Klantgericht, professionele service, goede prijsverhouding.

Prima webshop

Scherpe prijs, verzending netjes verpakt, zeer snelle levering. Communicatie ook goed.

alles naar wens ik ben tevreden

Ik raad deze site ten zeerste aan

gezien het feit dat ik producten heb besteld maar ook heb geretourneerd, verklaar ik mezelf zeer tevreden over de ernst, efficiëntie en snelheid ervan

Fast processing and delivery, recommended

I've ordered numerous things from megekko in the past few months, and never had any issues whatsoever. Fast and on point delivery, packaged accordingly.

Bevredigend

Megekko is een online winkel die een bevredigende winkelervaring biedt dankzij het brede productaanbod, de concurrerende prijzen, de snelle levering en de efficiënte klantenservice.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Wel een verklaring, maar geen Techneut

Heb onlangs een Nedis Docking Station gekocht. Wordt NIET herkent in Windows 10 v22H2. De Service lijn gebeld doorgestuurd naar een forum, nog steeds geen antwoord gekregen omdat niemand reageerd op mijn vraag en het duurt te lang. Als ik kon had ik min 1 gegeven of zelfs min 2

Altijd optijd

Bij de bestellingen die ik plaats, zijn ze altijd optijd. Ik kan er op rekenen dat het product op een bepaalde dag komt. Dit vind ik fijn.

Best Store

They are always available and work quickly

Makkelijk en snel

Zo gevonden, en snel geleverd dus uitstekend

snelle en prima afwering

Bestelling goed geleverd en snel

MSI PSU perfect

I bought a MSI MPG A850 PCIE5, its perfect product and very silent. you can install it fast.

Supermakkelijk te bestellen en snelle levering!

Dit is de tweede keer dat ik hier bestel, en opnieuw een geweldige ervaring! Mijn bestelling werd binnen 24 uur geleverd supersnel! Ik ben erg tevreden over de service en snelheid. Over 4 à 6 jaar kom ik hier zeker weer terug voor computeronderdelen!

Ruime keuze

Recent een zelf samengestelde pc gekocht bij Megekko. Het aanbod was ruim, waardoor ik alles kon vinden wat ik nodig had. Soms maakte de grote keuze het selecteren wel wat lastig. Jammer dat de voorgestelde samengestelde pc’s niet aanpasbaar zijn, waardoor ik alles zelf moest samenstellen. Verder een prima ervaring!

Snel geleverd en goed verpakt

Snel en correct geleverd

Ssd besteld en 2 dagen later in huis, snel geleverd, goed product. Meerdere producten in het verleden besteld en alles goed verlopen.

Everything is nice

Delivered quickly

Vlekkeloos zoals altijd

Ga weer een nieuwe computer bouwen. Meeste onderdelen waren het goedkoopst bij Megekko, makkelijk besteld en precies geleverd op de voorspelde leverdatum. Heb al vaak bij Megekko besteld and altijd de zelfde ervaring.

Prima producten, prima levering

Alle pc componenten besteld voor mijn nieuwe pc. Alles kwam netjes binnen, prima staat. Alles werkt naar behoren. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Snel en betaalbaar

eigenlijk kan ik heel kort zijn: Alles is supersnel geleverd en alles was zeer betaalbaar.

Voordelig, goed en supersnel geleverd. Aanbevolen!

Product voordelig, goed en supersnel geleverd. Heel tevreden!

Geweldig bedrijf

Gemakkelijk bestellen, veel keuze en netjes veilig verpakt in de bus

Makkelijk te bestellen en zeer snel geleverd (de volgende dag al)

Het bestellen verliep gemakkelijk en na betaling werden mijn onderdelen al de volgende dag al geleverd. Echt een perfecte afhandeling van mijn order.

Always perfect service!

Fast, best prices, well-packed order, experience is always flawless

Spinveld 8

4815 HS Breda