Slecht voor het milieu

Ryzen 7 7800x3d besteld samen met de rest van de onderdelen van een pc. Is die processor een dag later opeens 50 euro goedkoper. Mail gestuurd om het verschil terug te krijgen. Krijg ik als antwoordt dat ik dan maar gebruik moet maken van het herroeping recht en een nieuwe moet bestellen. Dit bedrijf denk niet aan het milieu. Bestel hier niet!

Heel klantvriendelijk.

Nooit problemen gehad met het bestellen. Als er iets was dan zijn jullie altijd goed bereikbaar en word het gewoon opgelost. Site is duidelijk en goed te volgen. Verzending is snel en komt altijd netjes en veilig verpakt aan!

Snel bezorgd!

Op Zondag besteld en Maandag in huis en niet duur.

Zeer tevreden kwaliteit geleverde producten.

Ik krijg 9/10 mijn producten veilig en op tijd geleverd.

Savonds besteld volgende ochtend in huis!

Goede service, snelle verzending.

Niks op aan te merken! Service wordt snel afgehandeld en verzending is vlot.

Geweldige site met zeer scherpe prijzen. Snelle levering.

Zeer tevreden met Megekko. Mooie overzichtelijke site met scherpe prijzen. Snelle levering en mails met bestelling en levering info.

Misleidende levertijden

Update: Na de review geplaatst te hebben kreeg ik een bericht dat de levering toch deze week nog zal plaatsvinden waardoor ik gelukkig ook de cashback actie nog kan verzilveren. De levertijd van 64 was blijkbaar een ongelukkig getimed bericht. Wel moet ik zeggen dat de klantenservice wel iets beter kan, omdat de levertijd van 64 dagen ook bevestigd was door een email van de klantenservice Grafische kaart besteld waarvoor destijds een levertijd van 4 dagen was aangegeven. Inmiddels is het 2 weken later en is er via de mail aangegeven dat het 2 maanden gaat duren. Ondertussen geeft de website nog steeds een levertijd van ongeveer 4 dagen aan. Deze levertijd wordt zelfs om de zoveel tijd aangepast en schommelt tussen 3 en 4 werkdagen terwijl de daadwerkelijke levertijd dus 2 maanden betreft. GPU was besteld vanwege een cashback actie die ik nu compleet misloop omdat ik de dag na de actieperiode pas een email kreeg dat de levering 2 maanden vertraagd is.

Prima product, snel geleverd

Bestelde product werd snel en goed verpakt geleverd.

prima afgewerkt

top

Fantastische service en levering

Megekko heeft mijn grote bestelling prima afgeleverd, en mij netjes op de hoogte gehouden van de voortgang. Ook hebben ze meegedacht toen één van de goederen mogelijk niet op tijd geleverd zou kunnen worden. Ik heb toen aangegeven dat het gesplitst kan worden, en zij hebben dit netjes afgehandeld. Ik ben zeer tevreden over Megekko. Goeie prijzen, meedenkende medewerkers, en supernetjes en stevig verpakt allemaal. De volgende aankoop gaat zeker weer bij Megekko zijn.

Had bij een ander bedrijf een moederbord besteld maar werd steeds uitgesteld, toen die order maar geannuleerd. Eenzelfde moederbord besteld bij jullie maar die was niet meer leverbaar volgens jullie bericht. Ik kon toen een alternatief zoeken dat heb ik gedaan en binnen een paar dagen had ik die thuis. Ik zal dan ook tzt een bestelling plaatsen voor een CPU voor dit moederbord.

Snelle goede verzending

Nadat de items besteld waren, zijn ze dezelfde dag nog verstuurd. Prima verpakt in de doos. Zat nog een extra sticker op waarbij er aangegeven wordt dat ze steekproefgewijs gps trackers in het pakketje stoppen.

Ik ben ******

Ongeveer een week geleden kocht ik een paar artikelen in de Megekko Store, na een week wachten kreeg ik een e-mail met de mededeling dat de artikelen vertraging oplopen, en vervolgens op de winkelpagina van dit artikel stond er met rode letters ''minimaal 10 dagen levertijd''. Dit was er niet toen ik dit item kocht. Als ik dat gezien heb, heb ik het nooit gekocht. Nu ben ik meer dan 1 week aan het wachten. PS: Dat is niet allen met een bestelling gebeurt, maar met meerdere!!!!!!!!!!!

manette ps3

livré très rapidement et proprement utilisation nickel

Doen wat ze beloven

Het onderdeel besteld en de dag erna ook, zoals beloofd ontvangen.

Zoals gebruikelijk uitstekend

Zoals gebruikelijk uitstekende service!

Snel en goed !!!

Harddisk dockingstation besteld. Ruime keuze en voordelig geprijsd.

Goede prijzen, levering en communicatie

Goede prijzen, levering en communicatie Na bestellen van onderdelen voor nieuwe PC, bleek fan in de Corsair ATX 3.0 voeding een ratelend geluid te maken. Ik heb toen een zelfde model bestel om te kijken of deze hetzelfde had. Helaas was dit zo. Na advies van Megekko voor een Seasonic voeding gegaan, en de andere Corsair exemplaren geretourneerd. Dit alles ging allemaal erg soepel. Retourneren via DHL gaat eenvoudig en is niet al te duur.

Ben klant bij Megekko voor 7/6 jaar nu en nooit problemen gehad, Megekko is top kwaliteit;)

Vlot én duidelijk

2 disks besteld, de volgende dag keurig aan de deur afgeleverd. Top!

Prima service.

Bestelling prima afgehandeld, prima service en vakbekwaam personeel.

Scherpe prijs snelle levering

Diverse componenten besteld voor de pc.. Cpu, geheuge, opslag, cpu koeling en voeding. Beste prijs. De overige onderdelen waren elders in de aanbieding of gingen we voor een 2e keus artikel waardoor goedkoper. Verder volledig hier geslaagd

Spinveld 8

4815 HS Breda