erg goed.

snelle levering.

Snel, goede prijs en goed

Snel, goede prijs en goed

Een goede zaak.

Ik wilde graag info over betontegels schilderen maar kwam er door drukte niet door op de telefoon maar werd netjes terug gebeld de andere dag en heb toen mijn situatie uit kunnen leggen en heb duidelijk antwoord gehad. Daarna de verf besteld die ook netjes de andere dag bezorgd werd. Nu alleen nog op iets warmer weer wachten en dan kan de klus beginnen.

geweldig

geweldig, snelle verzending

perfect

prima levering prima afhandeling retour

Prima product. Snelle levering.

Snelle levering goede kwaliteit top

Besteld, daags nadien geleverd, en het juiste dus toppie

Eerste kennismaking en zeer tevreden over de snelheid en juistheid van de levering

Zeer correct, afgeleverd. Op de gezegde datum super.

Great Service

Best producten die heel goed verpakt waren en snel levering service.

Vlot geleverd

Goed product, snelle levering en goed advies.

zeker aan te raden ! Doe zo verder JV

Betrouwbaar EN Snel!

Verf en materiaal besteld, volgende dag alles netjes en nauwkeurig geleverd, TOP

Erg goed

Bestelling geplaatst volgende dag geleverd, beits van goede kwaliteit, super te vreden top

Snelle levering niet te duur en kwaliteit

Snel, kundig, vriendelijk, goede prijs

Vandaag besteld, morgen in huis. Zeer goede communicatie, verf goed ingepakt, veel keuze. Top!

Snelle afhandeling

Topi erg tevreden ook kwa prijstechnisch

Goede en snelle afhandeling

Mijn levering was tijdens transport beschadigd en retour gegaan, Er is vrijwel meteen een nieuw pakket verstuurd, Alles naar tevredenheid!

Goede prijzen, Snel geleverd en goed verpakt

Mijn eerste bestelling en het ging in alle opzichten prima. Goede prijzen, snelle levering en goed verpakt

Prima. Zoals het hoort

prima geregeld

duidelijke web site makkelijk bestellen en snelle levering prima

Slecht

De verf word mooier verwoord dan dat het is. Ook erg jammer dat je de retour zelf moet betalen. Niet erge service

Producten goed, retourbeleid waardeloos

Voor ons geen verfbestelsite.nl meer. De producten voldoen prima echter doordat onze aanbouw enige vertraging opliep konden we de bestelde primer en coating niet gelijk aanbrengen. Bij het bestellen van de primer exact de geadviseerde gebruikershoeveelheid besteld. In ons geval 3,5 liter primer. Bij gebruik bleek dat ik aannhet als eerst aangemaakte 1 liter blik RUIM voldoende had en zelfs over. Omdat voogens verfbestelsite.nl de wettelijke 14 dagen verstreken was (plm. 30 dagen na aankoop ) houd dit bedrijf zich stug vast aan haar algemene voorwaarden en retourtermijn van 14 dagen. Geen discussie was mogelijk. Mijn inziens erg misleidend om een gebruikershoeveelheid van 3,5 liter aan te geven terwijl we aan 1 liter ruim voldoende hebben. Als je dan vervolgens door vertraging in je bouw niet gelijk de producten kunt aanbrengen ( binnen de retourtermijn van 14 dagen ) moet je maar kijken wat je met de teveel bestelde ( en dus fout geadviseerd door verfbestsite.nl ) primer doet. Eerste keer en laatste keer hier iets besteld.

Correcte snelle levering.

De geleverde producten voldoen geheel aan de verwachting. Makkelijke en duidelijke website.

Prima geregeld netjes op tijd

Nieuwe ervaring/geslaagd

Nering Bogelweg 123