We haven’t got all delivery at once.

We’re still waiting our order.

Ge-wel-dig!!!!!!!!!!!

XFX Radeon RX 6950 XT MERC 319 BLACK 16gb Die Top presentatie leverd ik heb 4k hdr tv 100hz daarop game ik heb resident evil 4 remake getest op 4k alles Ultra en raytracing op het hoogst en losse settings op de hoogste stand. Ik was 11gb kwijt daaraan en ziet er fantastisch uit en zeer goed tespelen frames had ik nog niet gekeken vanwege presentatie en hij blijft lekker koel rond 70gr met een rpm van 600/700 niet hoorbaar met deze settings. Helemaal geweldig

Fast delivery and great customer service

Placed my order on the 25/05 and was supposed to have next day delivery, but unfortunately my order had a delayed item. I made a request asking if it was possible to split my order by already shipping the parts available, and they got back to me the same day and shipped the available parts of my order. I got them delivered on the 27/05. Everything went smoothly and customer service was great!

Zolang zij versturen bij DHL is dit mijn laatste bestelling geweest

De titel is meer dan duidelijk DHL de slecht bezorgende dienst in jaren. Op 6 juni 2023 iets besteld. het zou tussen 14:00 en 18:00 binnen komen, word veranderd naar 19:30. Het is inmiddels 21:00 en het is nog niet binnen wel al 2 busjes van DHL in de straat geweest noppes. Gekko beloofd de volgende dag ik huis helaas falen zij. Dit is mijn laatste bestelling geweest.

Zoals altijd TOP

Je besteld word prima geleverd en verpakt

Heel goede communicatie en klantenzorg

Na een leveringsprobleem, vlot contact gehad met de klantenservice. Ze dachten mee voor de ideale oplossing. Hierdoor een deel van het pakket tijdig ontvangen en het 2e deel ook kort erna! Wij zijn heel erg tevreden!

Top winkel met de juiste spullen voor de juiste prijs.

Prima winkel waar ik altijd wel vind wat ik zoek voor een goede prijs. Bestellen is makkelijk en simpel. Levering is vlot en netjes.

Zeer goede prijs, goede qualitijt en zeer snelle verzending.

Eerlijk, duidelijk en snel

Krijgt precies wat je besteld en wordt snel geleverd

Snel en duidelijk

Bestelling gedaan en de volgende dag op zaterdag geleverd. Actie die hoorde bij de items die ik kocht was mij niet duidelijk, maar na een mailtje heel snel ook daar antwoord gekregen en is het uiteindelijk gelukt. Website is overzichtelijk, makkelijk de producten die je nodig hebt te vinden. En ze gaan bij Megekko ook lekker mee met de trends op Tweakers. Tweakers best buy guide pc's zijn hier heel makkelijk te bestellen. Al heb ik uiteindelijk toch een andere keuze gemaakt.

Altijd goed!

Competitieve prijzen, snelle levering, goede klantenservice.

zeer goede levering en zorgvuldig gepakt

Toen ik bestelde kreeg ik onmiddelijk een email dat het was verzonden, ook de track en trace werkte goed en het pakket kwam al gauw binnen. Het enige wat ik wel wat minder vond, is dat ik voor een pakket van 350 alsnog verzendkosten kreeg.

Goede verzending en snel.

Mijn Ervaring is hoe het was hoe het moest en en het was ook zo. Dus super goed allemaal! Snel en gemakkelijk bestellen. En supermakkelijk voor mensen die onder bewindvoering staat om het link te kunnen kopiëren voor het doorsturen naar bewind. Met vriendelijke groeten Erwin Bussink.

tres satisfait

très satisfait et très rapide

Ik moest even wachten omdat ze een product dat ik had besteld niet op voorraad hadden ondanks dat kwam het allemaal snel en veilig aan. Ik zal hier zeker nog een keer bestellen als ik iets nodig heb.

Top! Ultra snelle service, snel verzonden, snel geleverd.

Beste webshop !

Echt de beste webshop op dit gebied , mega keus , leuke prijsjes , gemakkelijke website en echt de volgende dag in huis ! Complimenten Megekko !

Top zaak

Al mijn ervaringen met koop of eventuele retouren verlopen zoals gepland. Adri heeft er een top zaakje van gemaakt! Ben al vaste klant sinds 20 jaar geleden ;-) Voor mij geen andere omdat het bezoeken van de pop-up store makkelijk en wenselijk is. Dus beste mensen van Megekko (voorheen CD-romland) keep up the good work Groeten (Speciaal aan Jeremy op het spinveld) Jimmy

Heb al enkele jaartje hier besteld. Ben altijd snel en juist bediend. Steeds de goedkoopste. Een minpuntje is dat jezelf moet opdraaien voor het terug te sturen.

prima service en goede prijs

snelle levering van goede kwaliteit computerprodukten. Voor mij zijn zij de eerste keus als ik wat nodig heb.

perfecte oplossing na wat problemen

Alles keurig op tijd geleverd volgens de planning op site Ivm uitloop ssd andere onderdelen eerder geleverd zodat opbouw alvast kon beginnen Helaas was de voeding een doa maar hier is snel op en correct op gereageerd Nieuwe voeding was al binnen voor dat defecte terug was

Overzichtelijke website, genoeg keus, en snelle levering.

Mijn zoon heeft voor mij een nieuwe desktop met losse onderdelen samengesteld, en gebouwd. Alle onderdelen tegelijk en snel ontvangen.

Goed tot zeer goed

Goede service houden je goed op de hoogte van je bestelling

Top zoals altijd

Beste service ooit!

Ik stuurde een mail met de vraag of ik mijn bestelling kon opsplitsen omdat 1 van de 3 artikelen nog niet in voorraad was, 30 min later kreeg ik antwoord (kei vriendelijk en behulpzaam) en zeiden ze dat ze mijn pakketje die zelfde avond nog gingen opsturen. De dag erna heb ik het ontvangen. Plus, ik woon in belgie terwijl het bedrijf gevestigd is in Nederland. Ik heb hier geen extra kosten voor moeten bij betalen. Ongelooflijk!

Spinveld 8

4815 HS Breda