Topsite

Goede en snelle levering

Perfekt

Goede , duidelijke site waar veel info over ieder product staat. Snelle levering

Gevraagde gekregen, 100% goed.

Bestelt en 1 dag later geleverd met Post.nl, en het werkt prima.

Prima spul, snel bezorgd en nu maar afwachten of het houdt

De uitleg op de site was duidelijk. Ik miste in eerste instantie bij de beschrijving van de coating dat er nog een primer en een toplaag op moest… extra kosten. Het stond wel in de handleiding. Makkelijk aan te brengen en ziet er goed uit. Nu nog afwachten of het zich houdt bij gebruik.

Goede service en snelle levering zoals beloofd word op de site. Producten zijn alle van goede kwaliteit

Ben zeer tevreden

Nu 2x wat besteld..snelle levering..goeie kwaliteit en zeer zeker betaalbaar!

Geen enkel probleem

Uitstekende snelle service

Eenvoudig te bestellen, uitstekende telefonisch informatieverstrekking, snelle levering

Snel en correct geleverd!

Uitstekende levering

Het geleverde product voldoet prima.

Ben dik tevreden over de verf en over de afhandeling iets minder: het duurde vier hele dagen voordat de verf werd afgeleverd.

Super makkelijk

Makkelijk , zou het nog doen in de toekomst!’

Snelle en correcte levering,zoals ze beloven. Prima zo.

perfect

goede kwaliteit prijs verhouding, snelle levering.

Verf besteld volgende dag in huis. Waar voor je geld

Goede kwaliteit en service

GOED.

Eerste bestelling bij deze firma

Mijn eerste bestelling bij deze firma is goed en snel verlopen. Er is keuze uit een groot arsenaal aan goede prijzen, bestellen gaat goed en snel, de verpakking die verfbestelsite gebruikt is uniek denk ik maar zeer veilig voor het materiaal en de verpakking. Ook nog een snelle verzending , ik ben een tevreden man. Dank u wel.

snelle levering aan een aanvaardbare prijs

Metaalverf besteld. Goede kwaliteit tegen een aanvaardbare prijs. Snel geleverd. Zeer goed en aan te bevelen.

Prima verf snelle levering

Duidelijk omschreven en snelle levering

Gewoon goed

Zeer te vreden over het product en levering

prima snelle service

goed product en snelle service

Vandaag de palletbank geverfd. Ziet er niet top uit.

Erg dunne lak. En ik heb mijn bierbankset met ruwa bootlak geverfd en is een stuk dikkere lak en ziet er super strak uit.

Super makkelijk en snel geregeld

Nering Bogelweg 123

7418 HJ Deventer