Nette levering en alles goed verpakt.

Producten zijn makkelijk te vinden op de site, bestellen is overzichtelijk en snel geleverd

Snelle levering en goed materiaal

...

Super.

Snelle levering en goede kwaliteit

Fijn dat je ook een kleurenkaart kan lenen

Snelle levering, ideaal dat je een NCS kleurenwaaier kan lenen. Alleen jammer dat je geen proefpotjes van een muurverf kan bestellen om te zien hoe de kleur in het echt uitpakt. Maar toch een 5 sterren hoor.

Handige overzichtelijke site met snelle levering

Twee bestellingen voor betonverf, beide de volgende dag in huis, dus niets te klagen, alleen maar lof!

ben tevreden ben de bestelwijze en levering van mijn produkten maar ik heb ze nog niet kunnen verwerken vandaar dat ik nog niet gereageerd had op vraag. ik hoop zo snel mogelijk te kunnen beginnen met het verwerken van de coating afhankelijk van droog weer. vriendelijk groet M. Zoontjes

Zoek geraakte bestelling

De aflevering zou op een vrijdag zijn (3e dag na bestelling, niet binnen 1a2 dagen zoals op de site staat) maar kwam niet. Op zaterdag en maandagochtend hierover gemaild maar geen reactie ontvangen. Maandag eind van de dag gebeld en na wat zoekwerk bleek dat het pas donderdag bezorgd zou gaan worden. Geen verklaring en geen excuses. Nu afwachten of het morgen bezorgd gaat worden.

Snel geleverd, goed verpakt

Beits en kwasten besteld, zat netjes verpakt en snel geleverd, goede status updates en een roerhoutje.

Betrouwbaar

Snelle levering. Bestelling klopt altijd. Goede producten. (behalve de blokkwasten die veel haren kwijtraken).

Supersnelle service

Leuke site om op te navigeren naar je producten. Ruim aanbod lak Een super snelle levertijd. Waarvoor dank.

Wij vinden de verf van een goede kwaliteit.

Het goed te verwerken en dekt in een keer

Goede site en snelle, correcte levering

Bij bezoek van de site kreeg ik direkt een goede indruk Mijn gezochte profijt gevonden. Bestellen ging eenvoudig en levering binnen de tijd bezorgd Goed verpakt zodat tijdens vervoer geen ongelukken konden gebeuren Praktisch punt: naast de verf waren er weinig nevenbenodigheden te vinden

Goed bezorgd

Zeer goede ervaring!

Ik heb gebeld voor wat info.Ben zeer goed geholpen. Gelijk op de site bestelling geplaatst en twee uur later opgehaald. Ik raad iedereen dit bedrijf aan.

Goed verpakt en snel bezorgd

Naar verwachting

Snelle levering en goed product

Besteld 2dagen later geleverd. Zeer goed verpakt. Ook de deksels van de verf blikken waren extra vergrendeld voor transport. Super.

Snelle levering, goed verpakt.

Gewenste resultaat

Op tijd geleverd

Prima winkel. Overal gekeken, deze verfwinkel bleek de verf te hebben die ik zocht.

Vlot besteld en geleverd.

Wij zochten naar verf voor ons zwembad. Handig bij jullie bedrijf dat de verfrollen en bak in een keer mee besteld konden worden. In een keer klaar.

superkwaliteit en service

om 21 uur besteld en de volgende dag om 9 uur de bestelde producten in huis. Het product voldoet heel goed voor het doel waarvoor we het gebroken.

super snelle levering

produkt rond 18:00 besteld en de volgende avond al binnen, de lak was ook lekker smeerbaar....

Uitzoeken, bestellen en vlot geleverd krijgen.

Duidelijke site. Veel keuze en vlot geleverd. Top!

Nering Bogelweg 123

7418 HJ Deventer