Product komt snel aan, en een goede service zat erbij. Duidelijke aanrader!

Vertraging

Ik heb al 3 mailtjes ontvangen dat mijn pakketje vertraging heeft opgelopen beetje jammer hopelijk komt hij dit keer wel op de verwachte leverdatum aan

Supersnelle levering.

Snelle levering, uitstekende communicatie

Prix au top, pas de soucis de livraison.

Les prix sont super intéressants, large choix, et pas de soucis de livraison (commandé 2x), peut-être ils ont changé de service de livraison vers la Belgique depuis les commentaires négatifs. Ajouter d'autres langues au site comme FR et EN serait vraiment appréciable... De l'extérieur, ça fait un peu "Les étrangers ne sont pas les bienvenus"...

Alle producten komen goed verpakt aan

Snelle service, goed product!

Snelle service, goed product!

Iedere keer super

Al een aantal keren besteld hier. Snelle levering en goed verpakt.

Fantastic speed

I did 2 consecutive orders via megekko, first a videocard and second time a PC set (motherboard, processor, etc.). Both times they shipped in matter of hours and order was delivered literally on a next day. Can't say much about their customer service as I never contacted them, but all the rest was flawless.

Duur te lang om uit tw zoeken waar pakket I gebleven!!!

Artikel ter waarde van 299euro is Is al meer dan twee weken onderweg! En wordt mij steeds gevraagd om geduld te hebben tot dat ze terugkoppeling van DHL krijgen.

Uitstekende garantie regeling

Na een jaar mijn case fans voor garantie moeten opsturen, na ontvangen binnen 2 uur een reactie dat deze vervangen worden en direct worden opgestuurd.

Super service

Na 12 jaar was het tijd voor een nieuwe pc. Even kijken en vergelijken in het overzichtelijke omschrijving van het product. En de keuze was snel gemaakt Ook het bestelproces ging gemakkelijk.

Er is een reden waarom Megekko de webwinkel van het jaar is.

Megekko, ik kan heel lang en breed erover gaan praten, maar ik wil graag alle elementen van een goede webwinkel, aanbod, betaalmogelijkheden, contact, levering, retournering, afhandeling, etc, in 1 woord samenvatten: "uitstekend". Megekko is gewoon uitstekend op alle vlakken. Immens veel aanbod, hele scherpe prijzen in vergelijking met anderen, veel producten zijn gewoon echt goedkoper dan bij andere webwinkels. En de betaalmogelijkheden, alle andere webwinkels van duurdere producten als dezekunnen daarna nog een voorbeeld van aannemen. Wat een vertrouwen in je consument en daar hou ik van. Die loyaliteit geef ik graag terug. Zoals beloofd dan ook een laatst via Megekko een hele nieuwe pc opgebouwd helemaal custom, geen seconde spijt van.

Zeer snel en correct geleverd. Mooie prijzen.

Voor de eerste keer besteld via Megekko. Was een mooie prijs (de helft van alle andere shops voor specifiek artikel dat ik wou). 's Avonds om 23u besteld, volgende dag om 9u 's morgen geleverd. Dik inorde jongens.

Altijd weer en snelle levering .

Super firma.

Sturen niet werkende producten op

Sturen niet werkende producten op. Contacteer je support omdat je het pakketje niet kan terugsturen. De pakjespunten kunnen de barcode niet scannen. Krijg je als antwoord: "Ja moet je 10€ betalen voor je pakketje op te sturen, en als het niet werkt zoals je beschrijft krijg je je geld terug." Na enkele weken heb ik dan toch mijn geld terug gekregen, maar voor het pakje hoor je hen niet praten. Na het via de website aanvragen van een retourzending, kreeg ik een dag later een bon. Na het afprinten en plakken van op de doos, kreeg ik in 3 van de 5 pakjespunten te horen dat hun deze pakjes niet versturen. De 2 andere pakjespunten bestaan ondertussen niet meer. Hierop kreeg ik te horen dat ik via postnl een bon moest betalen (9.6€) en dat deze teruggestuurd ging worden als de beschrijving klopt. Deze shop zijn resellers maar met het hart op de portemonnee in plaats van bij de klant

Prima hardware voor een mooie prijs en uitstekende service

Voor mijn zoon een nieuwe PC samengesteld, hij wilde hem zelf bouwen. Bleek na ontvangst dat we de verkeerde processor hadden besteld :-( doen ze bij Megekko niet moeilijk over. Retourzending ging erg makkelijk en snel en de nieuwe was ook zo binnen. Je wordt netjes op de hoogte gehouden van de voortgang van de bestelling. Prijzen zijn netjes en concurrerend met wat je elders ziet. Op een totale PC kun je misschien een paar tientjes besparen, maar service mag ook wat kosten. Echte aanrader.

Dankbaar

Mijn eerste pc build net compleet en wat was het een rollercoaster, verkeerde dingen besteld en snel nieuwe nodig dit heeft megekko allemaal goed geregeld retour ging makkelijk al was het wel minder van de kosten. Verder niets te klagen, mooie prijzen en een fijne winkel. Raad het iedereen aan

Advertising with next day delivery and defective

Advertising with next day delivery and after 6 days received defective device, which I should now send back at my own expense. Just a joke

na aankoop Megekko malafide "winkelenspaar.nl" 15€ per maand

na aankoop malafide "winkelenspaar.nl" 15€ per maand 'aanbod', klik NERGENS op, ze willen een eeuwige incasso van je. Heeft me 240€ gekost voor NIKS.

Bij retour product, SNEL geld terug gekregen.

Heb verkeerd product besteld en retour gestuurd. SNEL geld terug gestort gekregen. Goede service dus, goed gedaan.

Correct en vertrouwen

Snel behandeling en goed verpakt. Bedankt

Zeer betrouwbare site

Ik heb inmiddels al meer dan genoeg geld uitgegeven op megekko en alles wat ik heb besteld was netjes optijd geleverd, goede site.

vals weergeven dat iets op voorraad is.

Ik wacht ondertussen al een week op een bestelling die zogezegd de volgende dag geleverd zou worden. Niet dus. Geen update buiten 'uw bestelling heeft vertraging opgelopen'. Het product is duidelijk niet op voorraad. Geen aanrader voor mensen die daadwerkelijk hun bestelling de volgende dag willen ontvangen. (zoals ze het adverteren op hun website).

Zeer snelle service! Materialen van topkwaliteit!! Ik raad het ten zeerste aan!!

Spinveld 8

4815 HS Breda