Fijn in deze tijd dat ik thuis kan uitzoeken , goedkoop en snel klaar!

Super geholpen en met de nodige humor.

zeer goed

zeer goed

Uitstekend product, snelle levering. Een aanrader.

Voorgesprek prima, hoe t geleverd werd slecht, of het product goed is, nog onbekend

Eerst gebeld voor info verfen natte ruimte douche. Hier prima geholpen, de bestelling was er de volgende dag ook top. Alleen alle blikken zat behoorlijke deuk in en verfblik wat gemengd was hadden ze niet goed dichtgemaakt, zat verf uit, smeerboel op t blik. Ze moeten veel beter verpakken! Hierover gemaild, excuses en 10 procent korting zeiden ze. Bij bestelling moest alles gelijk betaald worden, die korting tot nu toe nog niet retour ontvangen. Hadden voor paar honderd euro gekocht, ook niet eens voor alles roerstaven erbij. Veel te veel over, wat volgens de site nodig zou zijn klopt niet, jammer is duur spul! De douche is nog niet gebruikt dus of het product goed is, is nog onbekend

Netjes en op tijd afgeleverd

Zeer uitgebreid assortiment voor redelijke prijs. Steigerbeits gekocht voor buitenmeubels van steigerhout. Het resultaat was zoals verwacht. Prima verpakt en snel geleverd. Kortom Top.

Was er snel product gebruikt ziet er goed uit.

Eerste keer besteld en keurig op tijd ontvangen. Goed verpakt en een aantal roerstokjes gratis erbij. 4 blikken van 2.5 lt keurig verpakt. Ben trots op jullie,

Prima en snel bezorgd

Goed geholpen

Super geleverd

Het werkt zo als ze zeggen prima materiaal

Goede verf en duidelijke website

Ik had om aanvullend advies gevraagd en kreeg een stuk tekst van de website als antwoord. Dat was een beetje jammer. De Ruwol 2K betonverf is fijn te verwerken, Lijchtgrijs (RAL7035) is echt LICHT grijs. Ik dacht eerst dat ik wit had gekregen. Uiteindelijk wel heel blij mee! Verder alles perfect verlopen, ook de retour van het blik dat ik over had. Ik zou zeker opnieuw bestellen.

Eenvoudig te bestellen, supersnel geleverd

Eenvoudig te bestellen, supersnel geleverd

kan niet beter

Snelheid en goede verpakking zijn 100% in orde.

Snelle levering van een goed product

Volgende keer bestel ik hier weer

Dik tevreden

Twee maal een bestelling gedaan. Steeds de volgende dag in huis. Verf is van prima kwaliteit. Een min puntje: ik las nergens dat de hoogglans lak op terpentine basis is, daar heb ik voor moeten bellen. Maar ik ben dik tevreden en zal zeker nog eens terugkomen.

Pakket opnieuw retour omdat niemand aanwezig was

Bij het terugsturen van mijn pakket was er niemand aanwezig bij Verfbestelsite waardoor ik het pakket weer teruggestuurd kreeg. Hierdoor heb ik onnodig twee keer verzendkosten moeten betalen. Verfbestelsite wilde niet meedenken of deze verzendkosten (die door hun nalatigheid zijn gemaakt) vergoeden. Echt een prutservice!

prima snelle levering

prima verf

bij mijn tuinpalen dekte deze verf met een laag en mooi groen prima verf

snelle levering!

snelle levering!

Prima producten

Alles dik in orde!

Vlotte levering!

Goed op de hoogte gebracht zowel op de mail als ook per telefoon top

Goed produkt en snelle levering.

Botenlak gekocht. Makkelijk verwerkbaar, mooi resultaat. Snelle levering. Zeer tevreden.

Prima prijs/kwaliteit

Snelle levering en prima verf voor een schappelijke prijs

Nering Bogelweg 123

7418 HJ Deventer