Super snelle levering.

's avonds besteld en de volgende dag, 's middags al geleverd. Klasse!!!

Top !

Goede kwaliteit aan correcte prijs met vlotte service.

Ondanks vertragingen door gladheid en Corona hadden wij onze bestelling de volgende dag in huis!

Waterglas besteld. Keurig verpakt in extra plastic zak. Snelle levering.

aan te raden

heel goed product en snelle levering

Perfecte bezorging

Alles probleemloos bestelt, volgende dsg geleverd, en ook nog goed produkt!

Scherp geprijsd en snel geleverd

Op vrijdagmiddag verf besteld en de volgende ochtend binnen. Keurig verpakt en zeer goede qualifeit.

Snelle levering en goed verpakt

Snel geleverd en top materiaal

prima, snelle levering

Via de telefoon contact gehad, uitstekend geholpen. Minpuntje: ik heb niet op de site kunnen vinden of de lak die ik wil bestellen hoogglans is. Dus weer even moeten bellen. Ik heb op woensdag de verf besteld, dacht het op vrijdag te kunnen ontvangen, maar het was er al op donderdag.

Snelle levering en van goede kwaliteit

Goed te verwerken en een perfecte eindresultaat

Coating besteld

Prima, netjes geleverd. Moet nog erop, maar ben positief.

Alles op tijd nu nog het resultaat afwachten

De bestelde producten werden erg snel geleverd.

Zelf ik kan het!

Duidelijke instructies en makkelijk aan te brengen!

Super snelle service!!

Super site, duidelijke info. Snelle service!! Heel blij er mee.

Komen afspraken na.

Zowel advies en levertijd komen ze na.

Snel en goed advies. Scherpe prijzen en snelle levering.

Waardeloze service

Eerst maakt het bedrijf een fout door stickers op de potten te verwisselen, waar ik in 1e instantie geen problemen over maak. Maar vervolgens wil ik de 2 extra potten die ik door hun fout heb besteld graag retourneren, en dan krijg ik nul op het rekest. Nog nooit zo slecht behandeld door een bedrijf. WAARDELOZE SERVICE.

Zeer snel geregeld

Voor de eerste keer beits besteld. Voorheen altijd direct bij Oaf besteld. Nu voor het eerst bij verfbestel besteld. Super snel in huis.

uitstekend

prima in orde

Bijna pefect

Helder bestelproces en echt de volgende dag al in huis, in goed beschermende verpakking. Alleen verf van goede kwaliteit en geen gedoe met goedkopere alternatieven. Je weet wat je koopt en voor kleurmengen wordt o.a. de Sikkens codering herkend. Het assortiment aan verfbenodigheden is vrij beperkt (bijvoorbeeld geen afdekfolie of afplaktape).

Geweldig snelle levering.

Snelle levering, goede info en de prijs in vergelijk met ander sites zeer voordelig. Dit maak mij blij.

Snelle bezorging!!

Besteld, bevestigt bezorgt, en klus geklaard, wat wil je nog meer?

Nering Bogelweg 123

7418 HJ Deventer