Laden reviews...
112 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Tijdens deze periode melden klanten snelle levering en betrouwbare service. De prijs-kwaliteit verhouding wordt als prettig ervaren en het personeel helpt vriendelijk. Enkele reviews vermelden kleine problemen, maar die worden vlot opgelost. Over het algemeen blijft de winkelervaring positief en stabiel.
Ik heb houtcoat teerlook glans van Afinol op de buitenwand van het huis aangebracht. Vlot geleverd. De 1e laag trekt er helemaal in. De 2e laag geeft mij al genoeg glans maar een 3e zou je kunnen overwegen. De verf vloeit goed over het hout en lijkt een goede bescherming tegen de weersinvloeden te geven. Of dat het daadwerkelijk het geval is zal de tijd leren. De kleine verfmixer kan je overigens ook goed gebruiken voor de 5 ltr blikken. Tot slot wordt het wel tijd om geen pur en plastic te gebruiken als verpakkingsmateriaal, dat is milieutechnisch niet verantwoord meer. Verder zeer tevreden.
31 August 2026
Lucas
Nieuwe-Tonge
ok
29 August 2026
Cees
AMSTERDAM
Werd een dag later verzonden dan beloofd en dat is niet leuk als er regen op komst is daarna.
28 August 2026
Bennie
Balk
Ik was erg blij met mijn 5 liter blik maar het roerhoutje erbij was een beetje belachelijk. Dat was bedoeld voor een 750 ml blik. Je begrijpt natuurlijk wel dat deze verzoop in een 5 liter blik. Verder ben ik helemaal tevreden
25 August 2026
Gerlinde
Nootdorp
Goed, maar er was een probleem met de betaallink waardoor ik zelf contact moest opnemen en daardoor de levering pas 2 dagen later heeft plaatsgevonden
24 August 2026
Chris
Puurs
Goede informatie op internet. Makkelijk bestelproces en snelle levering. Zo hoort het!
23 August 2026
Jan
HILVERSUM
zeer snel geleverd en super goed dekkende verf voor terras of kelder.
23 August 2026
Tevreden een aanrader
14 August 2026
Cees
Hoorn
Snelle levering. Kwaliteitsvolle producten.
13 August 2026
Karen
Oudegem
Mijn bestelling was eerder niet leverbaar, daar kreeg ik netjes bericht over en mijn geld werd ook direct teruggestort. Toen de producten wel weer leverbaar waren kreeg ik daar meteen een bericht van. Meteen weer besteld en een paar dagen kater werd alle geleverd. Prima!
12 August 2026
Joyce
LUTJEBROEK
10 August 2026
Henk
Zoetermeer
De bestelling werd snel en compleet geleverd, terwijl de de info deed vermoeden dat ik twee leveringen zou krijgen op verschillende dagen kwam alles toch in 1 keer .
7 August 2026
R
Zoeterwoude
voor de derde of vierde keer hebben wij houtteer besteld bij de vergbestelsite.nl. zeer gemakkelijk te bestellen, wordt ontzettend snel geleverd. Zeer zeker een aanrader.
6 August 2026
Tjitske
Luttelgeest
Ben erg blij met de informatie vooraf, en de snelle goede hulplijn tijdens het proces.
3 August 2026
Peter
Middelstum
Duidelijke site, supersnel geleverd
2 August 2026
Adrie
SCHIERMONNIKOOG
Uitstekend. Tav vervoerder: de pot van 20 liter was compleet geblutst en gedeukt.
31 July 2026
Roger
Antwerpen
Snelle levering, goede kwaliteit.
30 July 2026
Jack
Dalen
Zeer snel geleverd
29 July 2026
marc
Oploo
Prima service, snelle levering en goede prijs kwaliteit verhouding
28 July 2026
Leo
Beek en Donk
Duidelijke website, correcte prijs en snelle levering. Dat is een uitnodiging om terug te komen.
27 July 2026
Pierre
Hasselt
Tot nog toe alles OK, alleen vindt ik het wel raar dat bij jullie in Nederland Terpentijn en White-Spirit blijkbaar hetzelfde zijn, terwijl in België White-Spirit kleurloos en scheikundig is en Terpentijn bruin en een natuurproduct is!? De leverancier van mijn wilgentakken afsluiting (een Nederlands bedrijf) had me nochtans gezegd dat ik om de lijnzaadolie te verdunnen geen White-Spirit mocht gebruiken maar terpentijn!?
Fernand
Willebroek / België.
het ligt niet aan jullie
Beveelt niet aan
freek
Wijchen
Beste Freek,
Bedankt voor uw bericht.
We zien dat uw bestelling nog niet geleverd is door de vervoerder, we hebben contact opgenomen en wachten op meer informatie over de levering van uw pakket. U hoort zo snel mogelijk van ons.
Met vriendelijke groet,
Team VerfBestelSite.nl
Het was snel en correct
Peter
Middelbeers
Goede produkte en snelle levering
Hans
Lanaken