Goed prima.

Goede koop prima product.

Snel binnen.

Makkelijke website, correcte productbeschrijving, duidelijk bestelproces en snel binnen.

Altijd top

Snel binnen, scherp geprijsd en een goede overzichtelijke website. Haal vaak onderdelen bij megekko.

Duidelijke bestelprocedure

Duidelijke informatie over het product. Duidelijke bestel/betaal procedure.

Snelle service, prijzen marktconform

Al 2 keer iets besteld bij Megekko, producten keurig op tijd verzonden en de prijzen zijn marktconform. Megekko houdt mij ook regelmatig op de hoogte van nieuwe aanbiedingen en dit vind ik fijn.

Na een verkeerde aankoop Word je geld teruggestort binnen 3 werkdagen!

Fijn bedrijf, snelle en goede service.

Ik bestel de laatste tijd eigenlijk al mijn pc-benodigdheden en upgrades bij Megekko. Hebben altijd alles ruim op voorraad en de verzending en levering is ook altijd top geregeld. Problemen heb ik zelf nog nooit ervaren, heb verder ook geen ervaring met de klantenservice, maar dit zegt natuurlijk ook veel over dat het dus bij mij eigenlijk altijd perfect en goed geregeld is! Kortom een super bedrijf waar je terecht kunt voor alles wat met je pc te maken heeft!

Zoals het hoort

Megekko lijkt door te hebben hoe het moet. Geen gekke prijzen, geen advertenties in je pakket, stevige dozen, duidelijke mails waar niet meer in staat dan nodig en een klantenservice die nooit te beroerd is om je te woord te staan. En communicatief op hetzelfde niveau waarmee je hen benadert. Dat zie ik vrij zelden. De website kan wat meer filters gebruiken en een opknapbeurt maar uiteindelijk kom je er wel uit.

Voor iets laten betalen en dan niet uitvoeren!

Meerdere malen iets gekocht en zover ging alles prima, was altijd zeer tevreden. Deze keer echter helemaal niet. Het is al vervelend dat je bijna 2 euries moet betalen als je e.e.a. niet bij de buren geleverd wilt. Niet alle buren zijn leuke mensen. Maar helemaal vervelend als ze dat dan toch doen. Zeker gezien het feit dat ervoor getekend moet worden. Heel vervelend en stressvol. Onderstaande keuze geeft alleen een Ja of Nee, deze keer dus Nee want momenteel denk ik misschien..

Goed spul

gpu, cpu, moederbord, cpu cooler, behuizing enz besteld. Mooi verpakt. Goed spul

Goede prijs/kwaliteit

Overzichtelijke webwinkel Snelle levering Goede prijs/kwaliteit

Beste !!!!

Ik heb onderdelen voor een nieuwe computer besteld. Zeer goede service en ondersteuning. Zeer snelle verzending

Nog nooit problemen gehad, perfecte service

Ik heb al veelvuldig bij Megekko iets gekocht, ik heb nog nooit issues gehad. Als er iets defect raakte (zoals ooit een fan van een AIO cooler) werd zonder problemen direct een nieuwe gestuurd. Nee ze zijn niet altijd de goedkoopste (duur zijn ze ook niet), maar service mag wel iets kosten. Ook de volgende keer dat ik iets van hardware oid nodig heb zijn ze de eerste waar ik zal kijken.

Megekko Rocks

Ik heb meerdere keren via megekko artikelen aangeschaft voor mijn computer en ik zal blijven terug keren. De website is mooi in gericht en daarnaast staat er ook een uitleg bij de artikellen, de zelfhulp tool gebruik ik altijd en dat werkt fijn. Ze zijn erg behulpzaam en daarnaast reageren ze heel snel als je een vraag hebt.

zeer slecht bedrijf, slechte klanten service en trage communicatie !!

Ik heb de nodige artikelen besteld en krijg een verkeerd geleverde behuizing. moest ik terug sturen en zelf de verzendkosten betalen, belachelijk, bedrijf stuurt verkeerde product en ik mag voor de retour kosten opdraaien. Dit doen we dus niet meer op deze manier ! Dus ben ik voor de zekerheid maar even naar Breda gereden want dat was voor mij goedkoper dan 2 artikelen retour sturen en de artikelen zelf retour gebracht want ik las allerlei verhalen dat mensen spullen terug sturen die later zogenaamd niet in goede staat retour gekomen zijn of tijdens retour sturen beschadigd waren of zelfs verdwijnen en dus geen geld terug maar geld kwijt want dat is dan de verantwoordelijkheid van de klant ???? Zeer slecht geregeld op deze manier dus ik was ze voor zodat mij dit niet overkwam, kost me weer tijd en brandstof voor Jan L*L !! Dan vraag je of ze de artikelen om kunnen ruilen in de winkel in Breda of bij retour afdeling zodat ze toch geld aan je verdienen, kan dit weer niet, moet ik weer wachten op mijn geld terug te ontvangen, wat dus vervelend is want ik wil mijn computer afmaken wat dus niet kon. Dan moet je onderhand gaan bedelen om je eigen geld zo snel mogelijk terug te krijgen, je kunt niet bellen met ze, alleen maar mailen, heel veel mails gestuurd, lang wachten op antwoord en elke keer alleen maar excuses en smoesjes en geen duidelijke antwoorden op je vragen .... Volgens mij betalen wij klanten jullie salarissen elke maand of zie ik dat verkeerd. Ik heb dus maar elders een nieuwe monitor en behuizing besteld en gekocht, bij paradigit behuizing gekocht, volgende dag binnen, bij cool blue monitor, kon ik gelijk meenemen en (ook nog eens ruim 20.- euro goedkoper dan bij Mgekko) dus kon ik vooruit Ik ben bijna 2 weken bezig geweest om alles weer rond te krijgen en mijn geld terug. Dus 1 x gekocht op aanraden van een vriend en nooit meer iets bestellen of kopen bij Mgekko, lachen in je bek, schijten in je nek mentaliteit, denk dat die niet lang meer bestaan !!

Prima service en begripvol

Moederboard vertoonde kuren en werd gerepareerd door importeur van ASUS. Na ontvangst werkte het nog niet en is toen omgeruild voor een nieuwe, dat wel goed werkte.

Goede service en snelle levering

Ik heb een Asus Prime RX9070XT gekocht bij Megekko, het product was snel geleverd en werkt naar behoren. Tevreden over de kwaliteit, verpakking en verzending.

Zoals altijd goed !

snel geleverd en keurig verpakt .

Super tevreden

De bestelling en bezorging was vlekkeloos, genoeg opties om te betalen en het ophalen af te handelen. Super ervaring! The producten waren redelijk goed verpakt, nu is het nog afwachten of ze het een aantal jaar volhouden :-) (gaan we wel van uit!)

Topper

Meerdere dingen de afgelopen jaren besteld bij megekko. En altijd goed geholpen ook met het sturen van retour nooit problemen gehad. En de pop up store is leuk om is rond te kijken

Super strak

Megek strak

Vandaag besteld morgen geleverd. Afspraken werden correct uitgevoerd. Eerlijke prijs ,goede en info

Super snel en goed

Gewoon top dienst met goeie spullen vandaag besteld morge in huis

Goeie snelle service

Had iets verkeerd besteld kon gelukkig via de mail het nog verandere snelle goede response

Snel en betrouwbaar

Doen wat ze beloven