Snelle levering en een goed werkend product.

1 van mijn schermen had een mankement. Zonder problemen omgeruild

In mijn bestelling zat een voorraad fout maar ze hebben me uitstekend geholpen met aan alternatief en binnen een dag aals alsnog geleverd.

Best shop for everything pc related

Prices are competetive compared to other shops. But what makes me extremely happy is that they can always get my order to me within the next day. Cause time is money friend.

Professionals. Uitstekend

Uitermate snelle levering. Alles conform beschrijving. Top.

Snel geleverd en goed verpakt

Prettige ervaring

Verzendingen OK, betaalopties OK, RMA afhandeling zeer OK. Prijs OK

Goed geïnformeerd en goed levering

Ben goed geïnformeerd over de voorraad en bezorg dag, en alles is zo gegaan als het mij werd geïnformeerd.

Goede prijs, snelle levering en goede afterservice

Telkens vindt ik al mijn benodigdheden voor PC en server bij Megekko. Altijd scherp geprijsd en zeer snelle levering. Eenmaal PSU gehad die de geest gegeven heeft, werd goed opgevangen door Megekko. Sterk aan te raden voor elke DYI PC of server fanaat!

even goed als ASML

Snelle levering en snelle service en betalings mogelijkheden en info over stock voorraad.

goede prijzen en snelle levering

Goede prijzen, snelle levering van de goederen en snelle en correcte afhandeling van de retouren.

perfect

ik had in 1 week tijd verschillende bestelling gedaan, en alles liep vlot en zonder fouten. sterker nog, het was zelfs geen probleem om een item in 1 van de bestellingen te vervangen voordat het verzonden was (wegens niet in stock) zodat ik mijn bestelling zeker op tijd kon krijgen.

Ik zie hier vast vaker

RAM DDR 4 besteld 2x 16GB voor vandaag de dag een degelijke prijs. En ik hoefde ook niet lang te wachten of het was hier al door de bus. Bedankt Megeko.nl

Une première expérience avec Megekko - Ravi!

Processus de commande très simple, des délais de livraison efficaces et un service client à l'écoute. Tous mes problèmes ont été résolus rapidement. Je recommande

Hier kunnen andere webshop's nog wat van leren, ik wist tot op het uur wanneer mijn pakje geleverd werd. Top! Alles goed verpakt.

Prima.

Al eens eerder iets gekocht via Megekko. Goed bevallen en dat is tegenwoordig niet altijd het geval. Ik heb een nieuwe monitor gekocht. Dus nu weer bij Megekko. Meteen de volgende dag gelevert. Prima in orde. Nadat ik dacht een onderdeel te missen bleek na een snelle mailwisseling met een vriendelijke klantenservice dat ik de handleiding niet goed had gelezen. Of eigenlijk onvolledig waardoor ik een vinkje gemist had. Volgende keer weer Megekko.

Prima product en vlot geleverd

Er is ruime keus. Het product werd snel geleverd en is van uitstekende kwaliteit.

Reasonable pricing, good service

The choice of when to deliver was very useful over Christmas holiday. It is unfortunate they only deliver to Belgium & Nederlands, but they offer collection from pickup points also. Seem very good :)

Echt een hele goede website om spullen voor je setup te kopen! Ik koop alles van megekko en heb nooit problemen!

goede service en snelle levering

Prima service en maken de slogan vandaag besteld morgen in huis helemaal waar.

Deskundig, betrokken en efficiënt

Na diverse bestellingen en reparaties merk ik dat de medewerkers binnen Megekko er voor de klant staan. Dat kenmerkt zich in de snelheid en diepgang van het advies. Onlangs stuurde ik tijdens de feestdagen een moederbord retour en na 2 dagen ontving ik een eerste reactie van hun technische dienst met fotos en voorlopige conclusie. Ik kan benadrukken dat het team er alles aan doet om de klant voorop te zetten. Ga zo door!

Supper !!

Megekko is mij aangeraden door een paar vrienden, heel blij dat ik hun advies heb opgevolgd. Top producten met SUPPER snelle levering. Zeker aan te raden.

Levering is snel en volgens afspraak

Levering is snel en volgens afspraak. Bestelde items voldoen aan de beschrijving en komen netjes verpakt aan.

Geweldige service van dit bedrijf. Supersnelle levering en goede spullen. Heel coulant met het terugsturen als het product om de een of andere reden toch niet bevalt. Ik moest een videokaart terugsturen die ik al helemaal had uitgepakt, met folie en al (nogal dom van mij). Als ze daarvoor een korting hadden toegepast zou ik dat heel billijk gevonden hebben. Maar ik kreeg zo het hele aankoopbedrag terug. Echt aardig.

snelle en correcte levering van het bestelde produkt

super positief

Spinveld 8