Snelle service top product (ga zo door)

Best price,quick delivery

Build my gaming pc from Megekko one of the best sites in Netherlands

Alles is correct en snel geleverd.

Eerste maal dat ik bestelde, viel dus reuze goed mee.

Prima winkel ruime keuze

Top bedrijf aanrader

Zeer goede prijzen en extreem goede service.

Rapide, efficace, professionnel

Jusqu'à présent aucun problème. Livraison rapide, produit qui correspond. boite non abimée. Top

Beste Europese pc winkel

Goede snelle service, klantvriendelijk en altijd de beste prijzen

Altijd optijd

Verdwenen Kortings coupon

Zeer efficiënt en duidelijk

Binnen 16 uur geleverd na bestelling om 20.15 uur. Goed verpakt.

great!!!

snel, goedkoop, goede kwaliteit

Slechte dienst

Bestellen is een ramp. DHL heeft mijn pakket zogenaamd afgeleverd maar ik heb het product nooit ontvangen. Buren ook niet. Aantal dagen gewacht zonder succes. Klantenservice doet niks anders dan een gegenereerde bericht te sturen waarin ze zeggen dat zij een onderzoek gaan starten. Dit duurt 5 tot 30 dagen. Hadden jullie ook niet een nieuwe kunnen sturen of in ieder geval geld terug geven zodat wij als consument niet voor zo’n lange periode met lege handen zitten? Dit probleem komt meer van jullie kant uit ipv de consument. Daarnaast is het jammer dat jullie geen telefoon service aanbieden.

Snel geleverd en top kwaliteit.

Snelle levering, goede prijzen

Tot dusver heb ik alleen een aantal keren via de webshop besteld. Megekko is met prijzen vaak de laagste en de bestellingen zijn de volgende dag al in huis, super! Verder beschikt Megekko over een groot assortiment en een prettige website. Het is mijn go-to winkel geworden

Netjes verpakt en compleet

Monitor meurbeugel geleverd met bevestiging middelen. Betaalbaar prijs een 10 voor wat geleverd is Duidelijkheid in de beschrijving

Zeer makkelijk en super snelle levering

Betrouwbaar, ruime keuze en scherpe prijzen

Bij Megekko kom ik regelmatig uit met prijsvergelijkingen. De website is duidelijk en de levertijd vooraf bekend. Meerdere bestellingen naar tevredenheid gedaan.

Perfecte service en ervaring

Geweldige snelle service en levering. Ook prijs kwaliteit. Super tevreden.

heel goed

snelle service van jullie , geen problemen ondervonden

Vlot besteld, snel geleverd

Megekko: vlot besteld, snel geleverd

Super service en goeie site!!!!!!!!

Super snelle levering en altijd alles ok .

Altijd TOP!

Altijd goede ervaring. Koop hier al vele jaren.

excellent comme toujours

excellent service , ultra rapide , j'adore commander chez vous avec des prix tres competitif . commande faite le samedi soir livré chez moi en Belgique le lundi matin .. on ne sais pas mieux faire

Producten met veel informatie, makkelijk betaald met iDeal en ruime keuze met bezorgen, één dag later bezorgd.

Amd asrock challenger

Heel blij met mijn aankoop amd asrock challenger Supersnel geleverd, zondagnacht besteld en maandag middag 12 uur in huis. Nooit meer anders voor mijn pc hardware dan megekko, ik ben fan.

Goed geholpen door de helpdesk met het eerder versturen van mijn bestelling

Spinveld 8

4815 HS Breda