Plezierige ervaring

Goede producten, veelzijdig, kwaliteit, goede service en spoedige zendingen. Netjes verpakt!

Expensive PC components came open

I have ordered new parts for pc, and they came with several signs of being open before. Some items were not touch, some items were damaged. It is not a good feeling, when ordering a very expensive equipment.

• Would you recommend us? No

Zeer goede service

Al veel bestellingen gedaan bij megekko,steeds vlug verzonden en goed verpakt

snelle uitlevering

prima service, 1 artikel was niet naar wens en met de 30 dagen retour was dat snel geregeld. retour aanmaken en met de instructies die volgen het retour aangemaakt. Altijd een prettige webshop om snel te vinden wat je zoekt

Super bedrijf

Behulpzaam klantvriendelijk helpen je graag met je probleem

Heel erg tevreden

Bestel altijd al mijn spullen hier voor de PC en ben erg tevreden. Levering altijd snel, nooit rare dingen gebeurd. Blijvertje! bedankt Megekko

Goede service en snelle levering

Producten snel in huis

Geweldige service

Een zeer snelle levering en scherpe prijzen en actie!

mnogo tochni

super sa

• Бихте ли ни препоръчали? Yes

Fijne service

Goede klantenservice en je wordt goed op de hoogte gehouden.

Keurig alles volgens afspraak afgeleverd

Helemaal top

Beste koop.en snelste levering ooit!

Goedkoopste prijs op het internet en dan nog de volgende dag geleverd (NL - BE) Topper!

Voldoende maar met mixed feelings

Afgelopen zondag mijn eerste bestelling geplaatst bij Megekko. Ik ken het bedrijf al wel omdat mijn broertje er regelmatig bestellingen heeft gedaan. Website is prima, werkt handig. Ik heb een bestelling gedaan bestaande uit PC parts (moederbord, processor alles erop en eraan) een monitor en een nieuw toetsenbord. Gelukkig was alles volgens de website op voorraad en zou dinsdag bezorgd worden. Echter… Op maandagmiddag kreeg ik een mailtje dat mijn bestelling helaas vertraagd zou zijn (omdat de monitor niet op voorraad was). Mijn hele bestelling zou dan pas op woensdag binnenkomen. Kan gebeuren dacht ik dus prima. Dinsdagmiddag kreeg ik echter opnieuw mail dat de bestelling opnieuw vertraagd was maar nu naar donderdag (wederom door de monitor) hierop heb ik besloten om de order te splitsen. De monitor als aparte order van de rest. Op woensdag kreeg ik dus netjes alles (behalve de monitor dan) binnen, goed stevig verpakt en een grappig stickervel erbij :). Woensdagmiddag kreeg ik een mailtje dat de monitor opnieuw vertraagd was nu naar vrijdag. Vervolgens kreeg ik donderdag opnieuw (de 4e x dus al) een mail dat hij weer vertraagd was en nu gepland stond voor woensdag de week erop. Toen heb ik besloten om de order van de monitor te annuleren en heb ik hem bij de concurrent besteld en de volgende dag ook al binnen gekregen. Nu weet ik dat de levering niet geheel alleen aan Megekko ligt maar ik vond het toch knap irritant voor een product waar op de website op stond dat deze direct leverbaar was. Ik zou in het vervolg zeker nog wel een keer iets bestellen bij Megekko, maar ik houd deze ervaring wel in m’n achterhoofd. Over het contact met Megekko heb ik echter niks te klagen, jammer dat je niet kan bellen of chatten maar ze reageren super snel op de mail en helpen je goed verder. Een prima 6 wat mij betreft, als de levering niet zo’n gedoe was geweest was het zeker een 8 of 9 geworden.

Wat een heerlijke shop is Megekko. Niet vaak kom je een winkel tegen op het web die doet wat ze beloven. Leveren aan de klant en dit goed verpakt versturen. Geen gekke grote dozen met daarin een geel klein pakketje. Ik beveel deze zaak voor meer dan 100% aan

Alles besteld en binnen de tijd die aangegeven was geleverd Alles mooi ingepakt en niks kapot

Super fast and convenient

Good price and excellent delivery time.

Gewoon netjes.

Een Nas 220+ en een 4TB HD Besteld. Netjes geleverd de volgende dag. Prima service.

Webshop die levertijd nakomt en reageert op vragen

Ik bestel regelmatig bij Megekko. Ze komen levertijd na, reageren op vragen via klantenservice, en hebben meer betaalmethodes waaronder Afterpay. Mijn enige minpunt is geen bedenktijd bij zakelijke bestellingen. Jammer, maar niet ongebruikelijk.

Goede speler

Na de 2de keer dvd speler retour bol.com Nu eindelijk een goede speler Dat deze niet bij tweaker staat vermeld snap ik niet. Vriendjespolitiek denk ik.

Prima product uit een prima webshop

Een hdd besteld zeer snel geleverd voor een prima prijs. ‘S middags besteld de dag erop geleverd. Goede service.

Goeie service

Megekko heeft top kwaliteit producten die je normaal niet zou vinden op mediamarkt, bol, of coolblue. Maar ze hebben ook een heel wijd assortiement.

zeer responsief en vriendelijk altijd klaar om te helpen en het probleem op te lossen

Snelle leveringen, goed product kwaliteit, lage prijs

Site is makkelijk toegankelijk. Prijs beter dan overige sites. Snelle leveringen. Ik ben zeer tevreden.

Mijn eerste aankoop hier is snel en probleemloos afgehandeld.

Vanaf het bestellen uit het ruime aanbod op de zeer overzichtelijke site tot aan het uiteindelijk ontvangen van het product is alles probleemloos verlopen. Ook de berichtgeving over het traject ervan was prima geregeld.

Top winkel

Optijd