Goed verpakt

Gelukkig verpakt Megekko je spullen goed. Kreeg vandaag een pakket van DHL. Als of er mee gevoetbald was. De dozen en spullen in de doos waren gelukkig onbeschadigd. Verder kloppen de specs op de site en leveren ze zo als beloofd binnen en dag of de dagen die ze vermelden.

Super verkoper

Geweldig bij het omruilen van het gekochte product

Nog nooit iets misgegaan

Tot nu toe alles wat besteld is direct geleverd zonder poespas, bestel hier al een paar jaar. Ze doen wat rare marketing Zoals eerst prijzen verhogen om daarna korting te bieden of extreme prijzen op sommige producten. Maar het is 1 van mijn goto winkels.

Goed bedrijf

Alleen kunnen ze de werknemers beter leren inpakken voor een pakket dat niet in de doos pas toch versturen daarin dat de kans veel groter is dat het beschadigd die is het enige puntje dat ik had verder een zeer goed bedrijf en zal ik het ook blijven aanbevelen Mvg Chris iedema

supersnelle levering

muis werkt heel snel, maar is een beetje klein voor de hand

Goede prijs en snel geleverd

Inmiddels diverse keren wat gekocht en altijd vlot geleverd en tevreden over het geleverde

mooi weer snel op tijd

alle gevraagde artikelen volden aan de verwachting

zeer snelle levering!

Zeer tevreden van de service

Monitor na 1 uur gebruik defect

De monitor heeft helaas na net een uur gebruikt geen teken van leven meer vertoont. omslachtig retour proces maakt het onnodig laatig om te retourneren. Moet zelfs de verzend kosten zelf betalen voor een fout die megekko gemaakt heeft. Edit: benaderd door klantenservice en verder geholpen.

mijn favoriete winkel

Ik raad deze winkel aan omdat er uitstekende service en uitstekende prijzen zijn

Product was snel zonder problemen geregeld

Opperst

Ultieme service

Top produkt met goede prijskwaliteit verhouding

had te weinig usb poorten dus uitbreiding gekocht voor usb en sd kaart etcin mijn PC desktop

Slechte service na tanden te laten zien werden we netjes geholpen

Update: Na een slechte review dan toch contact gekregen met “de servicebalie” deze konden ons al snel vertellen wat er evt fout kon zijn. Fout netjes hersteld nieuw product besteld en andere terug gestuurd. Pc doet het nu goed. Enigste punt die ik nu kan maken is dat je eerst herrie moet maken voor er actie is. Had netjes geweest als dit niet nodig was geweest. 23-01-2024 Pc gekocht. Netjes afgeleverd netjes optijd. Tot zo de service hierna is het zoek het maar uit. Pc heeft nog geen minuut gewerkt. Hun antwoord Kijk op Facebook of laat iemand er op je eigen kosten maar naar kijken. Hebben jullie überhaupt wel eens gehoord van services naar de klant of is het meer geld is binnen toedeloe. Denk dat ik mijn klanten ook maar zo gaat behandelen

Goed bedrijf, perfectie!

De ervaring is positief! Ben zeer tevreden! Tijdje terug had ik wat besteld, was wat vertraging opgelopen. Misschien wel goed, want ik had me bedacht. Email verstuurd en bestelling geannuleerd, geen probleem. Heb nu meer besteld dan me eerste annulering was, hahaha! Ga zo door!

Alles verloopt steeds perfect

Naar ervaring, bestel ik opnieuw bij Megekko en zoals beloofd komen de artikelen netjes ingepakt op de vooropgestelde datum.

Ben altijd blij om bij Meggekko te bestellen. dit vanwege de prijs en snelle levering. Beveel Megekko ook aan bij vrienden en kennisen

product pc voeding.

Mijn bestelling voor een nieuwe pc voeding ging heel vlot en een zeer snelle levering.De prijs was ook zeer goed.

Super blij

Hele computer samengesteld en vrijdag avond besteld. Zaterdag alles op tijd en goed binnen gekregen. Super blij.

Heartstikke goed

Painless , efficient and fast I received my order within a business day . Packaging is well protected and no products were damaged . Can recommend them as a high quality retailer

Snel, betrouwbaar ,en voordelig

Snel, betrouwbaar, en voordelig

Echt top!

Supersnel geleverd. Alles was naar wens. Ik doe graag zaken met Megekko!

Snelle levering en scherpe prijzen

Het assortiment is zeer ruim, en veel is uit voorraad leverbaar. De prijzen zijn scherp, voor mijn aankoop van een verzameling top componenten was ik in totaal ruim €90 goedkoper uit dan dezelfde onderdelen bij de concurentie, en die hadden niet alles op voorraad. Mijn keuze is Megekko.nl

Spinveld 8

4815 HS Breda