Prima product, goede prijs, snelle levering

Deze switch past goed in het Ubiquiti Unifi-assortiment en biedt zowel goede Gigabit-connectiviteit als PoE-voeding. Ik heb twee Unifi AP's die stroom van dit apparaat halen, wifi leveren aan de eerste en tweede verdieping van mijn huis, en ook bekabeld internet leveren in mijn studeerkamer.

Snel en duidelijk

Bestellingen gedaan voor meerdere onderdelen voor nieuwe pc. Duidelijk over wanneer je het ontvangt, met optie dat je producten direct kan laten leveren. Had verkeerde voeding besteld,heel makkelijk retour aanvragen.

altijd goed,altijd prima service,uitstekende klantenservice,snelle levering

altijd goede producten (bestel al jaren mijn pc onderdelen etc er weg) supersnelle levering,als iets niet klopt ook geen probleem zo opgelost wegens een prima klantenservice al met al een top bedrijf!!

Goed Snel lange garantie Heerlijk.

Alles snel geleverd als er iets langer duurt omdat ze het niet in huis hebben wordt prima datums aangegeven. alles naar wens

Betrouwbaar (vaker), vaak het goedkoopst, snel en goed assortiment.

Zoals te lezen is, is deze mening niet gebaseerd op de laatste levering. Megekko blijkt iedere keer weer erg betrouwbaar te zijn.

Perfect aanrader

De beste levrtijd ooit

Ik had wat onderdelen van een pc gekocht. En het was de volgende dag al in huis!! Ook had ik perongelijk het verkeerde moederbord bestelt maar ze hebben me heel goed geholpen!.

Snelle reactietijden en bezorging

Altijd als je een vraagje hebt, stellen ze die ze super snel binnen paar uurtjes, en bestellingen zijn vlot, volgende dag al binnen. Weet niet hoe ze het doen, maar ga zo door !

Omslachtig en kinderachtig

De mailtjes en relcame van Megekko zijn heel kinderachtig en omslachtig. "Als echte klant van Megekko beoordeel je ons natuurlijk via Kiyoh". Nou dat heb ik gedaan. Verder staat de hele website vol met mensen die rare gezichten treklen en staan er eindeloos veel 'cringe' grappen.

Hulpvaardig

Ruime en goedkope selectie. Het is een prijsvechter en dat levert scherpe prijzen maar gaat ten koste van de bereikbaarheid. Bij problemen denken ze mee en kijken vanuit klanttevredenheid.

Fantastische service, goede prijzen.

Bestellen bij Megekko geeft mij de zekerheid dat als er problemen zijn met een pc-build, ik zonder gedoe het product kan retourneren. Pc-bouwen blijft soms een lastige puzzel, dus bovenstaand is cruciaal bij het kiezen van de juiste webshop. Verder worden producten vaak met goede prijzen aangeboden.

Prima.

Een flinke bestelling gedaan. Deze werd de dag erna bij mij bezorgd. Geen enkel probleem mee gehad.

Eenvoudig bestellen en snel geleverd

Perfecte webshop voor liefhebbers van technologie

Perfect aanbod, geweldige service en enorm snelle verzending. In de avond net voor 22:30 nog wat besteld, en uiteraard de dag erna al in huis!

uitstekend

item besteld volgende dag geleverd in uitstekende staat

Zeer snelle levering van m'n nieuwe monitor. Deze was degelijk verpakt en alles kabels en toebehoren waren aanwezig in de doos.

vakkennis, vriendelijkheid en service geweldig!

xxx

topservice zelf bij lastige klanten!

Ik had hier een grote bestelling gedaan en was nogal ongeduldig hiernaar uit excitement. Ik was een lastige klant met veel vragen en wou ook last minute iets veranderen in mijn bestelling. hier hebben ze altijd snel en vriendelijk op gereageerd. ze waren altijd paraat om mij te helpen. als ik ooit nog computeronderdelen wil kopen of andere zaken die Megekko verkoopt dan doe ik dit vanaf nu via hun! alles was mooi verpakt toegekomen en alles wat ik had gekocht was in goeie staat. niet twijfelen om via hier jouw producten te kopen!

Goed!

Ik heb een game monitor besteld bij Megekko, dikke 4k 160 hz. 32" Bestel zeker mijn nieuwe build ook hier. Jammer je ze niet kunt bellen maar ze reageren vlug op e-mail.

Uitstekende server

Meerdere mijn pc onderdelen en rand apparatuur bij Megekko besteld. Goede kwaliteit voor een mooie prijs. Wordt goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling die vaak snel aankomt.

Heel snel bezorgt

ik had het pakketje in de avond besteld en de volgende dag was het pakketje er al in de middag

Lage prijs zeer goed product en snel geleverd.

Nergens kon ik goed c.q. beter terecht wat betreft prijs kwaliteit en levertijd..Het was de 2e bestelling.

Goede webshop

Mijn bestelling was vlug geleverd en netjes verpakt.

Super goede service en snelle levering

Ik had iets fout besteld bij mijn bestelling. Heb toen mailtje gestuurd super snel antwoord en goed opgelost waardoor ik alles op tijd en tegelijk binnen kreeg. Super goede service.

Spinveld 8

4815 HS Breda