Mijn go to voor mijn computer

Om de zoveel jaar koop ik onderdelen voor een nieuwe computer en het meeste bestel ik altijd bij megekko. Ik zie altijd dat alles goed verpakt is en super snel geleverd wordt. bestel je een dag bracket die je niet nodig hebt geen probleem retour en klaar. Heb je andere vragen je krijgt meteen antwoordt! En de prijzen zijn natuurlijk ook scherp.

was goed

mijn ervaring met Megekko is goed

Mooie muis

Geen klachten

Te gekko! Gisteren besteld vandaag gemonteerd!

Uitmuntend...

Goed en snel!

Prima ervaring, sneller levering. Goed verpakt. Afspreken nagekomen.

Vrijdag besteld zaterdag ochtend al binnen. Dan heb ik het niet over 1 paket maar wel 10. Bedankt megekko.

Adrian

super fast and professional everything very well packed I highly recommend

Very Nice!

I order a power suplay and everything was like i want

Snelle levering, goede kwaliteit

In de namiddag besteld, de volgende middag geleverd (met een goede communicatie over de voortgang).

Uitstekende kwaliteit, snelle bezorging

Uitstekende kwaliteit, snelle bezorging

Super !!

Heb meerder aankopen gedaan via megekko en kwam super snel binnen, product zelf was ook goed geen problemen voor snelle aankopen zeker aan te raden

Competitive prices & fast shipping !

Easy to browse on the website, excellent choice, great prices and fast shipping !

prima artikelen... voor goede prijs

prima artikelen voor een goede prijs, vandaag kopen volgende morgen bezorgd gaat niet op....betalingen gaan prima maar verpakkingen is niet helemaal in orde sommige gaan in een te grote doos met geen of weinig opvul materiaal,bluray speler kwam in een plastic zakje en is waarschijnlijk stuk kostte 93,00 euro....desondanks ben ik best tevreden, dus ik zou mijn aanbeveling hun verpakkingen beter te doen willen geven...maar voor de rest een prima webwinkel

De kwaliteit die ik verwacht van een professioneel game bedrijf.

Laptop voldoet aan de gestelde eisen. Wordt zeer snel geleverd. Fijn is ook de mogelijkheid, tot meerdere soorten betaling.

Top Service

Ik had een pc kast besteld Jonsbo D 31 wit ik kreeg het pakket de volgende dag in een perfecte staat.

Blije Gebruiker

De levering was sneller dan de allersnelste i7-quadcore die met drie turbo’s en een raketmotor tegelijk overgeklokt is!”

Snel besteld en ook snel en goed verpakt bezorgd.

Koop al je componenten hier!

Dit bedrijf heeft mij nog nooit teleurgesteld, sterker nog ze denken graag mee en helpen je graag. Bij andere techshops heb ik slechtere veel slechte ervaringen gehad en daarom bestel ik niet meer ergens anders.

Groot assortiment en ideal in 3

Al diverse dingen besteld. GPU, PSU, hdd's etc… snelle levering. Gespreide betaling zonder rente komt soms van pas.

Kwaliteit

Super snel service

degelijkheid en snel

Geregeld wat besteld. Altijd keurig op tijd en artikelen zijn kwalitatief uitstekend. Zoek mijn artikelen altijd eerst bij hen. Ook audio woofer gekocht en tablet, nooit klachten gehad.

Altijd goeie ervaringen mee!

Ik bestel vrijwel al mijn elektronische onderdelen bij MeGEKKO en heb nog nooit problemen gehad. Daarnaast hebben ze ruime garantie mocht er wel iets fout gaan. Niet geheel toevallig dat ik bij hun bestel want de prijzen zijn ook nog eens heel scherp (blijf toch een Hollander).

goeie service

perfect

Er is geen ander woord voor de website overzicht en de bestelling. Levering perfect wat wil je nog meer. Ik heb al vaker gekocht bij Megekko en zal dit blijven doen. Ook de prijzen zijn aantrekkelijk. Megekko bedankt

Spinveld 8

4815 HS Breda