Great

Great from start to receive

Vrijdag besteld zaterdag alles binnen

Moeizaam

Moeizaam: order liep diverse vertragingen ondanks aangegeven dat artikelen op voorraad waren kreeg ik achteraf tot 2 x toe dat dit niet het geval was. Vertraging liep op tot 2 weken: terwijl aangegeven was op voorraad of binnen 2 werkdagen! Raakte in interne discussie tussen leverancier en Meggekko. Moest zelf tot twee keer bijbetalen om alsnog alternatieve producten op tijd te krijgen. Er werd geen poging gedaan om de extra kosten te compenseren. Enige positief dat de klantenservice medewerker snel en inhoudelijk reageerde.

Snelle service en makkelijk retour

Producten snel verzonden voor een goede prijs. Ook wordt er snel gereageerd op retour aanvragen die makkelijk terug te sturen zijn.

perfect

netjes optijd geleverd goed voorbereid voor de levering zowel megekko als post.nl geleverd materiaal perfect ,dit heb je zelf een in de hand door goede onderdelen te bestellen . ik ben echt voldaan dikke duim

Gewoon goed

Een NAS besteld bij Megekko.nl. Het bestellen was eenvoudig en snel gedaan. Ook een Crucial 16GB geheugenbankje besteld welke ook op voorraad was. Beide producten werden de volgende dag netjes verpakt afgeleverd. Gewoon zoals je verwachten mag en juist deze eenvoud van bestellen maakt deze webwinkel tot een topper, gewoon goed dus.

Helemaal top!

Snel geleverd en alles is top geregeld

Top levering en afhandeling

Goede service nadat een artikel niet op voorraad bleek te zijn werd er duidelijk gecommuniceerd over de vervolg stappen. En de eventuele oplossingen. Bestel graag bij megekko. En zal er ook snel weer bestellen voor een nieuwe upgrade.

Prima materiaal

Prima materiaal voor een zacht prijsje, keurig op tijd geleverd en prima verpakt, dus onbeschadigd. Aanrader.

erg tevreden

snel verzonden, goede selectie aan producten en in mijn geval een flinke korting op mijn ramgeheugen. bij het annuleren van één van de producten (processor) kreeg ik al snel een reactie en werd alles voor me geregeld

Simply the best!

Always best prices, quick shipping, everything safely packed, great customer support!

zeer goed

Product zoals omschreven gewoon degelijk en snel geleverd.

Slechte afhandeling productgarantie

Mijn e-reader gekocht bij Megekko deed het na ruim een half jaar niet meer (garantie is twee jaar). Megekko stuurde hem naar de fabrikant en deed toen niets meer! Twee keer informeren naar de stand van zaken leverde alleen een nietszeggend algemeen antwoord op van Megekko. Uiteindelijk kreeg ik pas na 8(!) weken mijn e-reader gerepareerd terug. Let dus op: Megekko is niet telefonisch bereikbaar (een basiseis voor elke webshop) en reageerde niet inhoudelijk op via mail gestelde vragen.

besteld, betaald en ontvangen

nieuw computer besteld. de andere dag al in huis. alles werkt prime. helemaat tevreden

Keer op keer uitstekende service

Ik bestel al een tijdje via Megekko, elke keer weer goede service, binnen 24 uur heb je je bestelling thuis geleverd.

Super ervaring

Alles in orde. Niks op aan te merken. Van bestelling tot levering gewoon super! Doe zo verder

meer dan verwacht

Alles was er supersnel. Jottem! Het contact met de klantenservice was plezierig en vlot. Ik ga zeker volgende keer weer bij Megekko bestellen!

very top

beste snelste top top top

Makkelijk bestellen, goeie aftersales

Aantal onderdelen gekocht en het leek alsof één van de onderdelen defect was. Deze is terug gestuurd en nagekeken, maar het bleek achteraf dat er niets defect was. Gelukkig doet Megekko niet moeilijk is alles binnen een week afgerond en werkt alles naar behoren.

Excellent de A à Z

Achat effectué depuis la Belgique. Les prix proposés sont parmi les moins chers du marché, la commande est arrivée dans les temps et est conforme. Le service client est très réactif et très arrangeant. L'emballage secondaire pourrait être plus solide, mais dans l'ensemble c'est excellent !

Goede service in de Store

Gezocht naar een externe opslag voor foto en film data. Prima geholpen maar bij nader inzien vond ik mijn eerste keus Crusial niet degelijk genoeg. Ik ben toen terug gegaan en ging af op mijn eerdere ervaringen met Samsung SSD een 1 tb ssd van dat merk. Thuis bleek dat ik deze niet aan de praat kon krijgen. Wederom terug geweest naar de Megekko Store in Breda. Toen een Kingston XC 1000 extern gekocht. Allemaal zonder problemen kunnen ruilen.

Goed product en slag-en pantservast afgeleverd.

Ronduit goed.

Producten zijn goed maar verzending is vreselijk.

Ik heb mij producten zondag besteld en we zijn nu woensdag en ik zit nog steeds te wachten. DHL geeft aan dat Megekko een verkeerd label heeft geprint. Vervelend als je €650 uitgeeft en dan ook nog uren spendeert met beide partijen om uit te zoeken wat er gebeurd is in het verzending process.

Snelle levering, vlotte service, concurrentiële prijzen

Ik was op zoek naar upgradeparts voor mijn desktop. De prijzen zijn concurrentieel met andere online bedrijven. De website is heel professioneel en duidelijk. Eens besteld, krijg je ook vlug de bevestiging en opvolging van je bestelling via e-mail. Ook de levertijd naar België zijn snel en de leverkosten laag (onder een bepaald bedrag, anders zijn ze zelfs gratis). Kortom Megekko heeft er een (nieuwe) tevreden klant bij. :-)

Zeer uitgebreid assortiment Goede zoek functie op de site Snelle levering

Spinveld 8

4815 HS Breda