Bezorging en product prima maar jammer dat er maar 2,2kg in een 2,5kg blik zit

Ik heb op jullie site 2,5kg primer en 10kg 2k epoxy gekocht. Bezorging en product is prima maar er zat jammer genoeg 2,2kg primee in 2,5kg blik. Ik heb het complete blik (component A en B samen) op twee afzonderlijke weegschalen gemeten en op een paar gram verschil net iets onder de 2,2kg. Ik denk dat ik genoeg heb voor mijn klus maar vind het niet netjes.

Snel geleverd, prima kwaliteit!

Levering is prima en snel

Wel jammer dat de fles met schoonmaakmiddel lekte. Deze was wel in een plastic zak verpakt, maar lekte ook buiten die zak.

Snel en goed

Snelle levering en goed en veilig verpakt

Besteld en de dag nadien geleverd prima service

Zeer snel geleverd

Zeer tevreden van de snelle service . Alles ideaal verlopen zowel betalen als levertijd .

Bestelling was snel binnen wel stom dat de zending in 2 pakjes kwam door 2 diverse leveranciers. Alles ziet er goed uit we gaan het binnenkort pas gebruiken dus over dat kan ik niks zeggen.

Goede service, duidelijke informatieve website en snelle levering

Goed service en snelle levering

correcte afhandeling/levering

bestelling geplaatst en inderdaad de volgende dag alles keurig in huis...mis wel de track en trace mogelijkheid...

Alles netjes verpakt

perfect

de beste ooit gebruikt , vooral de volle bolle glans

Goeden en snel

Binnen 1 dag binnen en netjes verpakt.

Goed en snel

Goed en snel geleverd. Heel netjes verpakt. Top. Ik ga hier vaker wat bestellen.

perfecte verwerking, resultaat TOP

Epoxy coating, Eerst 10 x gelezen, super netjes afgewogen, minder gebruikt dan op verpakking staat, Verwerkt prima, had kache;tjes erbij ivm de temp. zeer mooie glans erop. Kijk wat ik nu nog over heb, dan kan de bijkeuken ook een nieuwe toplaag krijgen. Zal zeker mijn ervaring doorgeven. Iedereen kan dit TOP TOP TOP

Mooie site en snelle service

Vlugge en correcte levering. Goed voor herhaling indien nodig

Volledig tevreden

Goede en snelle service

Hele snelle leveringen, heel blij mee! Product komt goed binnen.

snel en goed

keurig verpakt en goed op tijd geleverd

goed en snel

goede kwaliteit beits en snelle levering

Duidelijke webshop

Makkelijk bestellen en duidelijke informatie

schitterend

inderdaad besteld en daags nadien in huis. met 1 laag ons resultaat bereikt goede prijs

Alleen jammer dat mijn project meer beits nodig had dat omschreven is

snelle levering, top site

In een oogopslag besteld en geleverd. Dat is wat ik wil en heb gekregen bij VerfBestelSite.nl TOP!!!

Kwaliteitsproducten voor een goede prijs.

Uitstekdend verpakt

Nering Bogelweg 123