Klacht naar tevredenheid opgelost

Mooie bestelling geplaatst bij deze webshop en erg blij met de spullen. Pc draait super! Na de bestelling had ik nog een klacht maar deze is naar tevredenheid opgelost.

Terrible experience

I ordered the 4070 MSI Ventus 3X 12 GB OC, the shipment has been delayed twice now. Nothing but emails to communicate, I was promised next day delivery, 5 days later and still no card. Never buying again.

Mixed

Zeer goeie site voor pc onderdelen met een goed prijsje, ik heb heel mijn pc gebouwd met deze site en al mijn onderdelen waren in perfecte staat.

Produckten

Hallo producten goed ontvangen Werken goed naar wat er vermeld wordt Harm

Perfect!

Alles perfect!! Site: duidelijk Producten: heel erg veel! Contact: Enkel en alleen per mail. En dat is (bijna) altijd binnen 2 uur, zoals beschreven op de site, een antwoord!! Informatie: Altijd duidelijk!

voordelig en snel

niks op aan te merken

Goede service, geen gezeik

Had 2 maal een volledig systeem besteld bij megekko. Eerste keer helaas een foutje gemaakt bij het monteren, waardoor een onderdeel kapot was gegaan. Destijds er niet uitgekomen en alles teruggestuurd. Los van het kapotte onderdeel mijn geld teruggekregen. Bij de 2e keer bestellen is het wel goed gegaan. Al die tijd heeft megekko goed gewerkt en snel geleverd

Super service

Reageren snel Product altijd optijd, Makelijk retour,

Snel antwoord op technische vraa en goede prijs!

Goed verpakt, netjes bezorgd, technische support prima en ook nog goede prijs.

Snel geregeld

Snelle levering netjes aangeleverd.

Prettige webshop, prima klantenservice

Megekko communiceert altijd goed, ook als de levering onverhoopt vertraging oploopt. Vragen aan de klantenservice worden snel beantwoord. Duimpje!

Mijn 2e Edifier luidsprekers

Al de 1e serie Edefier in ons bezit . Via IBood de R-1700 aangesloten op onze Panasonic tv. Een subliem geluid . Nu erbij de MR50A met een subliem geluid. Nu voor multiroom voor op de 2e etage o.a de badkamer. Ik hoop dat hij tegen vocht kan ! Ter vervanging van onze 1e uitgekomen internet radio die geen contact meer kan maken met de beneden staande router met wachtwoord die hij niet meer pakt. Nu via de de IPhone contact via Bluetooth Apple ITunes of TuneIn . Apple Lossless of met hoge resolutie klinkt perfect ! Een luidspreker die weer jaren meekan. Scherpe prijs en direct de volgende dag geleverd.

Vandaag besteld en morgen in huis gewoon geweldig

gewoon top

super service en afhandeling

De winkel waar ik altijd mijn onderdelen koop

Verkeerde informatie tijdens bestellen

Ik bestelde een monitor via de website. Op de website staat dat de monitor op voorraad is en binnen drie werkdagen thuis geleverd kan worden. De volgende dag ontvang ik een mail, met daarin dat de monitor pas over 19 dagen leverbaar is. Bleek achteraf dat de monitor niet bij hun in de voorraad staat, maar bij een andere leverancier. Bestelling dus moet annuleren en wachten op IN3 dat ze mijn 1e termijn terugbetalen. Dan kan ik een alternatief bestellen.. Waarbij "eigen voorraad" staat met kleine letters.

Zeer snelle levering

Ik koop regelmatig onderdelen bij Megekko en ben uiterst tevreden over de extreem snelle levering (naar België). Bovendien heb ik steeds alle onderdelen in goede staat ontvangen. Ik vind dit persoonlijk één van de beste winkels. Bij problemen en/of vragen wordt je mail steeds beantwoord met een duidelijk antwoord.

geleverd naar verwachting

De levering kwam wel wat later dan wat er eerst was afgesproken. Maar dit kwam door PostNL. Megekko had het onderdeel rond 11.30u verzonden en PostNL leverde het pas rond 20.00u. Voor voor de rest was alles goed

Goede service!

Hele goede service. Nog via de mail contact gehad over de bestelling. Dit verliep vlekkeloos. Alles netjes op tijd geleverd.

Makkelijk, snel, alles in orde.

Heb alle onderdelen voor een pc gekocht en de volgende dag was het binnen. Goedkoop en niks kapot.

Helemaal goed

Vlekkeloze bestelling en afhandeling.

Snelle verzending en een goed product

Kocht de Gigabyte aero g x570s moederbord en alles werkt naar behoren. Netjes en goed verpakt met een supersnelle verzending. Helemaal tevreden ermee! Ik zou zeker weer bij hun mijn spullen aanschaffen.

Zoals de afspraken zijn

Uitstekend.

RTX 4070 besteld op dinsdag. Stond bij dat ie op vrijdag bezorgd word. Donderdag een mail,dat de kaart in voorraad is. Snachts de bijbehorende code voor Diablo IV in mijn mail ontvangen. Dag later de kaart. Doet het goed. Uitstekende ervaring dus met MeGekko. Doe ook zelf wel eens helemaal gekko dus matched perfect.

Een geweldige ervaring

Zeer snelle levering werd goed geïnformeerd over mijn levering de prijzen zijn goed.

Spinveld 8

4815 HS Breda