliep soepel en de levering was snel, wat altijd een pluspunt is. Mijn bestelling was goed verpakt, waardoor alles in perfecte staat aankwam. Kortom, een betrouwbare webwinkel die ik zeker zou aanraden voor iedereen die op zoek is naar kwaliteitsproducten en een uitstekende service.

Super web shop

Ben vaak pc dingen gekocht en laatst pc i9 zelf samen gesteld wel alles bij MeGekko gekocht alles goed aangekomen en werken geweldig. Betrouwbaar en duidelijk met redelijke prijs. Ben zeet tevreden

zeer snelle reacties op vragen en of info

Megekko beantwoord e-mails i.v.m. bv een bestelling zeer snel. Je hebt bijna altijd je bestelling de volgende dag reeds. één minpuntje de informatie i.v.m. een artikel is niet altijd correct wat spijtig genoeg in een retour komt te gaan. Maar wederom gaat ook een retour zeer snel en kan je eventueel een ander product bestellen. Ze komen ook op verschillende review site's ook veel als goedkoopste aan bod.

Super snelle levering! Alles is gewoon top!

Zeer tevreden over Megekko! Hoewel er af en toe kleine problemen waren met tijdige verzending, werd dit telkens na een kort contactmoment meteen opgelost — vaak nog dezelfde dag. Klantenservice reageert snel en professioneel. Producten zijn altijd correct en goed verpakt geleverd. Samengevat: betrouwbare webshop waar ik met een gerust hart opnieuw bestel!

Zoals verwacht; geweldig

Altijd goed geprijsd en de volgende dag in huis mits het op voorraad is.

Epic Gaming Experience

Ik ging van een oude RTX 2070 eindelijk naar een nieuwe GPU. Na 2.5 jaar twijfeling ben ik overgestapt van Nvdia naar AMD en moet ik zeggen. De gaming ervaring is geweldig. Alles werk prima. Mijn FPS is bijna 3x zoveel. Als je twijfelt over de overstap. Doe gewoon, de drivers zijn veel beter en ook veel minder reclame/Telemetrie door de app in gergelijking met de nieuwe Nvidia App.

Al veel gekocht,zeer snelle levering,bij een defect geen gezever,word snel opgelost.ik blijf daar mijn aankopen doen.een topbedrijf.

Prima geregeld

Makkelijk besteld. En zoals beloofd: pakketje volgende dag in huis. Dan heb je niets te klagen.....

De riser kabel is perfect

Na veel storingen met mijn oude riser kabel van thermeltake is de het beste

Vandaag besteld morgen geleverd . Perfect

goede service snelle levering

goede service snelle levering goede prijs

rapide !

Bien livré en Belgique en moins de 24H par Post NL. Bien emballé, et le moins cher que j'ai trouvé. Rien à redire, je reviendrai.

Nieuw en Snel Service

Het Product is als beschreven in de advertentie, het ziet nieuw en schoon uit en werkt prima, moet nog wat bestellen met vertrouwing in Magekko en hope that het zo blijf.

Snel geleverd.alles perfect in orde

Prima webshop!

Laptop besteld, snel geleverd en daarna nog een laptoprugzak en Bluetooth muis gekocht. Je wordt steeds prima geïnformeerd over de status van je order. Ervaar het zelf!

Topkwaliteit en service!

Dit was de eerste keer dat ik bij Megekko.nl dingen koop, maar ik ben meteen verknocht aan deze website. Alles wat je je maar kunt bedenken staat op deze website! Ik heb meteen maar een aantal bestellingen gedaan, omdat ik er dan toch was. Uiteindelijk nog wat geretourneerd, maar dat werd allemaal binnen één dag geregeld, waarna het geld meteen teruggestort werd. Topservice! Zeker een aanrader!

Snel en correct geleverd!

Snel en correct geleverd aan mooie prijs! Voor herhaling vatbaar.

Everything was nearly perfect

I had a great experience with Megekko. As a PC building enthusiast, I was impressed that all my parts were delivered the next day. Their prices are among the best compared to other tech shops in the Netherlands. What really stood out was the option to pay with iDEAL in3—a rare feature in electronics webshops. It allowed me to stretch my budget and go for better-performing parts without paying everything upfront. Everything was well-packaged, and the order tracking was accurate and up-to-date. I’ll definitely be coming back for future builds!

Snel en goed

PC voeding besteld. Uit voorraad leverbaar en hij werd dan ook de volgende dag al bezorgd. Prima verpakt. Wel zo prettig als je niet verder kan omdat de oude voeding niet meer toereikend is.

snelle levering. en goede service. Vriendelijke medewerkers

Heel positief en snelle levering.

Zeer content

Complimenten voor de medewerkers.

Spinveld 8

4815 HS Breda