Prima bedrijf!

Snelle reacties op vragen en behulpzaam bij het oplossen van problemen. Als klap op de vuurpijl ook nog soepel in het zoeken naar rationele oplossingen. Erg tevreden met deze computer winkel.

Megekko is de bom!

Snelle levering, heel veel op voorraad en snelle reactie vanuit de klantenservice. Ik heb perongeluk een Moederboard van 300 euro beschadigd tijdens het bouwen van een nieuwe pc. Zij hebben gekeken of ze dit kostenloos konden repareren via de fabricant, had er geen goede hoop bij. Ondertussen natuurlijk nieuwe onderdelen besteld om alsnog me pc af te bouwen. Vandaag een mail gehad dat de reparatie goed is gegaan, en dat ik het bedrag gewoon retour zal krijgen. Dit heb ik nog nooit in mijn leven eerder meegemaakt, wat een topbedrijf!

Best service and price

Made several purchases and it was carefully and promptly handled.

Erg tevreden met mijn aankoop

Het werkt beter dan verwacht ik zou het aanraden

Redelijke prijzen, goede kwaliteit en uitstekend service

Redelijke prijzen, goede kwaliteit en uitstekend service

Snelle levering, goed, kwaliteit en nieuwe producten.

Werkt niet mee bij problemen

Leuke en vriendelijke webshop wanneer alles goed gaat en je pakket goed aan komt, maar wanneer er bij de bezorging iets mis gaat weigeren ze je te helpen en willen ze geen onderzoek starten bij de bezorgdienst. Ik heb na ruim 4 maanden nog steeds geen oplossing en Megekko weigert onderzoeken te starten omdat ze blijkbaar niks willen gaan vergoeden. Kortom, hopen dat al je bestellingen bij deze webshop goed aankomen anders ben je de sjaak en kun je gedag zeggen tegen je geld.

Duurde langer om de pc open te maken, dan de module te plaatsen. En het werkte in één keer.

zeer goed!

vlot one day delivery zoals het hoort!

Prix raisonnables et expédition rapide

Après plusieurs achat sur ce site, je ne peux que le conseiller. La gamme de produits est très étendue, ce qui offre un choix adéquat pour chaque budget, le service est impeccable et les prix sont dans la moyenne voire légèrement en dessous. Sur base de mon expérience, je ferai de nouveaux achats "les yeux fermés".

Makkelijk bestellen, snel geleverd, goede prijs

Makkelijk bestellen, snel geleverd,

Bestelling betaald maar niet ontvangen

Mijn bestelling wordt constant vertraagd, constant nieuwe besteldatum, nieuwe bezorgdatum staat nu op 86 dagen , en wacjt al 4 dagen op mijn bestelling !!!mijn status num is ME061123001328. Graag helpen !!!!! Artiken num begint met 94

Altijd goed!

Strakke prijzen, snelle service en nog nooit wat te klagen gehad bij een bestelling. Nu DHL nog, want daar wacht je langer op.

In een zin grandioos!

Heb nu al ruim 2 jaar al mijn computer onderdelen gekocht bij Megekko en wil doe dat in de toekomst as wel. Goede prijzen, zeer snelle levering en tot nu toe is alles goed aangekomen en werkt perfect. AAA+++

Super goede service

Heb een toetsenbord gekocht bij Megekko, en heb deze laat in de avond besteld en de volgende dat toch mijn bestelling gekregen. Super service!

Gewoon goed

Handige website alles snel gevonden en aan zeer leuke prijzen

Heel goede en snelle service

Bij dit bedrijf computermaterialen gekocht. Heel goed en snel geleverd en betaling en bezorging ging perfect. Dit bedrijf heeft een uitgebreid pakket aan materialen met interessante prijzen. Contact per e-mail ging ook goed en prettig.

Top product

De pc is een topper, goede kwaliteit en hele snelle levering.

Excellent !

Très bon prix , service clientèle très professionnel et envoi rapide. Que demander de plus ? Je recommande à 100% !

samsung g7

Top !!!!!!

Reliable

Heb ondertussen al mijn voledige desktop gekocht bij megekko en wat upgrades onlangs en ze zijn nog altijd als reliable als ze toen waren.

Er was een beeldscherm terug gestuurd, waarin het goed was opgelost.

no happy with service

I returned product one days after receiving it as I was not happy with its quality then received email today that it was not excepted for 30 day return as it was not in returnable state. It cost me 179 euros and I will now not buy any products from your company. Regards victor whiteside

Voldaan aan mijn verwachtingen.

Mijn oude monitor had het na 13 jaar begeven. Goede raad is duur dus snel een goede monitor uitgezocht bij Megekko. De Keuze is gevallen op MSI G272QPF 27" 2K 170Hz IPS gaming monitor. De volgende dag werd de monitor afgeleverd. Na installatie bleek dat ik de juist keuze heb gemaakt. Een fantastische monitor. Voorlopig kan ik weer vooruit. Over 13 jaar ben ik 87 ;-).

Goede prijzen, makkelijk uitzoek-process en snelle levering!

Top gedaan, snel geleverd. Binnen 1 dag via DHL ontvangen, dat is wel serieus indrukwekkend. Fijn dat er ook lange garantie op alle producten zit.

Spinveld 8

4815 HS Breda