Je kent het misschien wel. Bezig met een upgrade van je game pc. Alles uit elkaar en je hebt je vergist Oude cpu koeler blijkt toch niet te passen En je bent klaar super balen en geen pc nu. Meteen in de middag nieuwe besteld bij Megekko voor een eerlijke prijs. Volgende dag lag deze al klaar op het PostNL punt. Sneller kan niet wat een top service je hebben mij weer super blij gemaakt. Megekko raad ik iedereen aan.
Stel je voor, je werkt op de retouren afdeling van de Megekko winkel. Je ontvangt een Coolmaster toren, je opent de doos, je denkt dat alles er is, je ziet het stoffilter, de schroeven, de stroomadapter. Je denkt ok, ik kan hem weer op de markt brengen. Ondertussen bestel ik een Coolmaster toren, en ik ontvang de toren die net is teruggebracht naar de winkel en weer in het verkoopcircuit is gezet. Als ik hem uitpak, besef ik dat er een stoffilter ontbreekt, dat het beschermplastic van het glas is verwijderd en dat er krassen op het glas zitten. Ik wil protesteren tegen Megekko, maar het is een vergissing, want de vorige klant heeft het glas bekrast en een stoffilter bewaard! Ik besluit het aan Magekko te vertellen, en vertel hem ook over de klant die het door mij gekochte moederbord gebruikte, en verzuimde het bord bij te werken, en het als defect naar Magekko terugstuurde. Nogmaals, het is de klant die in gebreke blijft, want jullie die op de retourafdeling werken, hoe weten jullie dat de klant het moederbord niet heeft bijgewerkt, jullie hebben nog een doos te openen en het bord ziet er perfect uit, jullie zetten het ook terug in het verkoopcircuit! Dat is mij overkomen, twee slechte klanten voor mij, en een Megekko die het beste met zijn klanten voor heeft (misschien is dat het 30 dagen retour probleem.). Uiteindelijk had ik een Unboxing met camera gedaan, de film opgestuurd waaruit bleek dat ik ontbrekende en defecte hardware had ontvangen, een reset van het moederbord bios gedaan en een goede upgrade daarvan, de Coolmaster, teruggebracht naar de winkel en een nieuwe en complete gekocht. En... Megekko betaalde me de toren terug, en bood me een percentage op de items die ik wilde repareren en houden. (moederbord) Na 30 e-mails, een reis naar Nederland vanuit België, en een paar schrikken (de slechte Trustpilot commentaren zijn eng.), heb ik eindelijk mijn geweldige kleine Gamer PC! En ik hou ervan! Bedankt Magekko!
Snelle service en duidelijke updates wanneer een product eventueel is vertraagd.
Op jacht naar de diverse onderdelen die in een zelfbouw pc komen kwam ik al snel terecht bij Megekko, de producten die hier scherp geprijsd en direct voorradig waren zijn de MSI MPG A1000G & Corsair iCUE H170i Elite LCD. In eerste instantie een foutje gemaakt met bestellen door de popup winkel te selecteren...(was nogal laat) Maar na een mailtje die vrijwel direct de volgende ochtend werd behandeld werd de bestelling aangepast en kon ik deze laten bezorgen. De MSI MPG A1000G is een waanzinnige power supply voor zijn geld! (al helemaal na de cashback actie!) Zeer compact, stil & de nieuwste aansluitingen. Waaronder de 12VHPWR(PCIe 5.0) voor de nieuwste grafische kaarten. Ook wordt hierbij naast de gewone 8 naar 6+2pin PCIe een 12VHPWR naar 2x 6+2 pins PCIe kabel meegeleverd, iets wat een aangename verrassing is. De Corsair iCUE H170i Elite LCD is een niet te verslaan AIO voor de prijs die Megekko hier voor vraagt. 140x420 mm radiateur met 3 ML140 RGB ELITE fans en een commander core voor 6 RGB fans en de iCUE ELITE LCD Display voor minder dan 250 euro! Geen andere AIO in deze prijsklasse wint het op performance & features.
Met een overzichtelijke website met voldoende filter-mogelijkheden kun je snel en gemakkelijk de producten vinden die je nodig hebt. Ik kon mijn bestelling een week vooruit plannen, waarna je regelmatig op de hoogte werd gehouden van de status van jouw order. Vlekkeloos verlopen en de producten zijn netjes verpakt. Ze hebben er duidelijk verstand van ;)
Beschrijvingen op de webshop kloppen niet helemaal of zijn tegenwoordig beetje vaag... 2x 2011 socket coolers besteld en zijn niet voor 2011 socket... Op de site staat wel aangegeven voor socket 2011 2x POE adapters besteld, helaas 100Mbps. Klein beetje mijn fout maar staat niet duidelijk op de website aangegeven. Wie gebruikt deze dagen nog 100Mbps. Ze staan stiekem nog wel op de website als enig verschil missend een G in de naam. Aangegeven dat het mij fout is retour aangevraagd, helaas moet ik daar nog 8 euro voor betalen voor een product van 13 euro. Dus houd ik ze maar als "spare" Zoals ik al eerder zei is het mijn favoriete webshop als ik snel iets nodig heb. Het is gewoon een beetje slordig, vooral de 2 coolers. Dat is de fout van de Megekko. Desalniettemin kan ik ze allemaal wel ooit gebruiken, maar mijn build moest dus nog even wachten op nieuwe coolers die ik elders heb besteld. De POE heb ik wel weer netjes bij Megekko besteld gedacht dat ik kosteloos de 100Mbps POE adapters kon retouren. Aangekomen bij postnl moest ik toch nog toch nog 8 euro uit eigen zak kost, beetje zonde. Tegenwoordig kan Megekko echt wel voor dit soort zaken kosteloos retour stickers sturen. ;) Normaal laat ik dit soort issues gaan, maar ze wilde toch graag een review van deze bestelling. Bij deze \o Cheers!
Wilde het geheugen van mijn computer opwaarderen. Gezocht bij megekko en ook nog voordelig gevonden. De bestelling geplaatst en betaald. En werd netjes geleverd aan de deur. To pals ik nog wat nodig heb eerst kijk ik bij Megekko Leuke overzichtelijke webpagina. Groetjespeter
Really no issues purchasing from these folks before and will purchase again
Found what I was looking for in good prices and speedy delivery
Ik had een 27 inch beeldscherm besteld dag erna in huis G-Master red eagle monitor geweldig product een aanrader en super goedkoop bij MEGEKKO
Originele beoordeling
Afgelopen maand voor ong. 3000E bij Megekko besteld. Dit alles in 3 bestellingen. Één HDD (Seagate Exos X20 20TB) was bij aankomst kapot, ik merkte dat na inbouwen (niet te initialiseren). Mijn ervaringen: + Ontvangen producten OK + Megekko heeft als bedrijf een groot assortiment met de juiste merken producten +/- De retour werd OK afgehandeld, niet snel, geen verdere communicatie, wel goed product ontvangen na terugzenden kapotte hdd...... - Megekko is zeker niet de goedkoopste - Heeft absoluut niet de snelste levertijden En als grootste negatieve punt: - In geval van een vraag of probleem zijn ze niet direct te bereiken. Alles gaat via mail of andere niet-directe methode. Hierin is bijv. Coolblue veel beter.
Ik keek op de website voor een monitor, heb niet goed gelezen en dacht dat ik hem kon bekijken in de winkel in Breda, keurig geholpen. helaas de monitor niet kunnen zien maar in overleg met de verkoper die me er op wees dat ik hem terug kon sturen als hij niet voldeed toch besteld en.... prima monitor
Producten zijn altijd goed geprijsd en heb nooit problemen gehad met iets. Alleen af en toe staat er dat producten geleverd kunnen worden, maar krijg ik alsnog een bericht dat deze vertraagd zijn. Dat is het enige minpuntje.
Mijn complimenten voor de klantenservice via de mailing. Erg snelle reacties om de nodige oplossing door te kunnen voeren. Helemaal perfect zou zijn als er ook een telefoonlijn zou zijn en een knop om je order aan te passen voordat deze verzonden is. Maargoed door middel van het contact via de mail is Megekko er tot nu toe altijd in geslaagd om wijzigingen op tijd door te voeren. Dus super!
Commandé le lundi , mentionné sur l'article livré en 2jours Puis mardi un mail pour dire que ca sera le jeudi Puis le jeudi un mail pour dire que ca sera le samedi PUIS vendredi un mail pour dirre que ca sera livrer dans 27jours !!! Du grand n'importe quoi !
heel snel besteld en heel snel bezorgd
Ryzen 7 7800x3d besteld samen met de rest van de onderdelen van een pc. Is die processor een dag later opeens 50 euro goedkoper. Mail gestuurd om het verschil terug te krijgen. Krijg ik als antwoordt dat ik dan maar gebruik moet maken van het herroeping recht en een nieuwe moet bestellen. Dit bedrijf denk niet aan het milieu. Bestel hier niet!
Nooit problemen gehad met het bestellen. Als er iets was dan zijn jullie altijd goed bereikbaar en word het gewoon opgelost. Site is duidelijk en goed te volgen. Verzending is snel en komt altijd netjes en veilig verpakt aan!
Snel bezorgd!
Op Zondag besteld en Maandag in huis en niet duur.
Ik krijg 9/10 mijn producten veilig en op tijd geleverd.
Savonds besteld volgende ochtend in huis!
Niks op aan te merken! Service wordt snel afgehandeld en verzending is vlot.
Zeer tevreden met Megekko. Mooie overzichtelijke site met scherpe prijzen. Snelle levering en mails met bestelling en levering info.
Update: Na de review geplaatst te hebben kreeg ik een bericht dat de levering toch deze week nog zal plaatsvinden waardoor ik gelukkig ook de cashback actie nog kan verzilveren. De levertijd van 64 was blijkbaar een ongelukkig getimed bericht. Wel moet ik zeggen dat de klantenservice wel iets beter kan, omdat de levertijd van 64 dagen ook bevestigd was door een email van de klantenservice Grafische kaart besteld waarvoor destijds een levertijd van 4 dagen was aangegeven. Inmiddels is het 2 weken later en is er via de mail aangegeven dat het 2 maanden gaat duren. Ondertussen geeft de website nog steeds een levertijd van ongeveer 4 dagen aan. Deze levertijd wordt zelfs om de zoveel tijd aangepast en schommelt tussen 3 en 4 werkdagen terwijl de daadwerkelijke levertijd dus 2 maanden betreft. GPU was besteld vanwege een cashback actie die ik nu compleet misloop omdat ik de dag na de actieperiode pas een email kreeg dat de levering 2 maanden vertraagd is.
Originele beoordeling