Tot nu toe perfect en op tijd !

Heb deze winkel per ongeluk gevonden omdat deze toevallig alles had dat ik zocht om een nieuwe pc te bouwen en alles is nog zeer goed van prijs. Dus ze hebben niet alleen veel en zijn ook bij prijs maar ze leveren ook nog eens snel, 1 - 3 dagen heb ik moeten wachten op mijn onderdelen en ze komen ook nog eens mooi verpakt, als het kan, in 1 grote doos wat het gemakkelijker maakt dan 10 verschillende kleine dozen zoals op BOL XD met andere woorden...zalig !

Goeie service

Hele goeie website, mijn hele PC met onderdelen van megekko gebouwd. Alles kwam tijdig aan en toen ik iets terug moest sturen ging dat ook prime.

Kei goed maat!

Ik had nog un ssd kartne nodig, en toen dacht ik “ ik zal is kiekn bij dien megekko” en wa denkte?! Gwn op voorraad! Goei bedrijfke en snelle jelle service! Ik vind ut kei schon!

Had het besteld in de avond, dag erna was het direct geleverd. 1 woord TOPSERVICE! Bestel hier zeker nog eens!

Snel aangekomen top service

Pas cher, livraison rapide et très bon service client

La livraison en Belgique est très rapide (en 2 jours perso avec PostNL). J'ai juste eu un soucis un moment avec un item manquant dans une commande, heureusement c'était assez facile de montrer qu'il manquait bien un item et le service client a rapidement renvoyé l'item. Pensez quand même à prendre en vidéo le déballage de votre packet, comme ça ça servira de preuve au cas où.

prima verzorgd....

goede service , heel fijn dat de factuur ook gelijk erbij zit.

Ik ben zeer tevreden.

Goede prijzen, snelle levering, duidelijke webpagina.

Overall happy!

cheapes noctua NH2 thermal paste

Snel en goed geleverd

Goede kwaliteit samsung M.2 SSD Pro 1TB met heatsink voor een nette prijs

Top product !

Excellent produit que je recommande, valeur sûre ! Megekko toujours au top, livraison toujours rapide comme à chaque fois.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Fijne webshop

Al redelijk wat producten besteld bij megekko en altijd snel en goed geleverd.

Prima webshop, scherpe prijzen, snelle levering

Deze webshop heeft het gewoon op orde. Niks meer aan doen!

Zeer teleurstellend en weinig klantgericht

Ik heb een order geplaatst bij Megekko. Na vertraagde levering blijkt de cpu cooler met geen mogelijkheid in het systeem te passen dat in dezelfde order is besteld. Ik heb diverse pogingen ondernomen om een dit produkt bij Megekko om te ruilen maar dat loopt op niets uit: Het probleem van de klant is niet het probleem van Megekko.

Snelle lervering , 12u na bestelling afgeleverd en zeer goed en veilig verpakt. Aanrader :)

Snel en goed

Mijn bestelling was snel geleverd en service met betrekking tot een ontbrekend item was ook snel en adequaat geleverd.

Great store very fast delivery, quality service

They have very good stock of equipment, real discounts, I mean, the only negative thing about their service is probably the lottery tickets and discount cards they are putting in the packages :) seriously so unnecessary. But in any case keep up the good work and always strive for being the best, even though you already are.

Fijn en behulpzaam

Ik had een probleem met mijn mail m.b.t. het ontvangen van mails. Bij de klantenservice hebben ze mij goed geholpen met het bijhouden van mijn bestelling.

Ik heb al meerdere artikelen besteld bij Megekko. Altijd keurig verpakt, vaak de andere dag geleverd. Nog geen problemen tegen gekomen. Aanrader. Oh, en belangrijk, ze zijn vaak goedkoper dan de anderen...

Megekko, snel, betrouwbaar, goedkoop

Geweldige online store. Snel en betrouwbaar met goede prijzen. Check it out !

Fast and good even for Belgium

Best prices especially for Belgium. I am delighted by the service and the quality of Megekko !

Snel geleverd!!

Makkelijk te bestellen, goede productinfo en voor 22.00 besteld, is de volgende dag(uiteraard geen zondag) binnen!!

Splendid

Very straightforward and accurate in the processing of sales. And the product purchased is of excellent quality.

Zeer snel geleverd

Goede website overzichtelijk

Top winkel

De winkel bij uitstek waar ik alles vind.

Spinveld 8

4815 HS Breda