Prima levering

Produkt nog niet gebruikt, maar dat staat los van de levering door VerfBestelSite.

goed en snel

Zie boven

Weinig tijd om info te geven

fijn verwerkbaar

prima spul

Snelle levering en goede prijs

Snel en gemakkelijk.

Hebben gewoon alle verf die je nodig kunt hebben. Buitengewoon snelle levering of afhalen (nog dezelfde dag; in mijn geval in Deventer).

Gewoon goed.!

Gewoon goed.!

Alles perfekt!

Goede prijzen, snelle verzending, uitstekend verpakt en prima communicatie. Alles top!

Goede snelle service

Snelle levering. Er was iets misgegaan met de etikettering van onze bestelling, maar werd zeer snel en professioneel opgelost.

Topbedrijf

Goede verf

helemaal top

helemaal top

Eens maar nooit weer

Er stond op de gebruiksaanwijzing dat de verf na 4 uur overschilderbaar is. Er stond niet bij dat je dat ook na 4 uur MOET doen. Wel stond vermeld dat de Potlife ( nooit van gehoord) 4 uur was. Wat dat betekende bleek de volgende dag. De verf was totaal onbruikbaar geworden in één nacht. We hebben de helft van de verf weg kunnen gooien. €45,00 down the drain. Zonde van het geld, de moeite en het milieu. Dus vandaar: eens maar nooit weer. Er had een veel duidelijker instructie bij moeten zitten!

Super snel geleverd!

Vrijdagavond besteld, zaterdag in huis. Top!!

Goed geregeld allemaal.

Snel en correct bezorgd, super!

Als ik meer verf nodig heb bestel ik bij jullie natuurlijk.

Uitstekende service

Direct een fatsoenlijk antwoord na een vraag via mail. Bestelde producten daags na bestellen geleverd

Snel en correct geleverd.

soepel verlopen.

Levering is prima heel snel.

Zijn blij met de vlotte levering, uitstekende service

Prima geregeld en verpakt

Gewoon goed

Snel en top service

Precies zoals aangegeven op de website, en nadat 1 blik bij transport kapot was, direct een nieuwe gekregen...

Zeer snelle levering en zorgvuldig ingepakt.

Prima service. Duidelijke site. Goed product.

Snelle levering zoals beloofd. Top!

Snel en correct

Goede verf, conform geleverd

Snel en correct

De verf was snel hier , en is wat ik zocht prima verf

Nering Bogelweg 123

7418 HJ Deventer