Perfeect

Goeie kwaliteit product Juiste informatie hoe men het product het beste kan gebruiken.

Snel en goed

Zeer snelle verznding, product van goede kwaliteit en goed verpakt.

Alles netjes geregeld

Fijne website en nette levering

Piekfijn

Geleverd zoals besteld !

Zeer tevreden.

Mijn vragen werden snel en professioneel beantwoord. De verf werd keurig en zeer snel geleverd.

produkt is goed maar levering met de post niet dat je een winkel met sluitings tijden

product is goed maar de post begrijpt niet dat je oopenings tijden hebt

Super kwaliteit

Dé verf is van super kwaliteit. Had maar1 laag nodig. De kleur was zoals ik het wou.

Top, snel, breed aanbod en scherpe prijzen

Aanrader

snelle en goede levering

prima product

Goede en snelle levering

Prima informatie over het product

Als positief

Snelle service.

Duidelijk overzicht op de Site, artikelen overzichtelijk en makkelijk te bestellen. levering snel zoals aangegeven op de Site. Verf inmiddels verwerkt, dekt prima en kleurmatch met voorbeeld staal. Ziet er prima uit allemaal.

Vlotte bezorging

Geweldig! Maandagmorgen om half tien besteld en het werd dinsdagmorgen tegen 9uur bezorgd. Compliment Gr E Smit

Mijn ervaring Is goed

Goede producten en dat ook nog snel geleverd ik ben zeer tevreden over verfbestelsite.nl zeker een aanrader

Snel geleverd tegen goede prijs en zoals omschreven

super vlot

Zoals de titel omschrijft. Snel, prima en goede producten.

Super verf, super service

Topverf. Prima communicatie.

Producten snel geleverd, prima kwaliteit, goede prijs

Erg tevreden!

Mijn bestelling werd de eerst volgende werkdag bezorgd. De producten die mogelijk konden gaan lekken tijdens de verzending waren voorzien van extra bescherming. Super tevreden!

Prima service, goed product

Correcte levering, goede producten.

Prima verpakt en levering in minder dan 2 dagen !

Over de kwaliteit van de geleverde Ruwol 2K Epoxy Vloercoating kan ik nog niets zeggen, omdat de levering zo snel was, dat ik nu eerst nog wil wachten tot de nieuw gegoten vloer ook helemaal droog is.

Gewoon goed

Alles naar wens

zeer tevreden

snelle levering prima bezorging

snel levering

bestellen en de volgende dag thuis. Prima via de email op de hoogte gehouden over de levering. Top

Goed spul snelle levering

Voldoet aan verwachtingen