Bestellen en ontvangen in een oogwenk.

Prima kwaliteit beits en snel geleverd

Supersnel geleverd en scherpe prijs

Overzichtelijk en komen met juiste opties voor extra's. Scherp geprijsd, zeer snel geleverd en je kan achteraf betalen. Geeft toch extra stukje zekerheid

Goede kwaliteit, kleur wijkt af

Hartstikke mooie twee componenten lak. Echt is de lichtste kleur grijs, eerder mintgroen in mijn garage.

perfect, werkt prettig en smeert goed.

heel goed te gebruiken, roeren is goed te doen, dus een werkelijke aanrader, wij bestellen eerdaags weer. goed service en goed verpakt met het transport, in een woord geweldig.

Prima werk en snel!

Snelle levering, zorgvuldig verpakt

Snel geleverd en uiterst zorgvuldig verpakt. Aanrader!

Mail gestuurd voor retour maar nog geen antwoord gekregen

Ik heb een mail gestuurd voor retour maar nog geen antwoord gekregen terwijl het produkt binnen de 14 d mort terug gezonden worden Ook heel onduidelijk of de retour verzendings kosten nu terug betaald worden

Tevreden klant.

Prima producten en prima uitleg! Spijtig dat de levering 4 dagen duurde terwijl er op de site staat voor 23.00uur besteld morgen geleverd!

Tevreden klant

Snelle correcte levering

Supersnel geleverd en goedkoop

Snel geleverd en super goedkoop!

Primaaaaaaaaa

Primaaaaaaaaa

alles verliep proma

besteld en prima afgeleverd

Fijn bedrijf

Heel snel geleverd. Helaas was de verpakking wat te ruw behandeld waardoor een bus open gegaan was en een smeersel overbleef. Verfbestel heeft dit snel opgelost en stuurde een nieuw product.

Goedemorgen en snelle levering.

Snelle levering, goed product.

Snelle levering. Fijn product

Snelle levering. Fijn product

Uitstekende kwaliteit

De blikken lak en wash waren perfect verpakt. Kwaliteit is ook dikke prima. De bezorging was ook snel. Zal vaker via deze site bestellen

Goede producten en een goed advies

Goede producten tegen een scherpe prijs. Een goed advies voor onze klus. Snelle levering.

dik tevreden

correcte afhandeling en tevreden over het product/.

Super, echte aanrader!

Kwaliteit, correct, snel en super professioneel.

Eerlijk advies, scherpe prijs, snel geleverd, erg goed verpakt, betalen mogelijk via afterpay

Goede en snelle service

Door de snelle bezorging en afhandelingen zal ik zeker iemand die bedrijf aanbevelen wij zullen de volgende keer zeker hier bestellen

Top geregel en snel!

Toppie!