All good

Minor issue got by initial rejected payment. But it was fixed the they after not needing any intervention

Snel en goed!

Besteled op zondag en gekozen om op vrijdag te laten bezorgen. Snel en goed zoals afgesproken!

Snelle levering goede klantenservice

Goede verpakking van bestelde producten. 1 bestelling kwam een dag later maar dat lag aan DHL. Na contact zoeken met klantenservice, binnen 2 uur antwoord gehad zoals aangegeven op de website. Heb eigenlijk nog nooit problemen gehad met bestellingen bij Megekko.nl 5 sterren zeker verdient!

Superstore met echt alles

kon echt alles vinden wat ik nodig had voor mijn game pc ... maar kan er ook alles vinden voor een upgrade... afhandeling is super en duidelijk je weet precies wat je krijgt en wanneer....

5 bestellingen in korte tijd, allemaal perfect

Megekko gebruikt als leverancier voor het bouwen van mijn nieuwe pc. Bijna altijd de laagste prijs. Alle keren next day delivery via PostNL, zelfs voor bestellingen die savonds waren geplaatst. Kortom: 10/10

Waardeloze hulp bij DOA product

Overzichtelijke website en goede producten tegen goede prijzen. Wat dat betreft goed, maar ten koste van wat?! Wat echter zeer abominabel is, is de klantenservice. Die is er namelijk nagenoeg niet. Er kan niet gebeld worden, alleen gemaild. Opzich geloof ik in de filosofie om klanten alleen te woord te staan via de mail. Het kan goed werken. Maar er zijn dan wel vraagstukken waar sneller op gereageerd dient te worden. De PC die ik heb gekocht wordt defect geleverd. Kan gebeuren. Welke oplossing wordt er gegeven? Het product terugsturen ter reparatie of op eigen kosten wegbrengen naar een lokale pc-winkel. Er is op dat moment dus al bekend dat ik een defect product heb ontvangen. Dit is het moment waarop ik denk dat de klantenservice echt moet omschakelen en beter zn best moet doen. Je kan niet weer uren wachten met het oplossen hiervan, want nu heb ik dus geen reactie meer ontvangen op mijn mail. Want ja dan is het weekend en kan je wachten. Het argument dat wordt gegeven van het niet hebben van een telefoonnummer is dat ze de kennis niet in huis hebben. Ik vraag ook niet om de kennis voor het repareren, maar om te komen met een passende oplossing. Natuurlijk ga ik niet akkoord met een RMA oplossing of het wegbrengen naar een lokale pc winkel. Ervaring leert dat een RMA oplossing soms wel maanden kan duren, wat is dat nou voor oplossing... Ik betaal 2800eu voor een product wat defect wordt geleverd en de oplossing is dat ik nog meer geld moet betalen?! Ik beschik eventueel zelf over de kennis om de PC verder te onderzoeken, maar ga de kast niet openmaken omdat het hier om een pre-built gaat. Het kan zijn dat er een contactje loszit en dan is er weinig aan de hand, maar als er een component defect blijkt te zijn en ik heb hem opengehaald krijg ik straks de schuld van dat defect. De PC stuur ik retour en mn geld geef ik voortaan ergens anders uit. Jammer want had hiervoor nooit nare ervaringen met Megekko. Deze manier van afhandelen is echt onbeschrijfelijk.

Ben Dik tevreden

Ben dik tevreden met Megekko

Gewoon een top bedrijf wat doet wat ze zegt

Al heel wat zaken besteld bij megekko. En nooit een probleem gehad of late levering. Gewoon een top bedrijf.

Vlotte levering en snel antwoord op mijn vraag.

Na bestelling snel bevestig dat spullen geleverd zouden worden. Omdat de monitor niet op voorraad was zou de levering drie dagen duren. Daa na kwam er een mail dat de.monitor meer vertraagd was en de levering nog langer zou duren. Ik kon de bestelling laten splitsen en de andere goederen werden keurig de volgende dag bezorgd. De monitor kwam toch op de oorspronkelijke dag, maar daar had ik ook keurig bericht van gehad. Bravo dus.

The MSI Stabilty

The MSI MPG Z790 EDGE WiFi DDR4 motherboard is a powerful and feature-packed option for gamers and enthusiasts. With support for the latest Intel processors and DDR4 memory, it delivers impressive performance. The built-in WiFi, M.2 slots, and extensive connectivity options enhance convenience. Its sleek design and comprehensive cooling solution make it an excellent choice for a visually appealing and stable system.

The MSI Ultimate Power!

The MSI A1000G PCIe5 Power Supply is a high-performance unit offering reliable power delivery and efficiency. With its 1000W output and 80 PLUS Gold certification, it's ideal for demanding setups. The modular design enables easy cable management, while built-in protections and quiet cooling ensure system safety and optimal performance. A sleek design adds an elegant touch to your build. The MSI A1000G PCIe5 is a worthy choice for enthusiasts seeking powerful and efficient power supply solutions

• Poleciłbyś nas? Tak

Prima in orde, compleet systeem besteld in losse componenten, werkt zoals het hoort.

Compleet systeem besteld in losse componenten, werkt zoals het hoort.

ultieme

Super snel!

Ook perfect

Product niet ontvangen, trage reactie , Geen telefoon nummer!

Ik heb meerdere producten besteld, alles aangekomen behalve De arctic freezer ii 360 die op stock was en al geleverd moest zijn. Bij de track en trace staat er :Bezorgtijd nog onbekend Pakket is nog niet door PostNL ontvangen of verwerkt Het is nu zaterdag, maandag is een feestdag dus kan ik de pc voor het bedrijf niet bouwen tot eventueel volgende week als het problem nog snel opgelost zou worden. Ik had net het zelfde probleem met amazon.de, ik heb op een knop gedrukt om mij te bellen , ik werd onmiddellijk gebeld om het probleem op te lossen en hebben mij direct het geld terug gestort zodat ik vandaag nog achter het onderdeel kan+€19 vergoeding bij mijn volgend aankoop. Ik heb dus vandaag 2 Grote verschillen in dienstverlening mogen ervaren. de een was Super en helaas is deze hier bij megekko wat minder. Spijtig ik hoop dat ze snel antwoorden zodat ik dat probleem kan oplossen.(zakelijke klant). Groetjes

Ik heb nu meerdere producten gekocht bij Megekko. hier heel erg tevreden mee producten waren zoals beschreven en netjes verpakt. helaas 1 keer een DOA ontvangen maar dit werd direct door Megekko opgelost en het product werd vervangen voor een nieuwe. enige punt waardoor ik geen hoger cijfer geef is wegens de verzend kosten. 1 van weinig bedrijven die nog verzend kosten vraagt bij het aanschaffen van producten of die verzend kosten laat betalen en hierna weer vraagt wanneer je een verkeerd product hebt besteld en deze om wilt ruilen. verder zijn ze altijd goed te bereiken en hebben ze vaak leuke acties.

tevreden

Zoals altijd : betrouwbaar, snel, degelijk en klantvriendelijk !

SUPER, zeer positief !!!

stond zeer sceptisch tegenover deze leverancier, zeker omwille van de onklopbare, lage prijzen...maar moet zeggen...totaal onterecht. Seagate expansion card voor de xbox besteld aan een uiterst scherpe prijs, en paar dagen later mooi via koerier aan de deur geleverd.

De beste webwinkel voor mijn computer spullen

Uitgebreide webwinkel voor computerspullen, duidelijke website, makkelijk besteld en snel geleverd. Makkelijk betalen via Ideal en ook de service is goed bevallen. Twee keer een manco maar beiden snel opgelost. Zou deze website en winkel bij iedereen aanbevelen....

Altijd snelle en accurate levering

Meerdere malen besteld nooit geen problemen Retourneren is ook geen probleem

Goed en makkelijk om te bestellen

Probleemloos geleverd op de gewenste datum :)

Mijn eerste ervaring met Megekko is uitstekend gegaan. Overzichtelijk website en waren er meerder leveringsmogelijkheden. Het pakket was goed verpakt en compleet. Prima!

Slecht klantenservice

Via de mail is de klantencontact niet volledig, houden je ook niet op de hoogte

Goed en snel geleverd.

Duidelijke website en snel geleverd. Toppie.

Snelle levering van zware kwaliteits-artikel

Muurbeugel van zware kwaliteit. Zit perfect en zeer stevig. 's avonds besteld, volgende dag geleverd. Goede service!

Spinveld 8

4815 HS Breda