Prima web-shop

Levering naar behoren, niks aan op te merken.

Snelle levering!

Duidelijke maar toch gedetailleerde website en altijd super snelle levering!

PC besteld, alles volgens de aangegeven bezorgtijd aangekomen en alles top in orde. Uitstekende service!

Extra

Qualité du produit commandé; rapidité de livraison, prix concurrentiel. Excellente première expérience.

Uitstekende service, snelle bezorging

Pakket was een dag later binnen dan op de website aangegeven, maar evengoed zeer snel gereageerd door de klantenservice en goed opgepakt. Producten zijn top.

Altijd heel tevreden…

Prettig online shoppen. Goede service, goede verzending en indien nodig goede afwikkeling bij retouren of RMA.

Zeer goed en snelle levering!

Heb al meerdere bestellingen gedaan in 't verleden bij deze webwinkel. Altijd goede prijzen, pakketjes netjes verpakt, vlotte levering en verder een overzichtelijke website.

Uitstekend en snel

Snel gevonden en goed uit geleverd zeer duidelijke site

Megekko is niet zo gekko ;)

Altijd zeer tevreden met bestellen. Levering gaat altijd prima bij mij, ook als iets niet goed is of compatible dan geen probleem met retour sturen. Koop al jaren voornamelijk mijn pc spullen bij Megekko.

Kon niet beter

Super snel en makkelijk mijn onderdelen kunnen vinden. Echt heel fijn dat alles op voorraad was en de volgende dag al in huis was. Mijn computer werkt weer naar behoren.

Just cool

Levert snel

Ik vindt gewoon hele goede service

Ik vindt gewoon hele goede service en mijn bestelling was hele snel binnen ik volgende dag ik had ik bestellingen gedaan nu had ik volgende dag had ik al binnen gekregen en supper bedankt snel service

very veryy good

veryy good

Super goede service en snelle levering!

Op 23-07 heb ik alle componenten voor mijn computer gekocht bij Megekko, een dag later heb ik alles netjes ontvangen. Helaas bleek na het assembleren en installeren de videokaart niet goed te werken. Retour aangevraagd en opgestuurd en netjes mijn geld terug gekregen. En opnieuw een videokaart gekocht bij Megekko. Die werkt 100%. Ik ben erg blij met de service die Megekko heeft geboden.

Altijd perfect!

Bestel al jaren bij Megekko en heb nog nooit een klacht gehad. En ben een perfectionist dus ben een moeilijke klant. En toch weet Megekko me keer op keer te verrassen met een uitmuntende service! Daarom ben ik trouwe klant en voor zowel België als Nederland is Meggeko de beste. Bestel altijd online maar ga ooit eens naar de vestiging zelf rijden want wil de mensen zelf eens zien...zo content ben ik over hun. Dus kort samengevat...als je correcte, serieuze en snelle service zoekt dan moet je bij Megekko zijn! Dankuwel Megekko dat ik op een vertrouwenswaardige plaats in alle veiligheid kan winkelen.

goed snel top

rtx 3060 online gekocht reactie was snel verwerking goed leevertijd snel al en al top

Snelle levering en goede klantenservice

's Avonds (3 uur na order) kwam ik er achter dat ik een verkeerd type moederbord had geselecteerd. Via email werd ik prima geholpen en had ik de dag erna het juist moederbord ontvangen. Top service en geduld van de medewerker!

TOPPERS

Upgrade kit besteld aan een zeer goede prijs. Alles mooi gearriveerd bij mij thuis zonder schade door dat alles goed ingepakt was.

Awful

Unfortunately didn't get my items due to PostNL, however Megekko cancelled my orders and refunded me.

snelle service

Aanrader om aan te kopen, topservice

keurig en op tijd !

snelle levering !

Prima aanbod, prijzen en levering

Desktop, scherm en speakers gekocht. Keuze is ruim genoeg. Prijzen lekker laag en prima geleverd (snel en netjes verpakt).

Snel verzonden, goed verpakt en een realistische prijs!

Goed bedrijf

Uitstekende service

Beste webshop prijs kwaliteit. Levering zoals beloofd netjes op 1 dag geleverd!

Spinveld 8

4815 HS Breda