perfect

Onderdelen bestelt en adequaat geleverd. verder niks op aan te merken

Teleurstellende klantenservice - Onbeantwoorde vraag

Ik voel me genoodzaakt om mijn recente ervaring met Megekko te delen, en het spijt me te zeggen dat het verre van positief is. Ik heb onlangs een e-mail gestuurd naar hun klantenservice met een vraag over een product dat ik had ontvangen. Hoewel ik een initiële reactie heb ontvangen, bleef mijn vervolgvraag onbeantwoord. Mijn vraag was eenvoudig: ik wilde weten of het product dat ik had ontvangen daadwerkelijk nieuw was of een geretourneerd artikel betrof, gezien de duidelijk geopende verpakking. Dit lijkt me een geldige en eerlijke vraag van een klant die wil begrijpen wat hij koopt. Het feit dat mijn e-mail onbeantwoord is gebleven, getuigt van een totaal gebrek aan klantenservice en respect voor de zorgen van hun klanten. Ik verwachtte op zijn minst een beleefde reactie met enige uitleg of verduidelijking, maar zelfs dat was te veel gevraagd. Bovendien maak ik me nu zorgen dat, als ik besluit om het product binnen de retourtermijn van 30 dagen terug te sturen vanwege mogelijke problemen met de verpakking, dit ook genegeerd zal worden. Het gebrek aan communicatie heeft mijn vertrouwen ernstig geschaad. Ik had gehoopt op een betere klantenservice-ervaring en meer transparantie over hun producten. Helaas heeft deze ervaring mijn verwachtingen niet waargemaakt. Ik overweeg serieus om elders te gaan winkelen waar mijn vragen en zorgen wel serieus worden genomen.

Groot aanbod, snel en vriendelijk

Ik bestel tegenwoordig bijna alles via Megekko, tenzij de prijs echt uiteenloopt. Megekko is voor computer onderdelen, wat Bol of Amazon is voor andere producten. En super snel! Soms bestel ik 's avonds en komt het de volgende dag al binnen. Ook snelle reactie op email en je wordt vriendelijk klantgericht geholpen.

Afgrijselijke klantenservice bij defect product

Top of the line WD Red Plus 12TB voor NAS defect na 3 dagen. Retourneren zou dagen tot weken duren, waarbij ik al die tijd mijn NAS niet zinvol kon gebruiken, wat de basis is van mijn digitale huishouden (first world problems). Geen enkele vorm van meedenken mogelijk. Belachelijke service. Tot het fout ging altijd goeie ervaring gehad met MeGekko, maar er blijkt een reden te zijn dat ze de goedkoopste zijn, je levert gewoon echt keihard in op de service bij problemen. Er is vast ook een reden dat ze geen telefoonnummer meer hebben.

Juste excellent

Site au top et les envois et commandes sont expédiées vraiment très rapidement avec des emballages solides. Je ne regrette rien ! Juste un plus si le site avait une option pour le français et l'anglais pour les belges qui ne sont pas doués en néerlandais.

Machtig goed

na duizenden euro's heb ik nooit te klagen gehad. packeten op tijd geleverd. retour/garantie altijd vlot.

Super!!

Alles wordt soepel en snel geleverd zonder gedoe. Ze hebben zeer strakke prijzen en het gaat moeilijk om het ergens anders goedkoper te vinden.

Helemaal top, goede prijs kwaliteit verhouding

Snelle levering, alles veilig verpakt, niks valt er tegen.

Had onderdelen besteld voor een nieuwe computer te bouwen. 1 onderdeel was niet te leveren. Nadat ik vroeg voor iets anders werd dit meteen geregeld. Als je ze mailt dan heb heel snel een bericht van ze. Soms binnen een paar uur. Gewoon een Top service.

Zeer snel en professioneel

Zeer positief

Goede winkel ik had een verkeerd cpu gekocht en had zelf het bescherming hoesje niet meer waar het inzat wel het doosje en ze hebbe een volledige teruggaven gedaan ook heb ik verschillende winkel afgegaan om prijzen te vergelijken en meggeko kwam bekan altijd bovenaan dus heel goede winkel met heel goede en vriendelijke klantenservice en vooral betrouwbaar retour beleid wat ik persoonlijk ook heel belangerijk vind met duure producten

Fast shipping, plentiful choice of products.

Recently i have purchased a motherboard . It is a B650 Tomahawk wifi and it is a decent board. It has some issues, but i think it can be resolved with a bios update. Overall i would recommend this store, i've the product very fast and it has a lot to offer : items and promotions.

geleverd volgens afspraak

Heb ik reeds aan U medegedeeld. Handtekening door mij niet gezet en niet gevraagd bij levering. Handtekening is ook niet alles, misschien bij de levering een code ter bevestiging of dergelijke bij levering aan geadresseerde

Accuraat, geen poespas & snelle levering

Accuraat, geen poespas, snelle levering. Vaak hele goede prijzen. Je moet wel goed weten wat je wilt kopen, want er zijn geen product reviews door klanten. Geen ervaring met service/help desk indien er fout is geleverd of indien een product moest worden geretourneerd. Daar kan ik niets over zeggen. Kortom prima bedrijf en webshop.

Beste online PC Hardware winkel met de laagste prijzen

Megekko levert (bijna) altijd binnen een werkdag mits de producten op voorraad zijn en de hanteert voor zover ik heb kunnen nakijken de laagste prijzen (lager dan de directe concurrenten). Je kunt er nagenoeg alles vinden voor je PC en je kunt kiezen uit vele bekende merken. Indien je een PC zelfbouw enthousiasteling bent, ben je bij hen aan het juiste adres.

superb

super top gewoon, na dat ik mijn bestelling had geplaats kwam ik er achter en foutje gemaakt te hebben was super geweldig dat ze het hebben kunnen veranderen en volgende dag levering ik ben zeer te spreken over zowel de makkelijkheid van bestellen als van wijzingen door geven. het pakket kwam goed binnen en was met zorg verpakt zodat niks stuk kon gaan. 10/10 recommend

Rapidité exemplaire

Commande passée à 16h et reçue le lendemain matin à 9h.

Bestelling perfect afgehandeld. Kan als voorbeeld dienen voor vele andere webshops.

Goede zaak!

Zowel goed in Sales als Aftersales/Service. De snapshots van CPU's klopten niet altijd (goed lezen!), maar dankzij MeGekko heb ik nu een fijne Z690 gebouwd. Kocht al vaker parts (meestal hdd's), en ben zeer tevreden over kwaliteit en afhandeling van bestellingen.. Top webshop!!

Altijd goed snel en voordelig

Mijn omschrijving zegt voldoende denk ik

Pour le moment j'attend des nouvelles de mon retour défectueux

Je ne peut malheureusement pas encore me prononcer. Car j'attend des nouvelles de mon retour qui étais défectueux.

Niks om op aan te merken

Ik kon makkelijk producten vinden op de site en bestellen. Alles werd snel verzonden en goed verpakt.

Kut

Retour kwijt, geld kwijt. Geretourneerd met de aanbevolen bezorger, DHL. Na 14 dagen was het pakket nog steeds niet afgeleverd, ik dagen lang mailcontact gehad. Blijkt, retour kwijt. Ik ben blijkbaar verantwoordelijk voor de retour. Naar 900 euro kan ik fluiten! Thanks Megekko en DHL!

Super snelle levering

In de avond besteld en de volgende middag a in huis, top producten, mooie prijzen en snelle levering!

NIET KOPEN!!!!!!

Laptop gekocht bij megekko.nl. aan de prijs van 1.490 euro Laptop werd via Post.nl opgestuurd en geleverd met handtekening...helaas nooit een laptop gezien. (diefstal en valsheid in geschriften) Geen bestelwagen gezien op uur van aflevering, werd ook niet geleverd bij de buren. Wat een hel. Volgens de consumentenwet is de afzender verplicht om een vervangend product op te sturen tijdens een lopend onderzoek. Dit ook meegedeeld aan Megekko nadat er een pv opgemaakt werd door de politie. Ze nemen hier geen verantwoordelijkheid, reageren -zonder druk-niet op e-mails. 1499 euro armer! Wil je besparen? Zeker niet met dit bedrijf?

Spinveld 8

4815 HS Breda