Teleurstellende klantenservice - Onbeantwoorde vraag
Ik voel me genoodzaakt om mijn recente ervaring met Megekko te delen, en het spijt me te zeggen dat het verre van positief is. Ik heb onlangs een e-mail gestuurd naar hun klantenservice met een vraag over een product dat ik had ontvangen. Hoewel ik een initiële reactie heb ontvangen, bleef mijn vervolgvraag onbeantwoord.
Mijn vraag was eenvoudig: ik wilde weten of het product dat ik had ontvangen daadwerkelijk nieuw was of een geretourneerd artikel betrof, gezien de duidelijk geopende verpakking. Dit lijkt me een geldige en eerlijke vraag van een klant die wil begrijpen wat hij koopt.
Het feit dat mijn e-mail onbeantwoord is gebleven, getuigt van een totaal gebrek aan klantenservice en respect voor de zorgen van hun klanten. Ik verwachtte op zijn minst een beleefde reactie met enige uitleg of verduidelijking, maar zelfs dat was te veel gevraagd.
Bovendien maak ik me nu zorgen dat, als ik besluit om het product binnen de retourtermijn van 30 dagen terug te sturen vanwege mogelijke problemen met de verpakking, dit ook genegeerd zal worden. Het gebrek aan communicatie heeft mijn vertrouwen ernstig geschaad.
Ik had gehoopt op een betere klantenservice-ervaring en meer transparantie over hun producten. Helaas heeft deze ervaring mijn verwachtingen niet waargemaakt. Ik overweeg serieus om elders te gaan winkelen waar mijn vragen en zorgen wel serieus worden genomen.