Vlotte levering

Aan te bevelen.

snelle levering en prima coating

prima kwaliteit coating, makkelijk te verwerken.

Super service

Super service

alles supersnel

supersnel, volgende dag alles in huis.

Goede snelle levering

Goede snelle levering

Super spul om mijn caravan dak mee te repareren

Super en de volgende dag al geleverd

Prima snelle service

Keurig op tijd

Mijn bestelling was ondanks de drukte met de kerst. Keurig op tijd geleverd . En heel netjes verpakt. Precies zoals op de site is beschreven kreeg ik mijn product

Alles naar wens

Correcte en snelle levering. Artikelen netjes geprijsd

Heel tevreden

Duidelijke site en snelle levering!

snel & correct

Zeer snelle en vlotte bestelling en levering

super correct

alleen maar lof voor jullie!! nette website, producten kun je goed uitzoeken. supersnelle levering! goed verpakt. Ik heb 2k vloercoating bij jullie besteld die ik in mijn douchecel heb gemaakt. later nog een extra litertje waardoor de vloer er mooi dik uitziet en de voegen mooi dichtgetrokken zijn. de kleur die ik had gekozen (ral 1013) komt supermooi uit bij de tegels van de muur. Het werken met de coating was mij niet onbekend, ik heb in mijn vorige baan al vaker vloercoatings in koeltrailers gelegd. Dat was een vloer van 14m lang en 2,5 m breed en ook met antislip, dus dit was een wassen neus voor mij

Super kwaliteit aan lage prijs

Helemaal goed

Goode smells service

Snelle levering, prima telefonisch contact

Duidelijke site, prima telefonisch contact gehad. Ben ook blij dat de geleverde blikken zonder lekkage aangekomen zijn. Zowel bij het 25 ltr blik als het 10 ltr blik waren de stikkers met de pijlen (deze kant boven) verkeerd geplakt waardoor beide blikken op hij hun zijkant vervoerd zijn en het 25 ltr blik (met vloeibare inhoud) aanzienlijk is ingedeukt maar gelukkig geen lekkage heeft gehad bij de deksel. Mogelijk aandachtpuntje voor de inpak afdeling.

Prima geregeld allemaal

Zeker een aanrader

Top, beloofd is beloofd.

Bestellen en volgende dag geleverd. Prima.

Makkelijk,snel,kwaliteit !

Makkelijk online te bestellen,order wordt snel klaar gemaakt,en keurig op de hoogte gehouden van status Goed en veilig verpakt. Product van hoge kwaliteit

Precies zoals je het verwacht.

Vandaag besteld, morgen in huis. Eenvoudige wijze van bestellen en afrekenen

Goede en snelle verzending. Mooi product. Was alleen "geschokt" over het purschuim om de pot stabiel te houden. Mss is hier een andere oplossing voor?

Zeer goed en snel.

Mooi op tijd, en het product zit er al weer op.

Juiste product

Keurig verzonden, extra kilo’s zodat t verfblik niet Open kon gaan tijdens de verzending. Snelle levering. Top

Niet al te best

Gedeukte blikken. Bezorging niet goed georganiseerd. Wordt niet meegedacht met oplossing.

Levering,prijs en kwaliteit prima!

Zeer snelle levering

Prima kwaliteit verf en ondanks de corona tijd zeer snel geleverd

Nering Bogelweg 123

7418 HJ Deventer